Kami parantos mindahkeun host ... Anjeun panginten ogé tiasa

kuciwa

Kuring bakal jujur ​​yén kuring kuciwa pisan ayeuna. Iraha junun WordPress hosting pencét pasar sareng sababaraha réréncangan kuring ngaluncurkeun perusahaan, kuring henteu bakal langkung bahagia. Salaku agénsi, kuring bosen ngajalankeun masalah saatos masalah sareng host wéb anu bakal ngaliwat masalah sareng WordPress ka kami. Kalayan hosting WordPress anu Diurus, host kami ngadukung WordPress, ngaoptimalkeun pikeun gancang, sareng ngagaduhan fitur anu khusus pikeun ngatur sadaya situs kami sareng sadaya klien kami.

Kami gancang daptar salaku apiliasi sareng ngagaduhan ratusan perusahaan ngadaptar, nyayogikeun kami sababaraha pendapatan afiliasi anu saé. Nyeri sirah urang salaku agénsi parantos teu aya - urang tungtungna ngagaduhan pangrojong 24/7 pikeun klien kami sareng sababaraha hosting anu hébat sareng sadaya lonceng sareng wisel. Éta dugi ka sabulan kapayun. Host kami di-host dina sérver server di pusat data anu sahandapeun luar biasa runtuyan serangan DDoS anu dahsyat. Situs kami sareng sadaya situs klien kami éta luhur sareng ka handap unggal menit kapayun kalayan, sigana, henteu aya tungtungna dina situs.

Kami ngayakeun tapi kuring mimiti jengkel kusabab kurang komunikasi. Klién kami sadayana palu kami, sareng kami henteu tiasa nyarios nanaon sabab hosting kami henteu ngawartosan nanaon. Kuring antukna kedah nyarios sareng salah sahiji pamilik dina grup propésional WordPress dina Facebook sareng anjeunna nyarios yén aranjeunna gaduh sadayana dek sareng damel pikeun mangaruhan konsumén tina sasar anu sasaran. Wah ... éta saé pisan kanggo didangukeun sareng kuring duanana ngahaturkeun nuhun kana karyana sareng ngarepkeun hijrah.

Nyaéta, dugi ka urang hijrah.

Sakali situs kami hijrah, éta ngorondang eureun. Kuring ngalaman masalah log in, loading, atanapi lumayan seueur ngalakukeun nanaon sareng situs éta. Datang kuring humandeuar sareng ngorondang ti pihak katilu nunjukkeun situs na di tempat anu caket. Google Search Console nunjukkeun masalah anu jelas pisan:

Google konsol Search

Kuring ngamuat gambar ieu sareng nyungkeun dukungan tingali dina sérver kuring pikeun masalah, ngabéjaan yén kuring nembé hijrah. Terus buruan nyalahkeun dimimitian.

Kuring henteu ngadamel ieu ... aranjeunna ngalirkeun kuring ti téknologi dugi ka téknologi anu teras-terasan ngajantenkeun usaha pikeun milarian masalah dina situs abdi. Aranjeunna bahkan henteu nyobian terang naha éta infrastrukturna. Janten, kuring tumaros naon anu bakal dilakukeun ku jalma gék. Kuring lirén medarkeun sareng ngalereskeun unggal masalah nalika aranjeunna nunjukkeun aranjeunna… sareng kinerja situs henteu pernah robih. Sugan aranjeunna bahkan parantos maca tulisan kuring dina faktor anu mangaruhan kagancangan situs anjeun.

Ieu anu dilakukeun ku aranjeunna:

