Transformasi Digital sareng Pentingna Ngahijikeun Visi Strategis

Transformasi Digital sareng Visi Strategis

Salah sahiji tina sababaraha lapisan pérak tina krisis COVID-19 pikeun perusahaan mangrupikeun akselerasi transformasi digital anu diperyogikeun, dialaman di 2020 ku 65% perusahaan numutkeun Gartner. Éta parantos maju-gancang saprak usaha di sakumna dunya parantos ngiringan pendekatanna.

Kusabab pandemi parantos ngajantenkeun seueur jalmi ngahindarkeun interaksi tatap muka di toko sareng kantor, organisasi sadaya jinis parantos ngaréspon palanggan kalayan jasa digital anu langkung merenah. Salaku conto, grosir sareng perusahaan B2B anu henteu pernah ngagaduhan cara pikeun ngajual produk sacara langsung parantos damel di lembur pikeun ngagaleuh kamampuan e-commerce énggal, sakaligus ngadukung tanaga padamelan anu utami dianggo-ti-bumi. Hasilna, investasi dina téknologi anyar parantos lonjong supados tetep sesuai sareng harepan pelanggan.

Acan buru-buru investasi dina téknologi ngan saukur kusabab éta hal anu kedah dilakukeun jarang rencana aksi anu saé. Seueur perusahaan mésér kana téknologi mahal, asumsina tiasa gampang disaluyukeun engké pikeun cocog sareng modél bisnis khusus, target audién, sareng tujuan pangalaman pelanggan, ngan ukur bakal kuciwa.

Kedah aya rencana. Tapi dina lingkungan bisnis anu teu pasti ieu, kedah ogé aya urgensi. Kumaha carana organisasi tiasa ngalaksanakeun duanana?

Salah sahiji pertimbangan anu paling penting, salaku perusahaan janten digital pinuh, nyaéta integrasi visi strategis anu padet dina IT sareng pamasaran kalayan mata ka arah kematangan digital sacara umum. Tanpa éta organisasi résiko ngirangan hasilna, langkung seueur téknologi pikeun silues, sareng tujuan bisnis anu sono. Acan aya salah paham yén janten stratégis hartosna ngalambatkeun prosés. Éta sanés masalahna. Sanaos perusahaan parantos lebet kana peluncuranana, éta henteu kasép pikeun nyaluyukeun pikeun ngahontal tujuan konci.

Pentingna Tés-sareng-Diajar

Cara anu pangsaéna pikeun ngahijikeun visi strategis kana transformasi digital nyaéta ku pola pikir uji-sareng-pelajari. Sering visi dimimitian ti kapamimpinan sareng neraskeun sababaraha hipotesis anu tiasa divalidasi ngalangkungan aktivasina. Mimitian alit, uji nganggo subset, diajar tambah, ngawangun moméntum, sareng pamustunganana ngahontal tujuan bisnis sareng tujuan kauangan anu langkung ageung. Meureun aya kakendelan sakedap di sapanjang jalan - tapi ku pendekatan uji-sareng-pelajari, kagagalan anu ditanggap janten diajar sareng organisasi bakal salawasna ngalaman gerakan maju.

Ieu sababaraha tips pikeun mastikeun transformasi digital anu suksés sareng yayasan strategis anu kuat:

