Naha anjeun Terang Bédana Tanda Tangan Digital sareng E-Tanda Tangan?

tandatangan éléktronik vs digital

Kadang-kadang kuring siga kuring di luhur barang-barang téknologi digital ieu… lain kali kuring ningali email ngalangkungan sapertos anu kuring nampi dinten ti Silanis, naros ka kuring naha kuring terang bédana antara signature digital sarta hiji tandatangan éléktronik sareng kuring henteu terang di ditu ieu bédana. Doh! Aya bédana, sareng éta lumayan lega! Ieu definisi pikeun tiap istilah ti Silanis:

Harti E-Signature

E-signature atanapi Electronic Signature nyaéta néwak prosés anu dilangkungan ku jalma nalika nunjukkeun maksud nalika transaksi éléktronik.

Harti Tanda Tangan Digital

Tanda tangan digital nyaéta téknologi enkripsi anu ngandung metadata kritis anu aya hubunganana sareng e-signature.

Tanda tangan éléktronik nyaéta catetan anu ngariung sacara sah sareng tandatangan digital mangrupikeun dasarna téknologi enkripsi éta negeskeun kaaslianana tina transaksi.

tandatangan éléktronik-vs-digital-tandatangan

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.