Playbook Penjualan Digital & Jaman Anyar Jual

playbook penjualan digital

Di lingkungan jual ayeuna, seueur tantangan tiasa nyegah pamimpin penjualan ngabantosan timna ngahontal cita-citana. Ti mimiti penjualan anyar anu lambat nambihan waktos kana sistem anu teu dipisahkeun, wakil penjualan nyéépkeun langkung seueur waktos pikeun tugas administrasi sareng kirang waktos anu saleresna ngajual.

Dina raraga ngagancangkeun kamekaran, ngirangan inefisiensi dina hiji organisasi sareng ngirangan omzet dina penjualan, pamimpin penjualan kedah netepkeun prosés anu lincah sareng adaptasi.

Playbook Penjualan Digital mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina strategi jual énggal sareng dijantenkeun sumberdaya kritis pikeun tim penjualan, nawiskeun kerangka dinamis anu sacara bijaksana nungtun anu ngalangkungan prakték pangsaéna sareng ngajantenkeun prosés tiasa diulang di saluruh organisasi.

Ku ngalaksanakeun a Playbook Penjualan Digital solusi, pamimpin penjualan tiasa ngamangpaatkeun wawasan analitik anu jero sacara real-time pikeun gancang mastikeun kasaluyuan sareng kabutuhan pembeli sareng kumaha poéna maju. Tim ogé nguntungkeun tina pisibilitas tambihan kana naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu kedah ngalereskeun masalah sateuacan aranjeunna négatip mangaruhan penjualan.

Sanaos kanyataan yén urang hirup di dunya digital, sababaraha tim penjualan masih nganggo PDF statis atanapi playbook berbasis kertas. Sedengkeun organisasi ieu aya dina jalur anu leres pikeun nyaring prosés penjualanna, buku-buku playbook dumasar-kertas henteu gaduh personalisasi sareng kamampuan dinamis anu diperyogikeun pikeun ngalakukeun hubungan anu langkung jero sareng konsumén dina jaman ayeuna.

Ngamangpaatkeun pangénggalna Playbook Penjualan Digital téknologi, sareng ngajantenkeun playbook berbasis kertas atanapi PDF kana solusi jual anu dipandu dinamis, sareng ku sabab kitu pribados pangalaman pembeli, tiasa ningkatkeun strategi penjualan organisasi sareng nyiptakeun langkung berharga sareng dina kontéks paguneman pembeli, bari nganteurkeun eusi anu pas persis nalika diperyogikeun. Di lingkungan bisnis ayeuna, tim penjualan kedah ngagaduhan aksés langsung pikeun komunikasi sareng prospek sacara épéktip. Cicing di payuneun pergeseran kahoyong sareng kabutuhan mangrupakeun cara anu paling saé pikeun nutup perjanjian.

Ieu lima prakték pangsaéna nalika nyebarkeun Playbook Penjualan Digital

  1. Pertimbangkeun kelompok anu béda anu ngagunakeun Penjualan Playbooks - Émut, Penjualan Playbooks sanés ngan ukur pikeun tim penjualan di luar. Playbook Penjualan anu dinamis sareng dipersonalisasi tiasa mastikeun yén sadaya tim, ti manajemén dugi ka pamasaran, gaduh inpormasi anu pas dina waktos anu pas pikeun ngalancarkeun penjualan sareng ngajaga prosésna tetep bener.
  2. Ngalancarkeun kagiatan rutin nganggo témplat sareng alur kerja - Waktos mangrupikeun mata uang penjualan. Nyampurnakeun tugas anu nyéépkeun waktos sareng nuturkeun prosés anu diresepkeun ningkatkeun produktivitas sareng efisiensi. Ieu ngamungkinkeun perwakilan penjualan nyéépkeun langkung seueur waktos kanggo ngajual sareng kirang milarian waktos.
  3. Langkung seueur média pikeun langkung seueur kontén - PDFs sareng tautan sanés hiji-hijina cara pikeun nyéépkeun kontén. Di lingkungan multi-média ayeuna, slide PowerPoint, pidéo, tulisan, tulisan blog, sareng elemen kréatip ngamungkinkeun para wakil penjualan nampilkeun kontén anu langkung dipersonalisasi sareng langkung dinamis. Ngungkit seueur eusi anu aya sareng ngarobih naon anu anjeun anggo dumasar kana unggal kaayaan jual.
  4. Nyayogikeun pitunjuk sareng bimbingan real-time - Méré aksés reps penjualan kana inpormasi real-time dina dasar deal-by-deal nyayogikeun aranjeunna wawasan anu tiasa dilakukeun bari ngawangun kayakinan sareng langkung hadé nyiapkeun aranjeunna pikeun kameunangan. Koncina pikeun henteu ngabahekeun aranjeunna kalayan sadaya inpormasi anu sayogi. Sabalikna, difokuskeun nguatkeun prakték anu pangsaéna sareng nyayogikeun aranjeunna ngan ukur data anu aranjeunna peryogikeun dina kontéks perjanjian anu aya.
  5. Mimitian maénkeun kalayan kecap gawe pikeun aksi (mis. Kalakuan, nyayogikeun) - Kagiatan ngajual sering ngabingungkeun, panjang sareng fragmentasi. Ngabimbing wakil penjualan kalayan gancang sareng langsung ngalakukeunana dina bentuk léngkah anu tiasa dipilampah ngabantosan prosés penjualan, bari langkung pas sareng perjalanan pembeli.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.