Kunaon Langsung ka Merék Konsumén anu Ngamimitian Ngawangun Toko Bata sareng mortir

Bata Éceran sareng mortir

Cara anu pangsaéna pikeun mérek nawiskeun tawaran anu pikaresepeun pikeun konsumén nyaéta motong perantara. Kirang anu angkat-betweens, anu kirang nyaéta biaya pameseran pikeun konsumén. Teu aya solusi anu langkung saé pikeun ngalakukeun ieu tibatan ngahubungkeun sareng anu ngalangkungan internét. Kalayan 2.53 miliar pangguna telepon pinter sareng jutaan komputer pribadi, sareng 12-24 juta toko eCommerce, pembeli henteu gumantung deui ka toko ritel fisik pikeun balanja. Nyatana, pamrosésan data digital dina alesan sapertos kabiasaan mésér, inpormasi pribadi, kagiatan média sosial, langkung merenah tibatan metode offline pikeun retargeting pelanggan.

Anu matak pikasieuneun, ku sababaraha ideu bisnis e-commerce khusus, portal online dinten ayeuna nunjukkeun minat pisan muka operasi bata sareng mortirna. Alternatipna disebut klik dugi ka brinks, fenomena ieu masih teu kahartos ku seueur jalma.

Mertimbangkeun data, USA ngalaman akselerasi ageung dina kagancangan dimana mérek sareng perusahaan mareuman toko fisikna sareng ngalih kana e-commerce. Seueur pusat perbelanjaan anu nangtang pikeun tetep ngajalankeun toko na. Sacara intuitif, di Amérika Serikat waé, langkung ti 8,600 toko dipareuman operasi maranéhanana di 2017.

Upami, ieu leres, naha merek online ngalih deui ka bata? Upami meujeuhna parangkat lunak pasar sareng skrip parantos ngajantenkeun toko toko online kalayan harga anu langkung murah, maka naha nanem modal dina alternatif anu langkung mahal?

Disambungkeun, sanés gaganti!

Pikeun ngajawab patarosan ieu, urang kedah ngartos yén usaha ngamanpaatkeun toko bata sareng mortir salaku suplement pikeun toko onlinena, sanés ngan ukur gumantung kana toko fisik. Nyaéta, aranjeunna sanés alternatip tapi paningkatan pikeun touchpoint eCommerce ayeuna. Merek sanés hijrah ka bata, tapi ngalegaan ayana onlinena ka titik-titik offline ogé.

nyokot Boll & Cabang salaku conto. Nganjang ka toko Boll & Cabang, anjeun bakal mendakan ruang paméran anu éndah kalayan rencang anu pikaresepeun sareng staf layanan palanggan. Anjeun tiasa mendakan unggal produk tina mérek handapeun toko éta. Nanging, aya corak yén pameseran anjeun dikirimkeun ka bumi anjeun ngalangkungan email. Toko masih nuturkeun pola jual e-commerce na, tapi ngamangpaatkeun bata sareng mortir salaku pusat pangalaman, sanés toko ritel.

Toko Ritel Boll sareng Cabang

Patarosan tetep sami

Naha toko batu bata sareng mortir, padahal nasabah tiasa ngagaleuh langsung ngalangkungan alat anu tiasa dilakukeun ku internétna? Mangrupikeun deui bata sareng mortir ngagambarkeun sababaraha pinter ideu bisnis eCommerce iraha toko fisikna parantos narik rana? Naha henteu kontra?

Jawaban anu jelas pikeun patarosan ieu aya dina patarosan anu sanés:

Naha toko eCommerce investasi pikeun ngembangkeun aplikasi balanja sélulér nalika palanggan masih tiasa mésér tina halaman wéb eCommerce aranjeunna?

Éta sadayana ngeunaan pangalaman pelanggan

Salah sahiji kakurangan utama balanja online nyaéta anu mésér moal ngalaman produk sapertos di toko fisik. Sanaos seueur pembeli ngaguna toko eCommerce salaku tujuan balanja utami, masih aya bagian anu resep toko fisik sabab tiasa nyobian produkna sateuacan ngagaleuh.

Pikeun ngungkulan kakurangan ieu, raksasa eCommerce resep Amazon jeung Uber mangrupikeun sababaraha hal anu mimiti pikeun muka operasi bata sareng mortir salaku suplement pikeun réncang online aranjeunna. Amazon ngamajukeun operasi bata sareng mortir kahijina di 2014, anu nawiskeun pangiriman sadinten ka konsumén di New York. Dina tahapan saterusna, éta ngamimitian seueur kios pusat di mall tempat aranjeunna ngical produk di-bumi sareng nganteurkeun kiriman.

