14 métrik pikeun difokuskeun sareng Kampanye Marketing Digital

métrik pamasaran digital

Nalika kuring mimiti marios infographic ieu, kuring rada skeptis yén aya seueur métrik anu leungit ... tapi panulis jelas yén aranjeunna fokus kana kampanye pamasaran digital sareng sanés strategi sadayana. Aya métrik sanés anu urang perhatoskeun sacara umum, sapertos jumlah kecap konci réngking sareng réngking rata-rata, saham sosial sareng bagi sora… tapi kampanye biasana ngagaduhan awal anu lirén sareng lirén sahingga henteu unggal métrik tiasa diterapkeun dina kampanye anu ditetepkeun.

ieu infographic ti Digital Marketing Philippines daptar kaluar tina métrik konci bade difokuskeun nalika marios a kampanye pamasaran digital.

Lalu lintas situs sacara umum, sumber patalimarga, patalimarga sélulér, tingkat klik-tayang (CTR), biaya per-klik (BPK), métrik konvérsi, laju konvérsi (CVR), biaya per timah (CPL), laju mumbul, rata-rata tampilan halaman per kunjungan, rata-rata biaya per halaman, rata-rata waktos dina situs, tingkat pangunjung anu balik, pangunjung investasi (ROI), sareng biaya akuisisi pelanggan (CAC) sadayana didaptarkeun salaku anu paling penting.

14-Paling-Penting-Metrik-ka-Pokus-di-Digital-Marketing-Kampanye Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.