Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Tren sareng Prédiksi Digital

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu.

Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningali pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami terus ngalakukeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang padamel - ngabutuhkeun urang pikeun ngandelkeun pisan téknologi pikeun ngukur, skala, sareng digital ngarobah organisasi urang. Fokus transformasi parantos aya dina otomatisasi internal sareng pangalaman pelanggan luar. Perusahaan anu sanggup pangsi sareng adaptasi gancang ningali kanaékan pangsa pasar. Perusahaan anu henteu acan masih merjuangkeun pangsa pasar anu éléh.

Ngabongkar Tren Pemasaran Digital taun 2020

Tim di M2 On Hold parantos ngocorkeun data sareng ngembangkeun infographic anu fokus kana 9 tren anu béda.

Pamasaran digital terus ngembang sabab éta salah sahiji industri paling gancang di dunya. Sanaos kitu, tren headline muncul sareng nunjukkeun kakuatan utama pikeun nyetir pasar. Blog ieu ngarangkep perkiraan tren taun 2020 ku pituduh rujukan infographic. Di sagigireun statistik sareng kanyataan, hayu urang tingali kana salapan tren 12 bulan kapengker ngalangkungan platform, téknologi, perdagangan, sareng produksi kontén.

M2 Ditunda, 9 Tren Marketing Digital tina 2020

Tren Pemasaran Digital

  1. Chatbots Kakuatan AI - Proyék Gartner yén chatbots bakal nguatkeun 85% interaksi jasa konsumen sareng konsumén anu adaptasi kalayan saé, ngahargaan jasa 24/7, réspon instan, sareng akurasi waleran saderhana pikeun patarosan. Abdi nambihan yén perusahaan canggih nyoko kana chatbots anu lancar mindahkeun paguneman ka jalma anu cocog internal pikeun ngaleungitkeun hanjelu ku pangalaman éta.
  2. Personalization - Isro anu dinten tina Dear %% FirstName %%. Platform email sareng olahpesen téks modéren anu nyayogikeun otomatisasi anu kalebet segmentasi, kontén prediktif dumasar kana data paripolah sareng demografi, sareng ngahijikeun kecerdasan buatan pikeun nguji sareng ngaoptimalkeun olahtalatah sacara otomatis. Upami anjeun masih nganggo pamasaran anu saé sareng seueur tina hiji-ka-seueur pamasaran, anjeun bakal kaleungitan lead sareng penjualan!
  3. ECommerce asli dina Média Sosial - (Ogé katelah Dagang Sosial or Balanja Asli) Konsumén hoyongkeun pangalaman anu lancar sareng ngaréspon dolar nalika corong konvérsi lancar. Ampir unggal platform média sosial (pang anyarna TikTok) ngagabungkeun platform ecommerce kana kamampuan ngabagi sosialna, ngamungkinkeun para padagang ngajual langsung ka pamirsa ngalangkungan platform sosial sareng pidéo.
  4. GDPR Goes Global - Australia, Brasil, Kanada, sareng Jepang parantos ngaluluskeun peraturan privasi sareng data pikeun ngabantosan konsumen kalayan transparansi sareng ngartos kumaha ngajaga data pribadi aranjeunna. Di Amérika Serikat, California ngalirkeun UU Kapribadian Konsumen California (CCPA) dina 2018. Perusahaan kedah adaptasi sareng ngadopsi kaamanan komprehensif, arsip, transparansi, sareng kontrol tambahan pikeun platform online na salaku réspon.
  5. Teangan sora - Pilarian sora tiasa nyatakeun satengah tina sadaya pamilarian online sareng pamilarian sora parantos ngalegaan tina alat sélulér kami ka spéker, televisi, soundbars, sareng alat sanés. Asistén maya beuki saé sareng langkung akurat kalayan dumasar-lokasi, hasil anu dipersonalisasi. Ieu maksa usaha pikeun sacara ati-ati ngajaga konténna, ngatur éta bakal, sareng ngadistribusikaeunana dimana-mana yén aksés sistem ieu.
  6. Pidéo Wangun Panjang - Mendingan pondok mangrupikeun mitos tanpa dasar anu panginten tiasa menyakiti pemasar langkung mangtaun-taun. Malah kuring murag kana éta, ngadorong klien pikeun ngagarap kanaékan frékuénsi inpormasi. Ayeuna kuring mamatahan palanggan kuring pikeun ngarancang perpustakaan eusi anu taliti anu teratur, lengkep, sareng nyayogikeun sadaya detil anu diperyogikeun pikeun nginpokeun pembeli. Pidéo henteu béda, kalayan konsumén sareng pembeli bisnis nyéépkeun pidéo anu panjangna 20 menit!
  7. Marketing Ngalangkungan Aplikasi Olahtalatah - Kusabab urang teras-teras nyambung, olahtalatah pesen anu aya waktuna tiasa nyababkeun ningkat Dursasana. Naha éta aplikasi sélulér, béwara panyungsi, atanapi bewara di situs ... olahtalatah parantos dicandak salaku média komunikasi real-time primér.
  8. Realitas Augmented sareng Realitas Maya - AR & VR dilebetkeun kana aplikasi mobile sareng pangalaman pelanggan browser lengkep. Naha éta dunya maya dimana anjeun pendak sareng klien salajengna atanapi sacara bersama ningali pidéo ... atanapi aplikasi sélulér pikeun ningali kumaha tampilan furnitur anyar di ruang tamu anjeun, perusahaan ngawangun expeirences anu luar biasa sayogi langsung tina dampal leungeun urang.
  9. Kacerdasan buatan - AI sareng diajar mesin ngabantosan para pemasar ngajadikeun otomatis, ngadamel pribadi, sareng ngaoptimalkeun pangalaman pelanggan sapertos anu kantos sateuacan. Konsumén sareng bisnis beuki capé tina rébuan pesen pamasaran anu kadorong ku aranjeunna unggal dinten. AI tiasa ngabantosan urang pikeun nganteurkeun pesen anu langkung kuat, nalika aranjeunna paling mangaruhan.