Moal lami deui usaha anu sanés ngadopsi ideu bisnis eCommerce ieu sareng muka kios alit di tempat anu béda. Janten, gaduh ayana fisik pas kabuktosan janten kasuksésan. Salah sahiji conto anu pangsaéna nyaéta kios Uber di lokasi populér anu ngantep komérsial buku taksi tanpa aplikasi sélulér.

Gagasan dasarna nyaéta nawiskeun interaksi langsung manusa sareng pangalaman pelanggan ka para pembeli online, salian ti -

  • Merk bisnis ka dunya fisik
  • Kéngingkeun langkung seueur kasempetan bisnis di lingkungan online sareng offline
  • Ningkatkeun pangalaman pelanggan dimana aranjeunna terang dimana didatangan bisi aya keluhan.
  • Ngidinan palanggan langsung nyobian sareng mersihan keraguan ngeunaan produk.
  • Mastikeun kaaslianana tina operasi ku ngantepkeun aranjeunna terang "Leres! kami ogé aya di dunya anu sabenerna ”

Tujuan utami nyaéta pikeun ngéléhkeun persaingan kalayan nawiskeun anu pangsaéna pikeun pangalaman palanggan, tetep kanyamanan aranjeunna dina pikiran. Ieu panginten kaluar tina tradisi sareng némbongan ideu anu inovatif mangrupikeun konci utama pikeun ngajaga konsumén sareng kéngingkeun konvérsi dina 2018. Tempo massa persaingan dina ritel online, éta mangrupikeun tugas anu pikasieuneun upami anjeun henteu ngamotivasi pikeun ngalakukeunana sareng anjeun bisnis eCommerce.

Retargeting palanggan di toko fisik?

Sphere anu penting dimana toko-toko fisik gagal bersaing sareng saingan eCommerce nyaéta retargeting pelanggan. Kacuali pikeun sababaraha kipas-kipas hardcore, toko-toko fisik meh teu tiasa nahan konsumén. Kusabab teu aya cara pikeun terang kabiasaan mésér sareng minat konsumén, toko fisik gagal ngumpulkeun data anu diperyogikeun pikeun retargeting pelanggan. Sumawona, lian ti iklan spanduk, SMS, sareng pamasaran E-mail, teu aya hartosna sanés kanggo komunikasi langsung sareng prospek. Maka, bahkan kampanye diskon pangageungna henteu tiasa ngahontal pemirsa anu dituju.

Di sisi anu sanésna, kalayan internét sareng smartphone dina leungeun, konsumén online janten udagan anu gampang pikeun retargeting eCommerce. Sudut pandang E-Dagang gaduh sababaraha cara pikeun ngumpulkeun data nasabah: Bentuk registrasi akun, aplikasi mobile, pamasaran apiliasi, pop-up kaluar, bentuk langganan back-in-stock, sareng seueur deui anu sanés. Kalayan seueur cara pikeun ngumpulkeun data, eCommerce ogé ngagaduhan cara épisién pikeun ngahontal palanggan: Email marketing, SMS marketing, Push marketing, Ads re-targeting, sareng seueur deui anu sanés.

Kalayan operasi gabungan tina pasangan fisik sareng online, nargétkeun deui konsumén parantos langkung épisién. Naon anu janten kakurangan jual fisik sakali henteu langkung hésé pikeun operasi bata sareng mortir. Toko-toko online ayeuna tiasa nganggo saluran pamasaran anu sami tina titik-titik onlinena sareng masih mikat para pangunjung ka tempat pisikna. Ieu di handap kumaha sababaraha merek populér ngalakukeun ieu.

Merek ageung nganggo pamasaran Omni-channel ku cara masing-masing

Everlane

Everlane ngadegkeun dirina salaku bisnis hungkul online di 2010. Kalayan langsung kana pendekatan pelanggan, Everlane dilabélan pikeun nganteurkeun pakean kualitas dina harga anu terjangkau. Éta terus tumuh sareng filsafat transparansi radikal na, dimana mérekna ngungkabkeun pabrikna, biaya tenaga kerja, sareng seueur biaya anu sanés.

Dina 2016 nyalira, mérekna tiasa kéngingkeun a total penjualan $ 51 juta. Saatos ngaluncurkeun séri pop-up di bagian akhir 2016, mérek na netepkeun ruang paméran 2,000 méter pasagi di distrik SoHo Manhattan. Ieu mangrupikeun léngkah ageung ngémutan cariosan CEO perusahaan Michael Preysman sababaraha taun ka pengker:

[Urang bakal] nutup perusahaan sateuacan urang kana ritel fisik.

Ieu anu ceuk perusahaan ngeunaan asupna kana offline ritel-

Pelanggan kami bakal terus ngawartosan yén aranjeunna hoyong noél sareng ngaraoskeun produk sateuacan mésér tungtungna. Kami ngartos yén urang kedah ngagaduhan toko fisik upami urang hoyong tumuh dina skala nasional sareng global.

