Kuring Bolay Ngalaporkeun Halaman Wéb Anu Mahal sareng Alat Analisis Kuring pikeun Diib

Analisis Halaman Wéb Diib

Kalayan panghasilan anu kaleungitan pakait sareng COVID-19, kuring leres-leres kedah ngaevaluasi deui produk anu kuring anggo pikeun nalungtik, ngawas, ngalaporkeun, sareng ngaoptimalkeun situs-situs kuring sareng nasabah kuring. Kuring nyéépkeun sababaraha ratus dolar per bulan kalayan sababaraha alat pikeun ngalakukeun ieu. Ogé, masing-masing alat ngagaduhan seueur laporan sareng pilihan - tapi kuring kedah nyisiran data pikeun mendakan naséhat anu tiasa dipilampah anu tiasa kuring anggo pikeun ngaoptimalkeun situs.

Kalayan kecap séjén, kuring mayar seueur ton… sareng henteu leres-leres nampi waleran anu kuring peryogikeun. Kuring sempet guyon ngeunaan ieu jaman baheula… yén alat analitik leres-leres adil tatanya mesin sareng henteu jawaban mesin. Nuju anjeun salaku analis pikeun ngaidentipikasi sareng ngutamakeun kasempetan saatos anjeun ngagali data, ruas, saring, sareng ngabandingkeun paripolah pangunjung.

Abdi hoyong jelas nalika kuring ngajelaskeun produk ieu anu kuring mendakan - diib. Aya sacara rébuan hal anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan halaman wéb pikeun ningkatkeun pisibilitas, kamekaran, sareng konvérsi na. Sababaraha analisis salawasna meryogikeun batur pikeun narjamahkeun data kana tindakan.

Diib: Mesin Ngajawab

Pidéo ieu ti diib nalika aranjeunna ngaluncurkeun 5 taun ka pengker nyayogikeun sababaraha wawasan kana platform sareng kumaha éta tiasa ngabantosan bisnis anjeun:

Kuring ngadaptarkeun gratis diib akun sareng langsung kagum kana tanggapan calakan yén platform éta parantos disayogikeun dina sababaraha menit saatos daptar. diib dimimitian ku nganalisis halaman wéb anjeun sareng ngaidentipikasi kasempetan panggedéna pikeun numuhkeun penjualan anjeun. Diib ngarobih kana opat solusi utama:

  1. Mesin Ngajawab - alat diagnostik anu kuat bakal nyeken situs anjeun sareng nyayogikeun rencana pertumbuhan khusus ku ngan saukur masihan anjeun waleran.
  2. Analytics - diib henteu ngan ukur ngukur data, aranjeunna ngajantenkeun kana nilai dolar nyata pikeun bisnis anjeun baheula, ayeuna, sareng pikahareupeun. Anjeun ogé tiasa ningali kumaha anjeun nyusun industri anjeun.
  3. Tracker kamajuan - Catet sadaya usaha anjeun sareng diajar sahingga anjeun tiasa ningali dugi ka jauhna! Beuki kamajuan anjeun ningali, beuki anjeun bakal teras-terasan jalan!
  4. Pustaka Diajar - Upami anjeun mangrupikeun pamasar anu dilakukeun, Diib ogé ngagaduhan tip, alat, sareng tutorial dina ujung jari anjeun. Aranjeunna gaduh perpustakaan ageung 1000an pidéo, tulisan, kertas bodas, sareng ebook.

Diib nganteurkeun analisis, laporan berdampak tinggi, pangaruh tinggi, sareng visual pikeun ngabéjaan kumaha kaayaan anjeun sareng naon anu kedah dilakukeun salajengna. Kalayan diib ™ anjeun terang nilai taunan situs anjeun sareng kumaha kinerja bisnis anjeun online di industri anjeun. Sareng diib nyiptakeun rencana kamekaran khusus pikeun ayana online bisnis anjeun.

Dashboard Situs Diib pikeun Analisis Halaman Wéb

Pariksa Kaséhatan Halaman Wéb anjeun

Pusat pikeun ngalaporkeun nyaéta validasi awal yén halaman wéb anjeun leres-leres séhat. Diib ngalakukeun ieu ku analisa fitur konci ieu halaman wéb anu séhat:

