Kumaha Capture Kalungguhan Digital Ngembangkeun

newak kalungguhan digital

Sambutan timbel parantos aya saheulaanan. Salaku kanyataanna, éta sabaraha usaha anu ngatur pikeun kéngingkeun bisnis. Konsumén didatangan halaman wéb anjeun, aranjeunna ngeusian formulir milari inpormasi, anjeun ngumpulkeun inpormasi éta teras anjeun nyauran aranjeunna. Basajan, leres? Ehh ... henteu sakumaha anu anjeun panginten.

Konsepna, dina dirina nyalira, gélo saderhana. Dina tiori, kedahna damn gampang ditangkep seueur kalungguhan. Hanjakalna, henteu. Sanaos panginten gampang pisan dasawarsa ka pengker, konsumén parantos langkung was-was ngeunaan ngantepkeun inpormasi na. Anggapanana nyaéta aranjeunna (konsumén) badé ngalebetkeun inpormasi na kana bentuk (kalayan tujuan kéngingkeun inpormasi) sareng aranjeunna bakal dibom ku telepon, e-mail, sms, surat langsung sareng sajabina. Sanaos ieu sanés pikeun sadaya bisnis, sababaraha gaduh sareng bakal ngabom prospek kalayan tawaran ieu - sareng éta pisan bangor.

Éta keur ceuk, pangsaeutikna sareng kirang konsumén anu ngeusian formulir kalungguhan statis.

Ayeuna, nalika kuring nyebatkeun bentuk kalungguhan statis, abdi hartosna bentuk pondok anu gaduh sakitar 4-5 rohangan kanggo inpormasi kontak anjeun (nami, nomer telepon, email, alamat, sareng sajabana) sareng panginten bagian koméntar pikeun naroskeun patarosan gancang atanapi nyayogikeun eupan balik. Bentukna biasana henteu nyéépkeun sajumlah rohangan dina hiji halaman (janten aranjeunna henteu raoseun), tapi aranjeunna nawiskeun nanaon tina nilai nyata pikeun konsumén ogé.

Dina kaseueuran kasus, konsumén ngeusian inpormasi aranjeunna sahingga aranjeunna tiasa kéngingkeun inpormasi tambihan (tina bisnis) engké. Sanaos henteu aya anu lepat khusus dina skenario ieu, inpormasi tambahan anu dipénta ku konsumen tungtungna janten pitch penjualan. Komo upami palanggan nampi inpormasi anu dipénta, aranjeunna panginten henteu badé dijual - bahkan upami aranjeunna masih dina tahap panilitian.

Bentuk gen timah statik masih aya, tapi aranjeunna gancang paéh pikeun masihan jalan pikeun metode anu langkung mekar tina generasi kalungguhan digital. Bentuk generasi kalungguhan (atanapi platform langkung) janten langkung langsing sareng langkung maju pikeun nampung kahoyong sareng kabutuhan konsumen - masihan alesan pikeun konsumén pikeun masihan bisnis inpormasi na. Kieu kumaha tangkap timah digital ngembang:

Kumaha Capture Kalungguhan Digital Ngembangkeun

Formulir Gen Utama janten "Interaktif" sareng "Dursasana"

Bentuk kalungguhan statis ngan éta: aranjeunna statik. Aranjeunna henteu pikaresepeun; terus terang, aranjeunna rada bosen. Upami katingalina bosen (atanapi langkung parah, henteu katingalina sah), kamungkinan konsumén ngeusian inpormasi na langsing. Henteu ngan ukur konsumén hoyong mikirkeun hal anu pikaresepeun atanapi pikaresepeun bakal datang (sareng upami sadayana cerah sareng hérang, éta panginten janten), aranjeunna hoyong mastikeun inpormasi na henteu dijual ka pihak ka 3 atanapi dianggo sacara ilegal. Aranjeunna hoyong terang inpormasi bade ka saha anu aranjeunna nyarioskeun.

Salah sahiji hal anu paling penting anu nuju ngarah janten bentukna nyaéta aranjeunna janten langkung langsing, langkung interaktif sareng langkung pikaresepeun.