Dina infographic di handap, téangan salapan tren judul ti taun 2020. Pitunjuk ieu ngabongkar kumaha tren ieu mangaruhan pasar sareng kasempetan pertumbuhan anu aranjeunna hadir ayeuna. 

Tren sareng Prédiksi Digital

12 Komentar

  1. 1

    Teu ragu, blog anjeun mangrupikeun sumber infografis anu luar biasa. Kitu ogé, unggal artikel blog anjeun ditulis sacara profésional sareng disusun saé.
    Hatur nuhun pikeun babagi infographics pangaweruh!

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Leres, Kanyataanna nyaéta Unggal taun kuring nyobian nyumponan pamikiran anu diklaim ngeunaan naon anu bakal nyerep
    sarta penting dina apal bisnis agenda na ecommerce pikeun sataun
    payunna

  5. 5

    Bener pisan informatif pos. Ieu sabenerna hiji pos hebat. Anjeun parantos nambihan seueur inpormasi dina blog anjeun. Hatur nuhun pikeun babagi informasi berharga ieu. Éta leres-leres ngabantosan sareng instruktif ogé.

  6. 6
  7. 7

    Hebat sareng Mangpaat Infographic Douglas! Ayeuna kuring terang yén ampir pembuat kaputusan dina bisnis global langkung milih ngagunakeun média sosial pikeun sadaya barang padamelan na. Hatur nuhun pikeun babagi!

  8. 8
  9. 10
    • 11

      Hai John, Jigana tren taun 2014 ayeuna leres-leres mainstream, didorong maju ku jalma anu damel ti bumi sareng balanja tina alat sélulérna.

      Anjeun ngamotivasi kuring pikeun ngapdet pos ieu pikeun 2021 kalayan infographic hébat sareng detil ti M2 On Hold.

      Cheers!
      Doug

  10. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.