8 Léngkah Pikeun Ngaronjatkeun Hasil Marketing Digital Anjeun

léngkah pamasaran digital

Janten seueur urang ngan saukur nyobian tetep ngajantenkeun program pamasaran urang anu urang sering teu gaduh waktos kanggo pamutahiran anu saleresna. Tapi paningkatan mangrupikeun hiji-hijina jaminan kasuksésan anu lumangsung sareng ngamodalan moméntum urang.

Dumasar kana studi anu dilakukeun ku Gartner, 28% pemasar ngirangan anggaran iklan tradisionalna pikeun dana kagiatan pamasaran digital. Ieu mangrupikeun tren ageung anu diperkirakeun teraskeun sareng ningkat dina 2 taun ka payun. Upami anjeun resep ngamangpaatkeun pamasaran digital pikeun bisnis anjeun, Digital Marketing Philippines nawiskeun 8 léngkah strategis anu anjeun tiasa nuturkeun pikeun ningkatkeun hasil tina kampanye pamasaran digital anjeun ayeuna atanapi anu bakal datang.

8 Léngkah Pikeun Ngaronjatkeun Hasil Marketing Digital

  1. Marios sareng ngarobih strategi pamasaran digital anjeun.
  2. Ngabentuk tim pamasaran digital anjeun.
  3. Buka sosial, seluler sareng lokal dina strategi pamasaran digital anjeun.
  4. Ngalaksanakeun kampanye pamasaran digital multi-kanal.
  5. Diversify strategi marketing digital Anjeun.
  6. Ngembangkeun strategi nyiptakeun eusi epik.
  7. Ningkatkeun eusi anjeun ku pidéo, gambar sareng tautan.
  8. Ngadopsi pola pikir paningkatan anu teras-terasan.

Kumaha Ningkatkeun Hasil Marketing Digital Anjeun

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.