Latihan Marketer Digital

Pelatihan Marketer Digital Udacity

Tulisan éta dina témbok dina industri pamasaran digital nalika pandemi nyebar, lockdowns mogok, sareng ékonomi nyandak giliran. Kuring nyerat dina LinkedIn di jaman mimiti éta yén para pemasar kedah mareuman Netflix sareng nyiapkeun diri pikeun tantangan anu bakal datang. Sababaraha urang leres ... tapi, hanjakalna pang henteu. PHK anu neraskeun ngarobih departemén pamasaran di panjuru nagara.

Pamasaran digital mangrupikeun karir anu narik ati dimana anjeun tiasa mendakan dua pemasar anu béda anu ngagaduhan pola anu béda-béda. Anu tiasa janten ahli mérek sareng kamampuan pikeun karajinan pangalaman visual anu kreatif sareng komunikasi produk atanapi jasa perusahaan sacara épéktip. Anu sanés tiasa janten ahli téknologi anu ngartos analitik sareng mampuh ngembangkeun kampanye pamasaran digital anu ngajalankeun usaha pamasaran perusahaan. Persimpangan kaparigelan sareng rata-rata dinten damel masing-masing ieu panginten moal tumpang tindih pisan ... tapi aranjeunna masih mahér dina padamelanna.

Upami anjeun hoyong ningkatkeun nilai anjeun ka organisasi anjeun ayeuna atanapi nyiapkeun diri pikeun posisi pamasaran digital salajengna, kuring bakal nyarankeun pisan diri pikeun latihan profesional.

Naon Marketer Digital?

Dina pamanggih kuring, para pemasar digital paling berbakat anu kuring kantos damel sareng gaduh pamahaman anu jero ngeunaan sababaraha kanal konci sareng medium, tapi ngartos pisan kumaha ngungkit batur aranjeunna panginten henteu ngagaduhan kaahlian. Pribadi, kuring yakin kaahlian kuring dina mérek, eusi, sungsi, sareng pamasaran sosial parantos ngajantenkeun kuring janten pamasar digital suksés mangtaun-taun.

Hiji daérah anu kuring henteu pura-pura gaduh kaahlian nyaéta perkara reklameu jeung téhnologi iklan. Kuring ngartos pajeulitna tapi sadar yén kurva diajar ngawangun kaparigelan kuring ngan hésé teuing dina tahap ieu dina karir kuring. Janten, nalika kuring peryogi sumber iklan, kuring nyambung sareng mitra anu damel unggal dinten sareng strategi dina unggal dinten ieu.

Éta nyarios ... Kuring masih kedah ngartos kumaha sareng nalika ngagunakeun iklan salaku bagian tina strategi pemasaran digital sacara umum. Sareng éta peryogi latihan pamasaran digital. Éta tiasa héran pikeun seueur anjeun, tapi kuring teras-terasan nyandak kursus, ngiringan webinar, sareng nyéépkeun eusi pikeun nyobaan tetep payun. Industri ieu gancang gerak sareng anjeun kedah ngahaturanan waktos kanggo tetep luhur.

Kumaha Janten Digital Marketer

Kalayan program nanodegree Udacity, Hadirin tiasa kéngingkeun tinjauan dasar tina sagala anu diperyogikeun pikeun janten pemasar digital anu suksés. Aranjeunna bakal diajar nyiptakeun kontén pamasaran, ngagunakeun média sosial pikeun ngagedékeun pesen anjeun, ngajantenkeun kontén dina milarian, ngajalankeun kampanye iklan sareng ngiklankeun dina Facebook. Salaku tambahan, diajar kumaha iklan tampilan sareng pidéo tiasa dianggo sareng kumaha pasar sareng email, sareng ngukur sareng ngaoptimalkeun sareng Google Analytics.

Latihan Marketer Digital ti Udacity

Kursus na peryogi 3 bulan upami anjeun bakti 10 jam saminggu sareng kalebet:

