Bentang Pemasaran Digital

Bentang Advertising Digital

2019 nyetir langkung caket sareng épolusi konstan dina bentang iklan teras-terasan ngarobih cara urang ngalakukeun iklan digital. Kami parantos ningali sababaraha tren digital anyar, tapi numutkeun ka statistik, kirang ti 20% usaha ngalaksanakeun tren anyar dina strategi iklan digitalna di 2018. FAST ieu ngabalukarkeun kontropérsi: urang nonton tren anyar anu ngarepkeun gelombang dina taun anu bakal datang, tapi biasana, tetep kana jalur anu lami.

2019 tiasa janten taun pikeun nyandak kabiasaan iklan digital anu énggal. Naon anu damel dina digital taun kamari panginten henteu tiasa dianggo taun ayeuna. Pikeun aranjeunna anu hoyong kéngingkeun gambaran trend lengkep, tim Pasar Epom nyandak beuleum jero kana pergeseran iklan digital sareng ngagaduhan gambaran lengkep ngeunaan tren anu urang saksikeun dina 2019.

Bentang Pemasaran Digital

Takeaway Key pikeun pangiklan:

  1. Upami anjeun masih teu acan ngalihkeun anggaran pamasaran anjeun ka mésér média programmatic, 2019 mangrupikeun kasempetan terakhir anjeun pikeun ngalakukeun éta.
  2. Sing saha anu henteu mésér patalimarga sacara program bakal tetep kaleungitan artos bari mayar kanggo tayangan sareng konvérsi.
  3. Pasar digital nuju ka arah transparansi sareng optimasi lengkep (ngan ukur ningali kumaha DSP parantos robih salami taun kamari).
  4. Pidéo Pidéo parantos lirén janten format iklan premium - dinten ayeuna mangrupikeun format iklan anu kedah dianggo pikeun ngajalankeun dursasana maksimal sareng ngirim pesen anjeun ka pemirsa anu langkung lega.
  5. Mobile ngagaduhan pangsa anu langkung ageung tina pai digital, janten layar sélulér bakal tetep cara anu paling épisién pikeun pencét target pamirsa anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.