  • Sértip SSL: Anjeun panginten henteu ngagaduhan situs anu aman atanapi sertipikat SSL anjeun henteu dipasang leres. DiibMesin scanning cukup pilih-pilih nalika ngeunaan kaamanan sareng bakal ngabéjaan upami aranjeunna ningali aya kasalahan anu cukup signifikan pikeun mangaruhan peringkat anjeun atanapi nyababkeun peringatan dina browser anu datang. 
  • Kecepatan Handphone: Mesin Jawaban mariksa kagancangan mobile anjeun unggal dinten. Upami aya masalah sareng kagancangan ponsel anjeun, éta Diib bakal waspada anjeun. 
  • Otoritas Domain / Backlinks: Ikon ieu nyaritakeun Otoritas Moz Domain anjeun ayeuna sareng seueur pisan backlink anu nunjuk ka halaman wéb anjeun. Anjeun ogé tiasa ningali daptar backlinks anjeun anu paling penting. 
  • Facebook / Google My Business Sync: upami anjeun teu acan nyingkronkeun dua sumber data penting ieu, Diib bakal ngabéjaan anjeun supados anjeun teu sono kana tujuan penting sareng waspada! 
  • Peta Situs: Scan ieu nyaritakeun naha urang ngadeteksi sitemap pikeun halaman wéb anjeun atanapi henteu. Peta situs ngabantosan Google sareng mesin pencari sanés anu ngorondang halaman wéb anjeun.
  • Konci: Ieu nyaritakeun sabaraha kecap konci halaman wéb anjeun parantos diindeks di google. Anjeun tiasa ningali dugi ka 150 kecap konci anjeun anu paling penting. 
  • Daptar Hideung: Ieu mangrupikeun halaman wéb sareng alamat IP scan anu nyaritakeun naha email anjeun atanapi henteu dikirimkeun ka koropak-koropak palanggan anjeun. Upami diib ngadeteksi yén surélék anjeun sigana badé buleud spam tibatan koropak-koropak anjeun bakal ngawartosan ogé ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah.

Tujuan Milarian, Sosial, Mobile, sareng Lokal

Sakali kuring nyetél situs abdi, diib dihubungkeun sareng Google Analytics, Google Business, sareng Facebook pikeun nyayogikeun pamilarian, sosial, seluler, sareng wawasan bisnis lokal. Platform langsung ngaidentipikasi sababaraha tujuan pikeun kuring marios sareng sababaraha tautan anu hébat pikeun diajar kumaha:

  • Diib dianalisis wawasan Facebook pikeun ngaidentipikasi iraha tulisan kuring bakal paling mangaruhan.
  • Diib kagungan sababaraha kecerdasan anu nunjukkeun kuring yén COVID-19 henteu mangaruhan patalimarga halaman wéb kuring.
  • Diib ngaidentifikasi sababaraha tautan rusak internal pikeun kuring pikeun lereskeun.
  • Diib dicirikeun sababaraha backlinks anu tiasa janten toksik anu kuring badé disahkeun.

Diib mangrupikeun Ajén anu Luar Biasa

Ahli purist bakalan nyarios yén alat sapertos ieu henteu cekap komprehensif. Éta panginten leres pikeun domain anu ageung sareng rumit di industri anu kalapa kompetitif. Tapi seuseueurna usaha henteu beroperasi dimana aranjeunna kedah parios unggal aspék ayana online na ... aranjeunna sibuk ngajalankeun usaha.

Pikeun biaya nominal tina diib, hargana jauh langkung ageung tibatan seueurna platform di ditu. Éta monitor kaséhatan, évaluasi, prediksi, tujuan, sareng waspada bakal tetep boga situs rata-rata sibuk salami sataun pikeun ningkatkeun kamekaran halaman wéb sareng pertumbuhan bisnisna.

Akun diib gratis nyayogikeun:

  • Rencana Tumuwuh Terbatas - aksés terbatas kana waspada sareng tujuan sadidinten anu cerdas anu nunjukkeun anjeun kumaha carana gancang numuwuhkeun patalimarga & bagi hasil.
  • pangimeutan ramatloka - Candak waspada pikeun tetes lalu lintas anu teu biasa, patukang tonggong atanapi spammy backlinks, masalah kinerja, kaamanan, atanapi bahkan apdet algoritma pencarian Google! Unggal peringatan kalebet léngkah anu tiasa ditindak pikeun ngalereskeun masalah.
  • Email Snapshot Mingguan - Tetep bébéja ngeunaan kasempetan kamekaran sareng masalah poténsial.
  • Skor Kaséhatan Sapopoé - Algoritma pinter diib niténan kaayaan halaman wéb anjeun sacara langsung.
  • benchmarking - ngabandingkeun kinerja halaman wéb anjeun kana halaman wéb anu sami dina industri anjeun.

Akun diib Pro hargana $ 19.99– $ 29.99 / bulan gumantung kana patalimarga halaman wéb sareng nyayogikeun sadayana dina akun gratis, ogé:

  • Rencana Tumuwuh - aksés pinuh kana gera & tujuan sadidinten anu nunjukkeun anjeun kumaha carana gancang numuwuhkeun patalimarga sareng bagi hasil.
  • Hingga 30 halaman wéb - Tingali kumaha sadayana situs wéb anjeun dina hiji layar.
  • Bantosan profesional iraha waé - Gratis aksés 24/7 ka ahli kamekaran khusus.
  • média sosial - diib ngawaskeun kinerja anjeun anu saleresna sareng nyayogikeun anjeun sareng peta jalan khusus pikeun mekarkeun saluran anu penting ieu.
  • SEO & kecap konci - Saran analisis & pamutahiran dumasar kana premium Moz & Semrush data.

Pariksa Kaséhatan Halaman Wéb anjeun Ayeuna!

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi anu bangga diib.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.