Naon Copywriting Tanggapan Langsung? Kumaha Nulis Salin Anu Ngarobih

Nulis Salin anu Ngarobih

Tulisan rata-rata ngan saukur henteu bakal dilakukeun. Kuring teras-terasan kaget nalika kuring mariksa topik anu dipikaresep ku milarian sareng sosial tapi nalika kuring mimiti maca tulisan éta, ngan ukur pikaboseneun sareng inpormasi. Upami anjeun ngawangun dua halaman badarat kalayan tawaran anu sami, kuring ngajamin yén anu ditulis ku panulis naskah berbakat bakal ngagaduhan langkung seueur perhatian. Dina catetan, kuring masih hoyong janten panulis anu hébat. Abdi parantos nyerat salami 10 taun teras diajar.

Infographic panganyarna Koeppel Direct urang, Copywriting Tanggapan Langsung: Nyusun Salin anu Ngarobih, ngabagi sababaraha rahasia panulisan réspon langsung sareng dunya anu langkung lega. Diajar kumaha ngadamel upaya réspon langsung killer (DR) dina waktos anu sanés, atanapi sahenteuna kumaha panulis buku favorit anjeun nganggo jari sihirna pikeun masagi lead anjeun ka konsumén anu hébat.

Naon Salin Tanggapan Langsung?

Réspon langsung mangrupikeun frasa anu khusus pikeun panulis naskah atanapi strategi iklan dimana anjeun hoyong dipilampah sacara mutlak. Pamasaran réspon langsung atanapi iklan salawasna ngagaduhan ajakan pikeun aksi anu langsung, hasilna tiasa diukur. Conto mangrupikeun halaman badarat dimana formulir dieusian atanapi tombol klik-to-call ngahasilkeun telepon penjualan. Halaman pendaratan teras nganggo salinan réspon langsung.

Peter Koeppel nunjukkeun 5 tip copywriting réspon langsung pikeun ngamimitian:

  1. Nangtukeun tujuan pikeun salinan anjeun. Naha anjeun ngajual sapatu atanapi nyobian nyandak batur pikeun nyumbang sabab?
  2. Rencanana rute anjeun. Kumaha cara anjeun ngahontal tujuan éta? Waktosna kanggo ringkes kreatif!
  3. Siapkeun pikeun nunjukkeun nilai anjeun. Salawasna nunjukkeun, tong nyaritakeun, sabaraha nilai anu anjeun bawa dina méja. Ngadamel daptar cara anjeun badé ngadamel parobihan anu positip upami udagan na ngalaksanakeun naon anu anjeun paréntah.
  4. Susun poinna dina daptar anjeun dina urutan tina paling berharga pikeun tujuan awal anjeun sahenteuna.
  5. Potong éta turun. Singkirkeun poin anu paling henteu épéktip.

Inpormasi infographic unggal léngkah dina prosés pikeun ngarencanakeun, nyerat, sareng ngaoptimalkeun salinan réspon langsung anjeun. Detilna ngaoptimalkeun pikeun unggal médium, sanés ngan ukur ajakan tindakan. Peter ogé nyayogikeun sababaraha conto kumaha parobihan anu sederhana dina verbiage tiasa mangaruhan anu maca:

  • "kasempetan"Tibatan" Sakali dina kahirupan. " Naha leres sakali dina kahirupan? Panginten henteu. Upami éta, naha anjeun ngajual ka batur? Candak kana éta sorangan!
  • "manggih"Dina tempat" Henteu kantos ditingali sateuacanna. " Anjeun nuju ngajual naon-naon, sigana anjeun parantos ningali, sahenteuna dina gambar anu dicandak ku batur anu aya di alam nyata.
  • "eksklusip"Over" Cepot! " Sanaos waktos tiasa janten motivator, anu ieu janten seueur teuing anu nyandak ampir teu aya kakuatan. Nawaran kadaluarsa ngan sababaraha menit ogé henteu jalan-jalan.

Ieu infographic lengkep, Copywriting Tanggapan Langsung: Nyusun Salin anu Ngarobih:

Nulis Salin anu Ngarobih

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.