Lima Tren Digital Ngoyagkeun Éropa

konsumsi digital Éropa

Data ageung, multi-kanal, mobile sareng média sosial sadayana mangaruhan paripolah beuli online. Sedengkeun infographic ieu difokuskeun ka Éropa, anu sesa dunya henteu benten teuing. Data ageung ngabantosan panyadia ecommerce prédiksi kabiasaan mésér sareng ngabantosan nampilkeun tawaran produk ngalangkungan saluran - ningkatkeun tingkat konvérsi sareng konsumen anu ngagedéan.

Sorotan survey McKinsey iConsumer 5 tren konsumsi digital konci dina e-commerce, mobile, multichannel, média sosial, sareng data ageung.

Bagéan anu sesah, tangtosna, sanés ngan saukur kumaha perusahaan nganggo data ageung sareng kumaha aranjeunna dipasar dina saluran, éta ngitung pangaruh unggal kanal pamasaran kana paméséran sadayana. Perusahaan ageung ngamangpaatkeun prediktip analytics anu ngumpulkeun jilid data sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngartos naon paningkatan atanapi panurunan dina kagiatan hiji saluran bakal aya di saluruh spéktrum. Perusahaan anu langkung alit masih kéngingkeun mékanisme touch-touch, tukang-tukang anu teu tiasa masihan wawasan sareng akurasi jalur anu dilakukeun ku paripolah konsumen rumit.

tren konsumsi digital Éropa

One comment

  1. 1

    Infografisna saé pisan, kuring satuju pisan yén ku investasi langkung seueur dina sistem balanja online sareng nempatkeun langkung seueur data dina situs wéb, konsumén sareng penjualan bakal ningkat sacara signifikan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.