nyingkaban

Martech Zone nyaéta blog anu didamel ku Douglas Karr sareng didukung ku sponsor kami. Pikeun patarosan ngeunaan blog ieu, punten taros Kami.

  • Blog ieu nampi bentuk iklan tunai, sponsor, sisipan mayar atanapi bentuk santunan sanés.
  • Blog ieu ngabiayaan sababaraha tautan na.
  • Blog ieu taat kana standar pamasaran lisan. Kami yakin kana kajujuran hubungan, opini sareng idéntitas. Kompensasi anu ditampi tiasa mangaruhan eusi iklan, topik atanapi tulisan anu dilakukeun dina blog ieu. Éta kontén, rohangan iklan atanapi postingan bakal jelas diidentifikasi minangka kontén anu mayar atanapi disponsoran.
  • Pamilik (s) blog ieu dibales pikeun masihan opini ngeunaan produk, jasa, halaman wéb sareng sababaraha jinis hal séjén. Sanaos anu kagungan blog ieu nampi santunan pikeun tulisan atanapi iklan kami, kami salawasna masihan pendapat, pamanggihan, kapercayaan, atanapi pangalaman anu jujur ​​dina topik atanapi produk éta. Pandangan sareng opini anu dikedalkeun dina blog ieu murni tina blogger nyalira. Sagala klaim produk, statistik, cutatan atanapi representasi sanés ngeunaan produk atanapi jasa kedah diverifikasi ku pabrikan, panyadia atanapi pihak anu dimaksud.
  • Blog ieu henteu ngandung kontén anu tiasa nampilkeun konflik minat. Eusi ieu bakal salawasna dicirikeun.