Anjeun meureun bakal muka Surat ieu…

Dinten ieu dina surat kuring nampi amplop biru anu ngagaduhan nami sareng alamat kuring dicetak rapih di payun. Alamat balesna nyaéta PO Box tapi éta tetep katémbong tulisan leungeun. Nalika kuring malikkeun amplopna, éta tandana tandana aya dina sampéanna. Panasaran ngagaduhan anu pangsaéna ti kuring sareng kuring dibuka pikeun mendakan kartu kalayan pesen ieu:

att surat uverse

Ieu téknologi font tulisan tangan sareng leres-leres pencét éta langsung pos adegan sababaraha taun ka pengker. Pemasar langsung terang yén upami aranjeunna nyandak anjeun muka surat, anjeun langkung gampang maca tulisan. Upami anjeun maca potongan, anjeun langkung gampang nelepon. Upami anjeun nyauran, anjeun panginten tiasa mésér. Éta sadayana dimimitian ku muka, sanajan!

Alesan kunaon font ieu rada dipercaya nyaéta kumaha aranjeunna ngabedakeun ukuran hurup anu sami (parios 'e's in speed), sareng leteran huruf (duanana kerning jeung tracking). Téhnikna pasti narik perhatian anjeun, aya cukup bédana tina tipeu biasa pikeun nipu anjeun kana pamikiran éta tulisan leungeun.

Hiji cara gampang pikeun nyaritakeun yén henteu nyaéta garis anu saleresna sampurna jarakna ti hiji sareng anu sanésna lempeng. Henteu ragu subtleties ieu ogé bakal dirobih kapayunna. Jalan anu mana waé, éta mangrupikeun padamelan anu cukup saé sareng kuring yakin éta bakal ngarobah sababaraha prospek. Kuring henteu resep kusabab kuring bakal ngalih gancang.

9 Komentar

  1. 1

    Kantun antosan dugi konsumén janten pinter kana ieu sareng mimitian teu maliré. Léngkah salajengna nyaéta perusahaan pikeun outsource ka panulis surat di India. Surat langsung anjeun bakal sacara langsung ditulis. Hal datangna bunderan pinuh. Antosan waé.

    • 2

      Haturan Willy,

      Cukup pikaresepeun, kuring meunang saeutik pisan 'tulisan tangan' naon waé via kéong-mail jadi ramalan anjeun sigana akurat.

      Sedengkeun pikeun outsourcing ka India - ku ékonomi anu maju sareng dolar Amérika ragrag, India janten langkung mahal pikeun outsource - utamina kumargi seueur India anu dididik saé (sababaraha kali di Amérika Serikat). India parantos hadé pikeun dirina! Kuring henteu yakin aranjeunna bakal janten prospek anu pas pikeun outsourcing ieu, tapi kuring henteu ragu sababaraha nagara panghasilan sanés anu sanés tiasa sumping kana méja kalayan jinis solusi éta.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

    Pasti, kuring parantos ngantosan tilu bulan kanggo U-ayat ngundang sareng anjeun kéngingkeun sateuacan kuring sareng henteu hoyong. Dimana kaadilan dina éta?!? NGABARAKATAK.

    • 4

      Salah sahiji réréncangan kuring damel di U-ayat sareng anjeunna nyarios yén éta pisan target rumah tangga khusus kusabab bandwidth sareng jarakna tina pakakas peruteyan. Anjeunna ngawartoskeun kuring sacara harfiah tatangga anjeun anu caket salajengna mungkin gaduhna tapi anjeun panginten henteu. Sigana mah aranjeunna nuju ngalaksanakeun masalah infrastruktur di lingkungan dugi ka tingkat lingkungan. Abdi panginten lebet sabab kuring cicing di apartemen ayeuna - kapadetan tinggi!

  3. 5
  4. 6

    Upami kuring jalma taruhan, kuring gaduh $ 10 di Filipina salaku lokasi anu diluar outsourcing.

    Pangwangunan salajengna nyaéta pikeun nyukcruk alat anu tiasa dimangpaatkeun pikeun ngadeteksi amplop anu dibuka, upami éta dibuka ku lalaki atanapi awéwé, umur jalma na sabaraha lami sateuacan éta dibawa kaluar sareng tempat sampah.

  5. 7

    Sedengkeun anjeun ningali éta salaku trend pamasaran anu pikaresepeun, kuring ningali éta salaku cacaran. Téhnik pikeun nipu jalma kana merhatoskeun sanés sanés jinis téhnik anu kuring resep ngagunakeun. Pasti aranjeunna tiasa jangka pondok anu épéktip, tapi kuring hoyong jalma merhatoskeun kualitas mérek kuring sareng naon anu kuring nawiskeun, sanés sabab sababaraha jelema bodo kasedot kana pamikiran kuring ngirim aranjeunna catetan tulisan tangan. JWTCW.

    • 8

      Mike,

      Kuring henteu yakin dimana kuring nyarios éta mangrupikeun tren pamasaran anu pikaresepeun ogé kuring henteu ngamajukeunana. Kuring henteu satuju sareng anjeun, kuring ngan saukur mairan téknologi - bahkan ngagumkeunana. Barina ogé, Abdi teh jelema bodo anu meunang nguseup.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.