Kumaha Téknologi Digital Ngahasilkeun Bentang Kreatif

Kumaha Téknologi Digital Ngaruh Kreatif

Salah sahiji téma teras-terasan anu kuring nguping ngeunaan kamajuan téknologi nyaéta yén éta bakal nempatkeun padamelan dina résiko. Sanaos éta leres dina industri sanés, kuring sacara serius ragu yén éta bakal mangaruhan yén dina pamasaran. Pemasar kabanjiran ayeuna salaku jumlah mediums sareng saluran anu teras-teras ningkat bari sumberdaya pamasaran tetep statis. Téknologi nyayogikeun kasempetan pikeun ngajadikeun otomatis tugas anu repetitive atanapi manual, nyayogikeun langkung seueur waktos ka pemasar pikeun ngerjakeun solusi kreatif.

Lila pisan nyaéta nalika pamasaran sareng tim iklan nyéépkeun waktos pikeun ngembangkeun ngan ukur sababaraha pilihan pilihan pikeun saluran tradisional. Digital parantos révolusi ampir unggal aspék kréatip, ti saprak éta didamel dugi ka kumaha cara nyebarkeunana. Kumaha persisna hal-hal parantos robih? Pergeseran mana anu ngagaduhan pangaruh pangageungna? Naha digital maéhan bintang kréatip? Kanggo milarian terang, parios infographic MDG, Kumaha Digital parantos Ngarobih Bentang Kreatif.

Infographic ieu nyarios langsung kana tantangan sareng kasempetan sakitar bentang kreatif. MDG Advertising ngahijikeun infographic ieu anu wincik kumaha bentang kreatifna robih sareng kamajuan téknologi. Aranjeunna daptar lima parobahan anu béda:

  1. Kreativitas Ngembangkeun Seueur Langkung Formulir Kanggo Langkung Seueur Platform - Parobihan pangageungna anu dibawa ku digital pikeun kreatif nyaéta duanana parantos ningkatkeun jumlah platform anu kedah diperyogikeun ku merek sareng jumlah jinis eusi anu diperyogikeun ku aranjeunna.
  2. Personalisasi sareng Programmatis Anu Ngadorong Langkung Paménta pikeun Kreatif - Dampak ageung sanés tina digital nyaéta ngajantenkeun efisien biaya pikeun sasaran pemirsa khusus, bahkan jalma-jalma khusus, kalayan potongan-potongan khusus kreatif.
  3. Data sareng Alat Anyar Parantos Ngarobih Sifat Kreatif - Digital henteu ngan ukur ngarobih kumaha potongan-potonganna disebarkeun, tapi ogé kumaha cara ngadamelna. Sawaréh, ieu ngagaduhan bentuk pakakas énggal, sapertos perangkat keras sareng parangkat lunak, pikeun ngembangkeun kréatip.
  4. Kreatif parantos Ngamimitian Ngandelkeun Lanjutna dina Otomatisasi sareng AI - Kumaha kréatip tiasa ngembangkeun langkung seueur potongan ogé nyandak langkung kolaborasi sareng iterasi tanpa anggaran anu langkung ageung? Faktor ageung, sareng aspek transformatif digital anu sanés, nyaéta otomatisasi.
  5. Demokratisasi Kreatif parantos Ngajantenkeun Bakat Langkung Penting Daripada - Cara konci digital parantos transformasi kréatip nyaéta yén éta parantos mendémokratis; kalayan smartphone sareng média sosial ampir saha waé tiasa ngabagi ampir naon waé online. Ieu nyababkeun seueur banjir eusi ti konsumén, sanés ngan ukur kreatif.

Ieu infographic lengkep, Kumaha Digital parantos Ngarobih Bentang Kreatif.

Oge Digital parantos ngarobih bentang kreatif

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.