Tren Pemasaran Digital

Tren Pemasaran Digital

Ieu mangrupikeun kasimpulan anu saé tina seueur tren anu urang lakukeun sareng klien kami - milarian organik, milarian lokal, milarian sélulér, pamasaran video, pamasaran email, iklan mayar, generasi kalungguhan, jeung pamasaran eusi mangrupakeun tren konci.

Éta mangrupikeun hal anu leres anu kedah anjeun konci pikeun statistik pamasaran digital pangénggalna sareng tren anu paling panas pikeun strategi pamasaran digital anjeun pikeun tetep épéktip dina 2019 sareng sajabina. 7 Tren Top Anjeun Kedah Nyaho pikeun Kampanye Pemasaran Digital anu Suksés ngagaduhan sakumpulan statistik pamasaran anu tiasa janten tip praktis langsung pikeun ngasah kampanye pamasaran anjeun, kalebet mutuskeun panjang idéal pikeun tulisan blog anjeun sareng email atanapi ngajantenkeun taktik SEO anjeun langkung épéktip.

Serpwatch

Rinci infographic luar biasa Ieu lumayan loba sagalana yén unggal organisasi kedah pamikiran ngeunaan nalika aranjeunna ngembangkeun strategi pamasaran digital maranéhanana sareng ngaéksekusi kampanye ngalawan éta. Kaasup:

  • Search Engine Optimasi (SEO) - Ieu mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun usaha naon sabab milarian hajat anu sami. Upami kuring milari produk atanapi jasa online, kemungkinan kuring siap ngagaleuh. Dina nyanghareupan, 57% pemasar B2B nyatakeun rangking kecap konci ngahasilkeun langkung seueur ngawujud tibatan inisiatif pamasaran anu sanés.
  • Optimisasi Mesin Milarian Lokal (SEO Lokal) - Upami anjeun bisnis lokal, katingali dina pak peta Google penting pisan - 72% konsumén anu milarian milarian lokal ngadatangan toko dina 5 mil. Google Bisnis kuring ayeuna dikenal salaku anjeun halaman wéb kadua.
  • Pilarian Mobile - satengah nagara mariksa teleponna sateuacan aranjeunna turun tina ranjang sareng 48% ti sadayana konsumen ngamimitian panilitian seluler kalayan milarian alatna. Belanja iklan sélulér terus ningkat - diperkirakeun langkung ti $ 20 milyar.
  • Marketing Sosial Media - Kasadaran sareng panguatan damel sacara luar biasa sacara organik bahkan dina iklan mayar di Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest sareng LinkedIn. Henteu ngan éta, mérek gaduh kasempetan pikeun ngawangun komunitasna nyalira sareng leres-leres kalibet dina tingkat pribadi sareng suku-suku na.
  • video Marketing - Kuring teu ngagaduhan hiji klien anu kuring henteu nerapkeun sababaraha jinis strategi video pikeun. Kuring ngawangun studio pidéo pikeun hiji klién pikeun vidéo sosial real-time, kuring gaduh pidéo loop animasi latar pikeun situs klien sanés anu nuju digarap, kuring nembé nerbitkeun pidéo panjelasan animasi pikeun klien sanés, sareng kami ngahasilkeun produk video carita pikeun acan klién anu sanés. Pidéo nyaéta terjangkau sareng bandwidth henteu janten masalah deui nalika ngahontal pemirsa. 43% jalma hoyong ningali langkung seueur kontén pidéo ti pamasar!
  • surélék Marketing - email anu tiis teras-terasan ngajalankeun kasadaran sareng kasempetan pikeun tim penjualan. Segmentasi sareng personalisasi teras-terasan kéngingkeun tingkat kabuka sareng klik-liwat anu langkung ageung. 80% pangguna email ngaksés rekening email dina alat sélulérna, janten desain responsif seluler kedahna.
  • Iklan Dibayar - sabab jumlah saluran sareng metode naék, sareng pembelajaran mesin sareng kecerdasan buatan ningkatkeun panempatan sareng ngirangan biaya, iklan mayar janten langkung épéktip tibatan jaman baheula. Milarian mayar, sosial mayar, kontén anu disponsoran, iklan pidéo, sareng sajumlah pilihan sanés anu aya di luar perusahaan kanggo mangpaatkeun.
  • kalungguhan Generation - Ngawangun paménta ku halaman badarat anu dioptimalkeun konvérsi sareng nyetir nuju aya ngalangkungan perjalanan konsumén anu taliti, otomatis, sareng sasaran janten salah sahiji strategi pamasaran digital paling épéktip dina dasawarsa.
  • eusi Marketing - konsumén sareng usaha sami-sami neraskeun mandiri sareng nalungtik pameseran salajengna online. Kalayan seueur noise di luar sana, perusahaan dipaksa pikeun langkung seueur modalkeun waktos sareng tanaga kana ngawangun eusi anu leres-leres ngadorong hasilna, tapi nalika éta dilakukeun, éta mangrupikeun cara anu épéktip sareng mampu pikeun narik pelanggan.

Ieu mangrupikeun infographic lengkep, panguatan pertumbuhan sareng strategi anu kedah ditetepkeun ku bisnis anjeun:

7 Tren Anjeun Kedah Nyaho pikeun Kampanye Pemasaran Digital anu Suksés

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.