Toko ngajual kaos oblong di-imah, baju haneut, denim, sareng sapatu. Aranjeunna parantos ngamangpaatkeun ayana fisik pikeun nawiskeun pangalaman visual anu pangsaéna pikeun konsumén anu sumping di toko. Area lounge kalayan suasana hiasan sareng poto asli pabrik denim na nambihan kamuliaan nalika éta ngamajukeun pabrik merek salaku pabrik denim paling bersih di dunya.

Everlane Toko

Nalika anjeun ngajajah langkung jauh, anjeun tiasa mendakan opat unit tampilan kalayan daérah anu misah. Para pangunjung éta sanés ngan saukur ngical baju, tapi ogé ngabantosan palanggan pikeun ngariksa produk kalayan gancang. Éta ogé ngagaduhan saran anu dipersonalisasi saatos analisa profil anjeun anu dilebetkeun kana réncang online na.

Glossiers

Sanaos janten pamuter online, Glossier ngartos yén kagiatan mérek offline maénkeun bagian konci dina ngalangkungan basis pelanggan. Kalayan toko ritel pop-up na, mérekna terus ngajalankeun toko unikna. Merk ngajelaskeun yén pop-up na sanés ngeunaan pendapatan tapi ngeunaan ngawangun komunitas. Éta ngan ukur ngarawat toko salaku pusat pangalaman tibatan titik jual.

Anyar-anyar ieu, mérek kageulisan kolaborasi sareng réstoran lokal terkenal Rhea's Café, tempatna di San Fransisco. Parobihan éksterior réstoran pikeun nyocogkeun idéntitas mérek dina warna pink milénial ngagorowok pesen. Moal lami deui réstoran dirobih janten makeup-hub pangalaman, dimana koki asak tuangeun di tukangeun kaca sareng tumpukan produk ti Glossiers.Toko GlossiersNumutkeun ka anu biasa datang tina pop-up, anjeunna bakal mésér produk Glossiers sacara online nyalira. Nanging, di sagigireun sadaya odds, anjeunna resep sumping ka dieu saminggu sakali ngan ukur ngaraos énergi positip dina rohangan. Sumawona, raoseun pisan pikeun noél sareng ngaraoskeun produk bari tiasa nyandak sacangkir kopi dina waktos anu sami.

Bonobos

Nalika ngeunaan pangalaman pelanggan, mérek pakean mangrupikeun salah sahiji anu nyoko kana pamasaran Omni-kanal. Bonobos - pangecér menswear dina kategori anu sami dimimitian sacara éksklusif kalayan ritel online di 2007. Éta mangrupikeun salah sahiji conto anu paling cocog pikeun merek suksés mendakan kamekaran ngalangkungan operasina ka bata sareng perusahaan mortir.

Kiwari, Bonobos mangrupikeun perusahaan 100-juta-dolar, kalayan dalil unik anu kuat, dukungan pelanggan anu luar biasa, sareng genah balanja anu pangsaéna. Merekna tiasa ngajantenkeun reputasi na ku konvergénsi naon anu pangsaéna pikeun palanggan khusus. Pangalaman di Bonobos Guouriops saluareun masihan pangukuran pingping anjeun sareng salesperson nunjukkeun calana panjang anu saluyu.

Toko Bonobos

Daripada ngadatangan situs Bonobos, mérek nyarankeun nyarankeun janjian pikeun kunjungan khusus kana salah sahiji seueur Gagasan na. Sistem pra-booking tiasa dianggo kalayan langkung saé kusabab éta tiasa mastikeun kunjungan anu raoseun nalika ngan ukur sababaraha urang anu aya di toko sareng perwakilan anu diperuntukkeun tiasa nawiskeun sadaya perhatian anu anjeun peryogikeun pikeun méréskeun calana panjang anu pas anu pangsaéna.

Ieu kumaha prosés sadayana jalan, numutkeun ka Bonobos:

Bonobos Bata sareng Toko Mortar

Bridging nu Gap

Pusat pangalaman bata sareng mortir masihan kasempetan pangsaéna pikeun ngajembatankeun sela-sela toko fisik sareng eCommerce. Strategi eCommerce saluran Omni-saluran ieu ngabantosan toko eCommerce dina nganteurkeun pangalaman mésér pangsaéna bari nargétkeun prospek dina lingkungan offline sareng online. Ngajaga tujuan utami dina fokus, mérek anu nohonan malahan ekspektasi palanggan rumit dina sagala indera sareng nyangkem saluran pamasaran anu henteu kaétung. Bata-na-mortir, mémang, lain hartosna saluran luntur tapi mangrupikeun asét anu gancang mekar sareng berharga pikeun pamaén e-commerce anu aya.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.