Kumaha Ngahasilkeun Nilai tina Digital Marketing

nilai pamasaran digital

Ngan minggu ayeuna ieu kuring diwawancara ngeunaan padamelan optimasi anu kami lakukeun sareng salah sahiji masalah anu kami anggap penting pikeun seueur prospek sareng usaha pamasaran klien kami nyaéta aranjeunna hoyong yén aranjeunna henteu ngawangun situs pikeun prospek sareng klienna - aranjeunna ngawangun éta pikeun sorangan. Entong salah sangka, tangtos perusahaan anjeun hoyong cinta situs anjeun sareng bahkan ngagunakeunana salaku sumber… tapi hierarki, platform, sareng konténna kedah didesain sareng dioptimalkeun pikeun akuisisi sareng ingetan pelanggan. Infographic ieu ti Corong - perusahaan anu nyayogikeun optimalisasi konvérsi, uji A / B sareng analytics jasa konsultasi.

Unggal bisnis online investasi dina sababaraha cara dina pamasaran digital sareng ningali kana data Google Trends nunjukkeun yén langkung seueur pemasar sareng organisasi nyobian terang cara anu pangsaéna pikeun ngawujudkeun pangasilan dina investasi éta. Dina infographic ieu FunnelEnvy narik sababaraha kagiatan, statistik sareng tren anu aya hubunganana Akuisisi Palanggan jeung Optimasi Palanggan, dua sét kagiatan anu kedah diimbangkeun ku pemasar pikeun ngahasilkeun nilai.

Nilai Pamasaran Digital

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.