7 Tips kanggo Marketing Kupon Digital Épéktip

kupon digital

Babaturan anu saé Adam Small ngagaduhan a platform pamasaran téks mobile anu ningali tingkat panebusan anu luar biasa dina nawaran téks SMS. Hiji téknik anjeunna ngawartoskeun ka kuring ngeunaan éta klien anu nawiskeun a bawa babaturan nawiskeun dimana anjeun nampi ngocok gratis nalika anjeun nyandak babaturan ka pendirian. Aranjeunna bakal ngirim téks kaluar satengah jam sateuacan tuang siang sareng bakal aya garis kaluar panto. Éta konsép anu saé kusabab anjeun henteu ngan ukur nargétkeun jalma anu luncat diskon, anjeun kéngingkeun papayung anyar anu tiasa nyobian tuangeun anjeun!

Colourfast, printer kartu terkemuka di Kanada, parantos ngembangkeun infographic anu disebat Kupon Digital nyetir Penjualan Seluler sareng Omni-Channel anu ngalangkungan pamakean sareng statistik anu aya hubunganana sareng strategi pemasaran kupon digital. Infographic nyadiakeun ieu 7 Tips kanggo Marketing Kupon Digital Épéktip:

  1. Ngahijikeun sareng Email - Pastikeun kupon digital ngahijikeun sareng email palanggan anjeun. Nangkep alamat email nyayogikeun anjeun kasempetan pikeun sacara rutin ngamutahirkeunana dina diskon sareng diskon ogé!
  2. Kalebet Banding Visual - Kalebet logo atanapi poto produk anjeun kalayan warna kandel, warna sareng font anu bakal narik pelanggan.
  3. Konsumén Target - Kalayan geo-target, bisnis tiasa ngamangpaatkeun lokasi konsumén pikeun nganteurkeun kupon nalika aranjeunna caket!
  4. Rakan sareng Distributor - Layanan Kupon gaduh kasempetan distribusi anu masif pikeun manjangkeun jangkauan anjeun.
  5. Anggo Olahtalatah Téks - Nyiptakeun program pikeun palanggan anu ngajantenkeun aranjeunna ngarasa siga éta bagian tina klub khusus sareng nyayogikeun aranjeunna tawaran unik.
  6. Ajak Ngabagikeun - Ngagabungkeun tombol média sosial pikeun ngamungkinkeun bagi hiji-klik bagi di platform média sosial.
  7. Ngukur Hasil - Nalika unggal promosi ngahontal tanggal kadaluarsana, tingali naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu sareng ngaoptimalkeun kampanye anjeun salajengna.

Tip Marketing Kupon Digital

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.