10 Tren Lalajo dina Digital Marketing pikeun 2016

2016 tren pamasaran digital

Urang saéna podcast pamasaran anu saé bakal sumping dimana urang ngabahas parobihan anu luar biasa anu kajantenan dina jero pamasaran eusi pamasaran digital. Tapi pamasaran digital terus ngaliwat transformasi anu luar biasa ogé. Infographic ieu ti kubus nunjukkeun anu pang anyarna anu kedah diémutan ku para pemasar di 2016.

Ieu 10 Tren dina Digital Marketing

  1. Balik kana Investment - infographic nyarioskeun ngalangkungan métrik kasombongan sapertos patalimarga sareng saham, tapi kuring yakin yén tren pikeun nonton ditingkatkeun attribution jero analytics parabot parabot.
  2. Mikir Global Daripada Lokal - multibasa, tarjamahan real-time, sareng internasionalisasi sadayana ngamungkinkeun pikeun perdagangan janten global. Henteu kakantun yén pangiriman parantos ngadukung éta.
  3. Personalization - tingkat Dursasana sareng konvérsi naék nalika pesen dipersonalisasi dumasar kana waktos, tingkah laku, demografi sareng lokasi anu ngagaleuh.
  4. Munculna Élmu Data - téknologi data ageung ayeuna tiasa diaksés ku balarea sareng usaha alit sareng sedeng ngagaduhan aksés kana data prediktip anu henteu pernah dipikirkeun ku aranjeunna.
  5. Prioritas Mobile - aplikasi sélulér, média sosial, pidéo, browsing mobile, browsing mobile dumasar lokasi ... alat sélulér ayeuna janten inti pikeun papacangan online urang.
  6. Marketing Influencer - milarian jalma-jalma anu gaduh prospek anjeun sareng damel sareng aranjeunna pikeun pangaruh yén pemirsa ngagaduhan hasil anu luar biasa nalika tampilan sareng Dursasana milarian diudar.
  7. Augmented na Virtual kanyataanana - kubus nembé disebatkeun virtual, tapi kuring henteu yakin éta bakal janten perjanjian anu ageung sapertos kanyataan anu ditambih. Kamampuh ningkatkeun hubungan urang sareng dunya anu urang hirup sigana gaduh seueur kamungkinan dina pendapat abdi.
  8. App Indexing - alat ngawangun pikeun ngabantosan pengunjung kedah janten inti tina ayana pamasaran digital unggal perusahaan. Kami ngawangun a kalkulator konversi unit pikeun pabrik kimiawi anu parantos janten anu pangsaéna di industri aranjeunna sareng dianggo ku sadayana dina udagan pasar - ngarah aya kasadaran sareng konvérsi.
  9. Téhnologi Wearable sareng IoT - Pemasaran lokal sareng nargétkeun téknologi anu tiasa dipasihkeun nampilkeun kasempetan anu hadé pikeun perusahaan pikeun berinteraksi sareng ngadorong olahtalatah langsung dimana prospek atanapi pelanggan merhatoskeun.
  10. Omni-Channel Marketing - Konvergénsi pamasaran online sareng offline parantos mekar. Éta bahkan nyandak deui sababaraha pamasaran tradisional dimana pesen anjeun kadéngé ngan saukur kusabab teu aya seueur persaingan.

2016 Tren Pemasaran Digital

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.