Anjog Tim Digital Marketing - Tantangan Sareng Kumaha Cara Masihan Éta

kolaborasi tim pamasaran digital

Dina téknologi anu ngarobah ayeuna, ngarah tim pamasaran digital anu efektif tiasa nangtang. Anjeun nyanghareupan kabutuhan téknologi anu épisién sareng serbaguna, katerampilan anu leres, prosés pamasaran anu saé, sareng tantangan anu sanés. Tantangan ningkat nalika usaha beuki maju. Kumaha anjeun méréskeun masalah ieu naha anjeun bakal ngeureunkeun hiji tim anu épisién anu tiasa minuhan tujuan pamasaran online bisnis anjeun.

Tantangan Tim Pemasaran Digital sareng Kumaha Masang Éta

  1. Ngagunakeun Anggaran Cukup

Salah sahiji tantangan anu dipimilik ku pamimpin pamasaran nyaéta kéngingkeun dana anu cekap kanggo kagiatanana. Janten langkung sesah nalika pamimpin sapertos kitu teu tiasa ngabuktikeun nilai atanapi ROI saluyu sareng jumlah méakkeun pamasaran digital. Seringna, pemasar kapaksa beroperasi dina anggaran anu murah, tapi aranjeunna diperyogikeun pikeun minuhan tarékah anu ditetepkeun pikeun bisnis.

Naon nu bisa kumaneh di pigawe? Dimimitian ku ngitung ROI anjeun. Anjeun kedah gaduh sistem dina tempat anu tiasa ngalacak kagiatan pamasaran sareng hasil penjualan anu aya hubunganana sareng masing-masing. Anggo ieu pikeun nunjukkeun kumaha masing-masing kagiatan anjeun parantos dilakukeun dina waktos anu khusus. Ieu mangrupikeun bukti yén usaha pamasaran anjeun leres-leres ngahasilkeun buah pikeun bisnis. Pastikeun anjeun gaduh strategi pamasaran digital anu yakin yén éta tiasa ngajalankeun ROI positip. Kasuksésan nyata dina strategi anjeun pastikeun narik langkung seueur dana tanpa perlawanan.

  1. Ngidentipikasi Téhnologi anu Cocog sareng Tetep Sareng Kalayan Parobihan

Téknologi ngarobah gancang pisan. Pikeun seueur jalma, parobihan ieu ngaganggu. Naon deui, sababaraha pamimpin pamasaran panginten moal siap-siap nyanghareupan parobihan sapertos kitu. Ti platform pamasaran sareng prakték pangsaéna dina platform ieu dugi ka alat manajemén; sadayana ieu ngajaga para pemasar dina jempol nalika aranjeunna narékahan pikeun tetep aya hubunganana.

Di sagigireun éta, ogé penting pikeun gaduh téknologi anu pas pikeun ngatur tim sareng ngajalankeun kampanye kalayan épéktip. Hanjakalna, pamimpin pamasaran digital panginten sesah pikeun ngaidentipikasi pakakas téknologi anu cocog sareng kabutuhan bisnisna. Kaseueuran alat anu sayogi parantos teu kéngingkeun ulasan anu cekap anu tiasa ngabantosan pamimpin sapertos anu nangtoskeun naha sistem anu diperyogikeun ku bisnisna.

Pikeun ngabantosan anjeun nyanghareupan tantangan ieu, ieu sababaraha fitur penting pikeun épisién nanaon alat manajemén proyék pamimpin tim kedah milarian:

  • Manajemén Tugas - Pikeun pamimpin tim anu ngatur sababaraha proyék, anjeun bakal langkung gampang dianggo sareng alat manajemén anu tiasa ngatur sareng nyaring tugas anu béda-béda pikeun masing-masing proyék boh ku tanggal anu parantos ditangtoskeun, jalma, atanapi langkung. Kalayan alat sapertos kitu, anjeun moal peryogi alat atanapi perangkat lunak anu sanés pikeun tiap proyek. Éta ogé kedah tiasa ngadukung ngabagi file, pembaruan proyék, sareng inpormasi sanés perkawis unggal proyék sacara real-time.

Screenshot ActivCollab

  • Kolaborasi Tim - Naon waé tim digital anu épéktip kedah komunikasi sacara épéktip pikeun babarengan gawé babarengan. Nalika ngémutan pakakas manajemén proyék, carioskeun upami éta ngagaduhan inbuilt fitur sapertos obrolan, pesen instan, email, konferensi video, sareng anu sanésna pikeun mempermudah komunikasi anu tetep salami damel tetep sadayana anggota dina halaman anu sami.

Kolaborasi Tim ActivCollab

  • Nyukcruk Waktos - Kalayan fitur ieu, anjeun bakal yakin anjeun bakal tiasa ngawaskeun upami anggota tim anjeun nyéépkeun waktos pikeun tugas-tugas anu parantos ditangtoskeun. Anjeun moal hariwang kaleungitan waktos atanapi mayar sajam anu teu dianggo.

Nyukcruk Waktos ActivCollab

timer collab aktip

  • Invoice - Ieu tiasa dianggo babarengan sareng aplikasi waktos pikeun mastikeun kontrak ditagih pikeun waktos anu dianggo ku unggal anggota tim dina hiji proyek. Éta hadir sareng screenshot pikeun nunjukkeun naon anu sabenerna dianggo ku anggota pikeun unggal jam ditagih. Nyepetkeun tugas khusus ngulang deui, sapertos contona nyiptakeun faktur dina menit, tiasa nyata ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan waktos anu dianggo dina administrasi proyek.

invoice activcollab

  1. Milarian sareng Ngiring Bakat anu Cocog

Sourcing, rekrutmen, sareng nahan staf anu leres ogé mangrupakeun tantangan sanés anu seueur nyanghareupan pamimpin pamasaran digital ayeuna. Sakali, ku téknologi anu robih, éta nyiptakeun paménta pikeun pemasar anu kreatif sareng ahli kana téknologi. Seueur pemasar henteu ngaléngkah kalayan gancang pikeun kéngingkeun katerampilan téknis anu bakal nempatkeun aranjeunna dina posisi pikeun ngeusian lolongkrang anu tuwuh.