Daripada formulir anu naroskeun inpormasi kontak anu saderhana, langkung seueur patarosan anu naros - sareng kanggo nyegah bosen, patarosan ieu ditepikeun ku cara anu unik.

Seueur usaha parantos ngamimitian nganggo ménu turun-handap, sababaraha pilihan, komo ngeusian téks aktual pikeun mastikeun yén konsumen tetep merhatoskeun aranjeunna. Salaku tambahan, bentuk kalungguhan janten seueur disesuaikan, sareng usaha ayeuna tiasa naroskeun patarosan anu dipikaresep ku konsumén. Daripada ngaraos resep aplikasi, format anu anyar nembé sapertos ieu sapertos ngeusian profil - hiji anu tiasa dikirim ka salesperson anu bakal ngabantosan aranjeunna tibatan ngajual ka aranjeunna.

Konsumén Dipasihkeun sareng Nilai NYATA

Upami anjeun balik sakedik lima taun, anjeun sigana bakal émut yén kaseueuran ngeusian formulir mangrupikeun cara pikeun anjeun nyungkeun langkung seueur inpormasi. Anjeun bakal nempatkeun inpormasi kontak anjeun, meureun sababaraha inpormasi karesep, anjeun pencét ngalebetkeun sareng ngantosan batur ngahubungi anjeun. Kadang-kadang anjeun bakal didaptarkeun pikeun buletin bulanan atanapi anu sami - tapi leres-leres, henteu aya pentingna.

Maju kana lima taun éta, sareng urang ayeuna mendakan yén dibarengan ku bentuk statis anu bakal leungit, ngeusian bentuk timah parantos janten langkung tukeur. Daripada meunang réspon sapertos "Hatur nuhun pikeun ngirimkeun formulir anjeun. Batur bakal ngahontal sakedap, "konsumén langsung dirawat kana tawaran produk / jasa, diskon, sareng dina seueur kasus kasép, hasil penilaian!

Salah sahiji hal anu langkung énggal anu diarepkeun ku pangunjung halaman nyaéta nyandak kuis sareng ngeusian penilaian.

Conto anu saé pikeun ieu mangrupikeun "Naon jinis mobil anu pas pikeun anjeun?" penilaian. Ieu mangrupikeun jenis penilaian anu urang tiasa tingali nyalira nyayogikeun ka klien otomotif kami pikeun tujuan ngahasilkeun jualan mobil anyar ngarah. Dina penilaian ieu, konsumen ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan karesep pameseran / nyetirna. Sakali aranjeunna ngalebetkeun waleranna, hasil na langsung dihasilkeun pikeun aranjeunna. Pikeun ngalakukeun ieu, tangtosna, aranjeunna kedah nyayogikeun inpormasi kontakna. Upami konsumen cukup panasaran (sareng kami ngarepkeun aranjeunna), aranjeunna bakal nempatkeun kana emailna, sareng aranjeunna bakal kéngingkeun hasil na.

Daripada masihan sareng nyandak jinis skénario, bentuk kalungguhan janten langkung interaktif; ngadorong bursa anu sami antara konsumen sareng bisnis.

Upami konsumen ngeusian "Mobil naon anu pas pikeun anjeun?" meunteun sareng nyarios yén aranjeunna gaduh kulawarga ageung, aranjeunna panginten kéngingkeun voucher pikeun uji coba minivan khusus. Atanapi, langkung saé na, aranjeunna panginten kéngingkeun tawaran instan $ 500 tina kendaraan kulawarga. Nalika ngeunaan nyayogikeun nilai pikeun konsumén, kamungkinan praktis teu aya tungtungna.

Kalayan téknologi ningkatkeun sakumaha gancangna, seueur panyadia formulir timah sacara otomatis tiasa nyandak inpormasi yén konsumén lebetkeun kana bentuk kalungguhan sareng ngarobih kana tawaran anu saluyu pisan pikeun konsumén. Bentuk kalungguhan henteu sapertos anu tiheula. Aranjeunna parantos mekar kana hal anu jauh langkung ageung tibatan anu tiasa dibayangkeun ku seueur pemasar. Nalika téknologi néwak timah teraskeun ningkatkeun sareng mekar, mérek kedah mekar prosés néwak kalungguhanana ogé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.