  • Dasar Pamasaran - Dina kursus ieu, kami masihan anjeun kerangka pikeun ngabantosan anjeun ngatur sareng ngarencanakeun pendekatan pamasaran anjeun. Kami ogé ngenalkeun anjeun kana tilu perusahaan anu diulas sapanjang program Digital Marketing Nanodegree salaku conto kumaha nerapkeun naon anu anjeun pelajari dina kontéks B2C sareng B2B.
  • Strategi Pamasaran Eusi - Eusi mangrupikeun inti sadaya kagiatan pamasaran. Dina kursus ieu, anjeun diajar kumaha ngarencanakeun pamasaran kontén anjeun, kumaha ngembangkeun kontén anu tiasa dianggo saé pikeun panuju udagan anjeun, sareng kumaha ngukur pangaruhna.
  • Marketing Sosial Media - Média sosial mangrupikeun saluran anu kuat pikeun para pemasar. Dina kursus ieu, anjeun diajar langkung seueur ngeunaan platform média sosial utama, cara ngatur ayana média sosial anjeun, sareng kumaha cara nyiptakeun eusi anu épéktip pikeun tiap platform.
  • Iklan Média Sosial - Ngiringan noise dina média sosial tiasa nangtang, sareng sering, pemasar kedah nganggo strategi pamasaran média sosial anu mayar kanggo ngagedékeun pesen aranjeunna. Dina kursus ieu, anjeun diajar ngeunaan kasempetan pikeun iklan anu ditarget dina média sosial sareng kumaha ngajalankeun kampanye iklan anu resonasi sareng pemirsa anjeun.
  • Search Engine Optimasi (SEO) - Mesin pencari mangrupikeun bagian penting tina pangalaman online. Diajar kumaha ngaoptimalkeun ayana mesin pencari anjeun ngalangkungan kagiatan dina situs sareng kagiatan luar situs, kalebet kumaha cara ngembangkeun daptar kata kunci udagan anjeun, ngaoptimalkeun halaman wéb UX sareng desain, sareng ngajalankeun kampanye ngawangun-link.
  • Milarian Mesin Milarian nganggo Google Ads - Ngaoptimalkeun pisibilitas dina hasil search engine mangrupikeun bagian penting tina pamasaran digital. Nguatkeun pamanggihan ngalangkungan Search Engine Marketing (SEM) mangrupikeun taktik anu épéktip pikeun ngahontal tujuan pamasaran anjeun. Dina kursus ieu, anjeun diajar kumaha ngadamel, ngaéksekusi, sareng ngaoptimalkeun kampanye iklan anu épéktip nganggo Google Ads.
  • Pintonan Iklan - Iklan tampilan mangrupikeun alat pamasaran anu kuat, dikuatkeun ku platform énggal sapertos mobile, kasempetan pidéo énggal, sareng penargetan ditingkatkeun. Dina kursus ieu, anjeun diajar kumaha jalan iklan pariwara, kumaha cara ngagaleuh sareng dijual (kalebet di lingkungan programmatic), sareng cara nyiapkeun kampanye iklan tampilan nganggo Google Ads.
  • surélék Marketing - Email mangrupikeun saluran pamasaran anu épéktip, utamina dina tahap konvérsi sareng ingetan tina perjalanan pelanggan. Dina kursus ieu, anjeun diajar kumaha ngadamel strategi marketing email, ngadamel sareng ngaéksekusi kampanye email, sareng ngukur hasilna.
  • Ukur sareng Optimalkeun nganggo Google Analytics - Peta online tiasa dilacak, sareng kitu ogé pangaruh tina upaya pamasaran digital anjeun. Dina kursus ieu, anjeun diajar kumaha ngagunakeun Google Analytics pikeun ngaevaluasi pemirsa anjeun, ngukur kasuksesan usaha akuisisi sareng Dursasana, meunteun konversi pangguna kana tujuan anjeun, sareng nganggo wawasan éta pikeun ngarencanakeun sareng ngaoptimalkeun anggaran pamasaran anjeun.

Udacity urang pamasar digital tangtu ngahijikeun proyék-proyék dunya nyata ti para ahli industri sareng eusi anu jero anu diwangun dina kerja sama sareng perusahaan tingkat luhur.

Méntor anu kawasa pikeun panduan diajar anjeun sareng fokus kana ngawalon patarosan anjeun, memotivasi anjeun, sareng ngajaga anjeun dina jalur anu bener. Anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés pikeun neraskeun pangrojong, tinjauan portopolio Github, sareng optimasi profil LinkedIn pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun karir sareng ngagaduhan peran anu mayarna.

Ngawangun rencana diajar khusus anu fleksibel diluyukeun sareng kahirupan sibuk anjeun. Diajar dina tingkatan anjeun nyalira sareng ngahontal tujuan pribadi anjeun kana jadwal anu paling cocog pikeun anjeun.

Janten Marketer Digital

Panyingkepan: Abdi afiliasi pikeun Program Marketer Digital Udacity.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.