Opat Karakteristik Umum Sareng Perusahaan Anu Ngarobih Marketing Digitalna

Transformasi Digital Marketing

Abdi nembé resep ngiringan kana podcast CRMradio sareng Paul Peterson ti Tambang emas, ngabahas kumaha perusahaan, boh alit boh ageung, ngamangpaatkeun pamasaran digital. Anjeun tiasa dengekeun di dieu:

Pastikeun pikeun ngalanggan sareng ngupingkeun Radio CRM, aranjeunna ngagaduhan sababaraha tamu anu endah sareng wawancara informatif! Paul mangrupikeun host anu saé sareng kami ngalangkungan sababaraha patarosan, kalebet tren anu kuring tingali, tantangan pikeun bisnis SMB, pola pikir anu ngahalangan transformasi, sareng naon peran CRM dina kasuksésan usaha.

Opat Karakteristik Umum Perusahaan Ngarobih Marketing Digitalna:

  1. Netepkeun Anggaran Marketing sareng Penjualan anu mangrupikeun persén panghasilan. Ku ngabiayaan persén, tim anjeun insentif pikeun kamekaran sareng teu aya kabingungan nalika anjeun tiasa nambihan sumber daya manusa atanapi téknologi. Kaseueuran bisnis aya dina anggaran 10% dugi ka 20%, tapi kami ngabahas yén perusahaan pertumbuhan tinggi parantos dipikaterang ningkatkeun usaha ku jalan sadayana kalayan langkung satengah anggaranna.
  2. Setél a anggaran tés éta persén anggaran pamasaran sareng penjualan anjeun. Aya kasempetan anu hadé dina tés. Média anyar sering nyayogikeun perusahaan anu hadé pikeun persaingan nalika batur alon-alon ngadopsi. Sareng, tangtosna, aya ogé investasi dina pélor pérak anu henteu pas. Nalika anjeun netepkeun ekspektasi persén tina anggaran anjeun murni pikeun uji, teu aya anu ngagorowok ngeunaan pendapatan anu leungit - sareng perusahaan anjeun tiasa diajar seueur ngeunaan kumaha anggaran taun payun tiasa ditingkatkeun.
  3. Tetep disiplin sareng ngarekam unggal papacangan sareng konvérsi. Kuring reuwas kana jumlah usaha anu teu tiasa ngawartosan naon inisiatif anu nyababkeun konsuménna ayeuna. Ieu dimana CRM leres-leres konci. Salaku manusa, urang cacat ku bias urang sorangan. Kami sering nyéépkeun teuing waktos pikeun hal-hal anu ngagumbirakeun urang atanapi anu langkung nangtang ... nyandak sumber daya kritis tina strategi anu leres-leres mekarkeun bisnis urang. Kuring terang - Kuring ogé parantos ngalakukeun éta!
  4. nganalisa éta dina triwulanan bahkan bahkan bulanan pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun naon anu "kedah" dilakukeun tibatan naon anu anjeun raoseun lakukeun. Kadang-kadang éta langkung seueur panggilan, langkung seueur kajadian. Kadang-kadang éta kirang média sosial, kirang blogging. Anjeun henteu terang dugi ka ngukur sareng nguji!

Hatur nuhun khusus ka tim di Goldmine pikeun wawancara! Manajer Marketingna, Stacy Gentile, Biasa ngagaduhan kantor di gedong kuring sateuacan ngalih sareng kami biasa ngagaduhan sawala anu hadé ngeunaan kumaha penjualan sareng usaha pamasaran ragrag di perusahaan anu kami damel.

Ngeunaan Goldmine

Goldmine ngabantosan industri CRM langkung ti 26 taun ka pengker sareng tingkat kaparigelan na sareng CRM ngan ukur kalangkungan ku keramahan sareng kahoyong aranjeunna pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu pangsaéna sareng sistem CRM anjeun. Aranjeunna terang kumaha pentingna pikeun bisnis anjeun, utamina Upami anjeun leutik dugi ka usaha sedeng.

Ngamimitian nganggo Goldmine

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.