  • Nyetél ekspektasi jelas sareng kapamimpinan. Sapertos seueur hal, dukungan ti luhur kritis. Bantosan éksékutip senior ngartos yén gancang tanpa stratégi nyaéta kontraproduktif. Pendekatan uji-sareng-diajar bakal ngagaduhan organisasi kana tujuan akhir anu dipikahoyong dina waktos anu paling pondok sareng teraskeun nguatan visi na sacara umum.
  • Investasi dina téknologi dukungan anu saluyu. Bagéan tina prosés transformasi digital anu suksés nyaéta gaduh pendataan sareng prosés manajemén anu saé, alat pikeun ngaktipkeun uji coba sareng personalisasi, sareng analitik sareng intél bisnis. Tumpukan martech kedah ditinjau sacara holistik pikeun mastikeun yén sistem saling pakait sareng damel babarengan épisién. Masalah kabersihan data sareng prosés manual anu rumit nyaéta pitfalls umum anu ngalangkungan transformasi digital. Sistem ogé kedah diskalakeun sareng fleksibel pikeun dianggo sareng téknologi anu nembé tambihan nalika bisnis robih. Pikeun ngahontal ieu, R2i migawé bareng kalayan Adobe salaku tawaran solusi na dirancang pikeun silih lengkepan sareng téknologi kelas-kelas sanés anu sanés dina ékosistem martech, nyambungkeun data tina sababaraha sumber kana platform terpusat.  
  • Entong ngalangkungan prosésna. Ngahijikeun kana waktos. Seueur organisasi anu ngadegkeun téknologi digitalna pikeun kahiji kalina, anu hartosna aya seueur anu kedah diajar sakaligus. Éta wijaksana pikeun nyerang investasi dina potongan anu langkung alit ku fase, ngawasa sistem nalika anjeun angkat. Ogé, seueur organisasi dina tekenan kauangan anu beurat, anu hartosna langkung seueur pikeun langkung seueur jalma. Di lingkungan ieu, Investasi mimiti sigana bakal fokus kana otomatis sahingga personalia anu sayogi sayogi pikeun museurkeun tugas-tugas anu ditambih nilai. Ku netepkeun roadmap téknologi, perusahaan bakal paling épisién dina antukna ngahontal tujuan anu langkung lega.
  • Komitmen pikeun ngalaporkeun unggal bulan atanapi kuartalan. Supados prosésna tiasa dianggo, kedah aya transparansi ngeunaan naon anu dipelajari sareng kumaha mangaruhan rencana umum. Netepkeun tujuan pendak sareng kapamimpinan perusahaan sareng anggota tim konci bulanan atanapi triwulanan, kanggo nyayogikeun pembaruan, pembelajaran, sareng rekomendasi pikeun penyesuaian rencana. Pikeun mastikeun palaksanaan anu épéktip, tiasa pinter ngajaga pasangan digital. Upami COVID-19 parantos ngabuktoskeun naon-naon, éta stratégi beurat henteu tiasa dilakukeun sabab nalika kajadian anu teu disangka-sangka, organisasi kedah tiasa nangtoskeun gancang naon anu kedah diareureuhkeun sareng naon anu kedah dirobih. Mitra kalayan kaahlian dina duanana téknologi sareng stratégi gaduh pamahaman anu jero ngeunaan kumaha kadua nyambungna. Aranjeunna tiasa ngabantosan ngarumuskeun rencana serbaguna anu tetep bakal épéktip sareng mangpaat tilu bulan, genep bulan, sataun, bahkan tilu taun ti ayeuna.

Salami sataun katukang dunya dunya parantos bergeser - sareng sanés ngan ukur kusabab coronavirus. Harepan pikeun pangalaman digital parantos mekar, sareng konsumén ngaharepkeun tingkat genah sareng dukungan anu sami, naha nuju mésér kaos kaki atanapi treuk semén. Paduli kategori bisnis, perusahaan peryogi langkung ti halaman wéb; aranjeunna kedah terang kumaha ngumpulkeun data pasar, kumaha nyambungkeun data éta, sareng kumaha ngagunakeun konéksi éta pikeun nganteurkeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi.

Dina ngudag ieu, kagancangan sareng strategi sanés tujuan anu eksklusif. Perusahaan anu lereskeun nyaéta perusahaan anu henteu ngan nganut pola pikir-sareng-diajar tapi ogé percanten ka mitra bisnis internal sareng éksternal. Tim kedah ngahargaan kapamimpinanna, sareng éksékutip kedah nyayogikeun dukungan anu pas. Sataun katukang parantos nangtang nyarios sahenteuna - tapi upami organisasi ngiringan, aranjeunna bakal muncul tina perjalanan transformasi digital anu langkung kuat, langkung palinter, sareng langkung nyambung ka konsuménna ti saprak kantos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.