  1. A Éror PHP sareng plugin khusus nalika didamel API nelepon. Kuring nganonaktipkeun plugin, henteu aya parobahan kagancangan situs.
  2. Pamundut salajengna naros ka kuring dimana kuring ningali situs na lambat. Janten kuring nunjuk aranjeunna ka Data ngorondang Google Webmaster sareng aranjeunna nyarios yén éta henteu nguntungkeun. Henteu duh ... Kuring ngamimitian rada kesel.
  3. Aranjeunna teras nyatakeun yén kuring henteu ngagaduhan sertipikat SSL dina Pangiriman Network eusi. Ieu masalah anyar, kuring bahkan henteu sadar yén CDN leres-leres ditumpurkeun (pre sareng post migrasi). Janten kuring masang an sertipikat SSL sareng aranjeunna ngaktipkeunana. Henteu aya parobahan kagancangan situs.
  4. Aranjeunna nyarankeun yén kuring ngagabungkeun Pamundut JS sareng CSS. Deui, ieu mangrupikeun konfigurasi anu sami sateuacan hijrah tapi ceuk kuring saé sareng dipasang a JS sareng plugin pangoptimal CSS. Henteu aya parobahan kagancangan situs.
  5. Aranjeunna nyarios yén kuring kedah komprési gambar. Tapi, tangtosna, aranjeunna henteu ganggu ningali yén kuring parantos aya komprési gambar.
  6. Teras kuring ngagaduhan pesen yén aranjeunna diuji situs abdi dina duanana sérver sareng éta kalepatan abdi. Tepatna, "Kalayan inpormasi ieu, kami tiasa ningali éta sanés server atanapi beban server anu nyababkeun waktos beban anu panjang dina situs." Janten ayeuna kuring ngan ukur tukang bohong sareng éta masalah kuring ... Abdi émut dinten-dinten ieu sateuacan kuring damel sareng perusahaan anu sakuduna janten ahli dina WordPress.
  7. Kuring naros ka aranjeunna ngawartosan naon anu kedah dicobian salajengna. Aranjeunna nyarankeun I nyewa pamekar (Abdi sanés guyon), éta bakal tiasa dianggo dina téma, plugin, sareng optimasi database. Janten, para ahli WordPress di host ieu teu tiasa nyarios naon anu salah, tapi hoyong kuring nyewa sumberdaya sanaos kuring mayar 2 dugi 3 kali tina biaya perusahaan hosting biasa.
  8. Situs éta beuki parah, ayeuna ngahasilkeun 500 kasalahan nalika kuring nyobian ngalakukeun hal-hal saderhana dina administrasi WordPress. Kuring ngalaporkeun 500 kasalahan. Hal anu kuring terang, situs abdi ical, diganti ku téma polos sareng sadaya plugins dinonaktipkeun. Ayeuna kuring mimiti nganggo ALL CAPS sareng tanda panyeluk dina réspon kuring. Situs abdi sanés hobi, éta mangrupikeun bisnis… janten upami teu dijantenkeun mangrupikeun pilihan.
  9. Akhirna, kuring nampi telepon ti batur dina perusahaan hosting sareng urang ngobrol lami-lami perkawis masalah. Ieu dimana kuring niup ... anjeunna ngaku éta sababaraha klien parantos ngalaman masalah kinerja ti saprak hijrah aranjeunna jauh ti server DDoS diserang. Leres? Abdi henteu bakal nebak.
  10. Balik kana ngungkulan masalah… Kuring bébéja yén kuring meureun hoyong nyobian ngalih ka DNS gancang. Sambutan anu sanés dina waktos anu poék kumargi kuring parantos nga-host kilat gancang ngatur panyadia DNS.
  11. Loop pinuh… urang balik deui nyalahkeun plugins. Plugins anu sami anu parantos dianggo sateuacan hijrah. Dina titik ieu kuring lumayan seueur dilakukeun. Kuring nempatkeun sababaraha pamundut ka sababaraha Profésional WordPress sareng aranjeunna nunjuk kuring Flywheel.
  12. Abdi sambung sareng Flywheel anu daptar kuring pikeun a akun tés gratis, hijrahkeun situs kanggo kuring, sareng éta na jalan kalayan gancang pisan. Sareng, kuciwa anu sanés, éta ngalaksanakeun éta sakedik biaya tina naon anu kuring mayar sareng host lami urang.

Naha Kuring mutuskeun mutuskeun hijrah?

Migrasi sadaya situs kami henteu bakal pikaresepeun. Kuring henteu nyandak kaputusan ieu kusabab masalah kinerja, kuring nyandak kusabab masalah kapercayaan. Perusahaan hosting terakhir kuring kaleungitan kuring kusabab teu ngagaduhan integritas (sareng masih kakurangan integritas) pikeun ngaku yén aranjeunna ngalaman sababaraha masalah kinerja utama. Kuring tiasa sabar sareng aranjeunna nyarioskeun anu leres sareng nyayogikeun harepan nalika aranjeunna badé dibenerkeun, tapi kuring henteu tiasa nahan sareng aranjeunna ngan ukur nunjuk ramo.