Ogé, upami aya anu mendakan set keterampilan anu dipikahoyong, masalah anggaran anu disebatkeun tadi janten watesan sanés. Nalika paménta naék pikeun pemasar berbakat, aranjeunna sigana bakal ngeusi batre langkung luhur. Usaha naon waé kalayan anggaran terbatas panginten mendakan sareng nahan jalma sapertos kitu mahal pisan.

Upami anjeun pikeun méréskeun masalah ieu sacara épéktip, mimitian ku ngaidentipikasi jinis jalma anu anjeun peryogikeun pikeun tim pamasaran anjeun. Upami aranjeunna kedah ngurus SEO anjeun, pamasaran média sosial atanapi pamasaran kontén, pastikeun aranjeunna gaduh sadayana katerampilan ieu.

Kiwari, anjeun henteu kedah ngajaga staf sapertos kitu dina premis anjeun. Anjeun tiasa nyewa ahli virtual; gerakan anu bakal ngirangan biaya operasional anjeun. Sakali anjeun parantos ngaidentipikasi naon anu anjeun ngarepkeun pikeun dilakukeun atanapi dijantenkeun ku propésional, nyerat pedaran padamelan anu jéntré sareng jelas dina forum dimana pamanggihan digital aya.

Salaku conto, inbound.org, LinkedIn, sareng CareerBuilder.com parantos kabuktosan platform anu saé pikeun bersih bakat anu hadé ti mana waé di dunya. Anjeun tiasa wawancara sababaraha calon sareng pilih salah sahiji anu nunjukkeun kamampuan pikeun nyumponan sarat tina pedaran padamelan anjeun.

  1. Tim latihan

Kusabab téknologi anu mekar sareng bisnis anu nuju berkembang, tim latihan pikeun tetep nuturkeun parobahan ieu bakal janten tantangan pikeun seueur pamimpin pamasaran digital. Éta ogé tiasa mahal tina segi waktos sareng artos. Kusabab anjeun miharep tim anjeun pikeun ngalakukeun épéktip, tips ieu tiasa ngabantosan beban;

  • Meunteun kinerja masing-masing anggota tim. Masing-masing gaduh sababaraha kaunggulan anu tiasa anjeun tampi nalika ngerjakeun tugas pikeun nguntungkeun anu terbaik. Salami penilaian, nunjukkeun daérah lemahna anu panginten peryogi asah sareng tingali kumaha anjeun tiasa ngatur pikeun éta.
  • Pilarian terang dimana tim anjeun nangtung dina hal kaahlian. Naha aya kursus online anjeun tiasa nyarankeun pikeun aranjeunna pikeun terus ngasah katerampilanna? Nyatana, aya seueur tim pamasaran sumber online anu tiasa dianggo gratis.

Pamustunganana, anjeun masih bakal peryogi rencana latihan anu solid pikeun anggota tim anu énggal. Nalika anjeun ngenalkeun aranjeunna kana tugas énggal sareng bisnis anjeun, anjeun kedah ngagambarkeun tujuan khusus jabatan sareng ngajak aranjeunna nunjukkeun kamampuanna pikeun ngahontal éta.

Kalayan sadayana nyarios, urang tiasa nyimpulkeun yén ngarah tim dina proyék pamasaran digital kakeunaan tantangan ageung ayeuna langkung ti kantos. Ka hareupna henteu mawa tren naon-naon pikeun nurunkeun tekanan ieu.

Urang sadayana kedah ékspérimén sareng wates sareng masihan anu pangsaéna pikeun kolaborasi di tim. Komo proyék-proyék anu katingalina gampang dina tetempoan kahiji, tiasa gancang rumit. Ngatur tugas, anggota tim, kontributor éksternal sareng klien kalayan cara anu lancar mangrupikeun tantangan anu leres.

Tapi nyambungkeun jalma sanés akhir carita. Dina raraga mingpin hiji proyék kalayan aliran anu sampurna, anjeun peryogi cara anu intuitif pikeun ngabagi ideu anyar, kolaborasi ngalangkungan alur kerja, ngalaporkeun, sareng seueur deui.

Sadaya ieu nyandak kami kana kacindekan yén nyiptakeun kasaimbangan dina proyék henteu gampang pikeun pamimpin. Upami anjeun ngajalankeun agénsi pamasaran, mingpin tim desainer atanapi pangembang, atanapi upami anjeun nembé ngamimitian sareng sababaraha réréncangan - upami anjeun henteu nganggo alat manajemén proyék, éta tiasa janten kasalahan ageung.

Waktos anjeun berharga. Fokus kana naon anu anjeun lakukeun anu pangsaéna sareng naon anu henteu tiasa dilakukeun ku sapotong perangkat lunak. Hayu parangkat lunak ngalakukeun naon anu tiasa tapi dina waktos anu sami, janten sadar yén teu aya alat sapertos anu bakal ngalakukeun sadaya padamelan pikeun anjeun. Kaseueuran alat masih ngan ukur éta - alat. Gumantung kana cara ngagunakeunana, aranjeunna tiasa janten kauntungan kompetitif atanapi nyéépkeun waktos. Anjeun bakal tiasa angkat poténsial ti aranjeunna.

Ngadaptarkeun 30 Dinten Gratis dina ActivCollab!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.