Tren Pemasaran Digital & Ramalan pikeun 2014

tren pamasaran 2014

Kuring sadar aya sababaraha pengulangan didieu sareng sababaraha tulisan Kuring parantos ngabahas dimana kuring yakin yén pemasar kedah museurkeun perhatian taun ayeuna ... tapi infographic ieu jumlahna sareng teuing saé henteu dibagi!

Taun 2014 - pamasaran digital parantos ngahontal tingkat anu anyar sareng terus ngalakukeun éta. Nanging, sababaraha pemasar masih panasaran - "Faktor naon anu bakal mangaruhan usaha pamasaran kuring taun ieu sareng dugi ka mana? Naha aya kejutan anu ngantosan? " Tina infographic Position2 urang Tren Pemasaran Digital & Ramalan pikeun 2014.

Mobile, Marketing Eusi, Email Marketing, Marketing Automation sareng Media Sosial kedah janten puncak dina daptar stratégi sadayana pikeun difokuskeun!

Infographic_Trend_Prediksi_010314

9 Komentar

  1. 1

    Teu diragukeun, blog anjeun mangrupikeun sumber hébat infografis anu luar biasa. Ogé, unggal tulisan dina blog anjeun sacara propésional ditulis sareng disusun sampurna.
    Hatur nuhun pikeun ngabagi infographics pangaweruh!

  2. 2
  3. 3

    Taun énggal disertakeun, kemungkinan anu saé pisan sareng lanskap online anu janten langkung sesah ku dinten. Industri teras-terasan robih, tapi éta anu ngajantenkeun janten pikaresepeun.

  4. 4

    Leres, Kanyataanna nyaéta Unggal taun kuring nyobian nyaluyukeun pamikiran anu diklaim ngeunaan naon anu bakal diserep
    sareng penting dina apel bisnis agenda sareng ecommerce pikeun sataun
    payunna

  5. 5

    Tulisan bener pisan inpormasi. Ieu tulisan anu saé pisan. Anjeun parantos nambihan seueur inpormasi dina blog anjeun. Hatur nuhun pikeun ngabagi inpormasi berharga ieu. Éta bener-bener ngabantuan sareng ngajar ogé.

  6. 6
  7. 7

    Hébat sareng Mangpaat Infographic Douglas! Ayeuna kuring terang yén ampir anu nyandak kaputusan dina bisnis global langkung resep nganggo média sosial pikeun sagala padamelanna. Hatur nuhun pikeun ngabagi!

  8. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.