Ieu laporan Wébmaster sababaraha dinten saatosna:

Waktu Milarian Konsol Google pikeun Ngunduh Halaman

Anjeun panginten heran naon anu tiasa kajantenan nalika Flywheel janten ageung ... naha éta bakal ngahasilkeun pangalaman anu sami? Salah sahiji hal anu kuring mendakan dina migrasi ieu nyaéta host anu lami urang henteu ngagaduhan kamampuan virtual pikeun ngandung performa hiji akun dina akun anu sanés. Hasilna, masalahna panginten sanés janten instalasi kuring pisan, éta tiasa janten batur anu hogging sumber dina server anu ngasongkeun urang sadayana.

Kalayan situs aman dina Flywheel, urang nuju masang sertipikat kaamanan sareng ngahudangkeun sato galak. Abdi nyungkeun hapunten tina kurangna eusi minggu kamari ieu. Anjeun tiasa yakin yén kami bakal nyayogikeun waktos anu leungit!

Panyingkepan: Kami ayeuna mangrupikeun afiliasi tina Flywheel! Sareng Flywheel geus disarankeun ku WordPress!

8 Komentar

  1. 1

    Kuring ngarasa kawas kuring ngalaman masalah anu sami sareng sababaraha host situs kuring ogé. Héran upami aranjeunna ngiringan hosting WordPress anu dikokolakeun kana sérver anu sami anu meunang serangan DDoS? Kaulinan hand-off sareng nyalahkeun anu sami dugi ka tungtungna ngagaduhan téknologi anu nyarios yén aranjeunna parantos ngaidentipikasi sababaraha masalah server internal anu aranjeunna damel. Entong percanten kuring ngagaduhan masalah ti saprak éta kabeneran.

    • 2

      Jigana paménta tinggi pikeun platform anu dikokolakeun ieu. Hanjakalna, sakumaha anjeun sareng kuring terang ... aya seueur deui jalma di luar sana anu "pikir aranjeunna terang" versus leres-leres terang naon anu nuju terjadi sareng platform ieu. Kuring yakin yén aranjeunna bakal ngudag sareng ngamangpaatkeun sistem monitoring anu bakal tiasa ngambah masalah. Jujur, kajadian ieu muncul siga aranjeunna ngan ukur ngalungkeun panah di témbok. Abdi kaleungitan kapercayaan sadayana.

  2. 3

    Abdi ngaraos nyeri anjeun. Henteu aya anu langkung parah tibatan ngalangkungan sababaraha pituduh troubleshoot scripted anu teu aya gunana nalika anjeun parantos terang yén éta moal mantuan.

    Naha ieu host anu sanés dimana diondang ku IonThree? Sareng urang kedah ngémutan ngalih? Sigana mah urang nembé waé.

    Ogé, kuring bakal ngarepkeun anjeun nyauran perusahaan ku namina sabab anjeun gaduh klien anu di-host ku aranjeunna sareng, sapertos kuring, aranjeunna panginten kapan aranjeunna gaduh masalah anu aranjeunna henteu acan terang. Éta kajabi anjeun perencanaan pesen pribadi ka klien anu kapangaruhan ngeunaan éta.

    • 4

      Kuring ngaidentipikasi masalah nganggo Google Webmasters sareng ningali stats ngorondang kami, Tolga. Kuring henteu percanten éta sadayana pelangganna, saur kuring kami digantungkeun dina sababaraha server anu laun kalayan seueur beban. Upami anjeun henteu ningali panurunan kinerja, panginten henteu aya alesan pikeun mangkat. Flywheel langkung mirah pikeun pilihan multi-akun kami, henteu pasti tapi anjeun tiasa ngahémat sababaraha artos.

  3. 5
  4. 6

    Kuring henteu percanten sabaraha situs éta kalem, sareng yén aranjeunna henteu tiasa masihan anjeun waleran anu lempeng. Bungah ngadangu hal-hal anu tiasa dianggo kalayan Flywheel. Kami nembe ngalihkeun hosting kanggo situs Roundpeg ogé, sareng ngagaduhan lingkungan anu langkung stabil pikeun situs kami.

  5. 7

    Kuring leres-leres bajoang sareng ngalungkeun perusahaan handapeun beus dina tulisan-tulisan ieu di tempat umum. Unggal perusahaan ngagaduhan jalmi anu saé sareng harepan kuring nyaéta kuring nembé dina bulan anu goréng.

    • 8

      Kuring parantos mikir langkung seueur ngeunaan ieu, sareng anjeun terang naon? Anjeun leres. Punten hapus koméntar kuring. Sanaos kasulitan anu urang alami saatos Flywheel, bahkan dina dinten anu paling parah, aranjeunna masih ngéléhkeun host sapertos HostGator, GoDaddy, jst.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.