Naha Diskon Ngahargaan Merek Langkung Gratis?

Depositphotos 8311207 s

Kami gaduh diskusi anu saé ngeunaan presentasi anu bakal datang kuring di Media Sosial Pamasaran Dunya ngeunaan jinis tawaran naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun jalma anu ngiringan sési kuring atanapi acara sacara gembleng. Paguneman na panginten naha diskon atanapi pilihan gratis tiasa ngirangan nilai padamelan anu bakal kami sayogi.

Salah sahiji pelajaran anu kuring pelajari nyaéta sakali harga ditetepkeun, nilaina atos ditangtoskeun. Henteu janten masalah naon jinis hasil anu kami kéngingkeun palanggan kami, aranjeunna ampir teras-terasan balik kana naon anu kami do sareng naon aranjeunna mayar urang pikeun ngalakukeun dibandingkeun sareng padagang anu sanés. Janten - upami urang nyayogikeun diskon kanggo klién pikeun proyék munggaran anu kami nyayogikeun, kami henteu kantos ningali aranjeunna milih kana proyék kadua pikeun harga lengkep. Éta lepat urang… kami ngaleungitkeun hasil pagawéan urang ku ngadiskontosikeun pertunangan payun.

Diskon jero ngirangan nilai produk atanapi jasa, ngawatesan kamampuan perusahaan naékkeun harga. Rafi Mohammed, HBR Ditch diskon.

Sababaraha minggu ka pengker, kuring nuju ngabahas hal ieu sareng sobat James anu ngagaduhan Pizzeria Indianapolis. Anjeunna parantos ngawartosan yén anjeunna langkung milih masihan ti batan diskon. Jalma anu ngempelkeun kadaharan gratis ngakuan nilaina dahareun padahal anu sumping tina tawaran kupon ngan ukur sumping pikeun nguruskeun - sanés kualitas dina tuangeun. Kupon ngaleutikan produk sareng jasa jadi James lirén ngalakukeunana.

Kusabab konsumén yakin nilai produk gratis sigana saluyu sareng nilai produk anu dipésér, nyapasangkeun produk gratis sareng produk high-end tiasa ningkat pisan anggapan nilaina. Mauricio M. Palmeira (Universitas Monash) sareng Joydeep Srivastava (Universitas Maryland) via Nalika Konsumén Nganggap Freebie Langkung Berharga tibatan Produk diskon?

Ieu naha pangiriman haratis kasohor pisan sareng situs ecommmerce. Daripada ngaleungitkeun produk anu anjeun jual, anjeun nawiskeun salian ti - konsép saderhana pikeun konsumen ngartos tanpa nurunkeun peunteun produk atanapi jasa.

Hasil kami anecdotal, tangtosna. Urang terang yén nalika urang negosiasi perjanjian urang kedah jauh tibatan diskon. Atanapi urang tiasa nangtoskeun naha aya sababaraha produk atanapi jasa tambahan anu urang mampu nambihan. Salaku conto, klien kami nampi laporan Google Analytics mingguan sareng bulanan anu nempatkeun GA kana laporan anu saé, tiasa dibaca éta hebat pisan pikeun tinjauan eksekutif. Nalika urang mayar jasa éta, éta mangrupikeun nambihan nilai anu urang bakal senang masihan salami kami mayar sapinuhna pikeun jasa anu kami sediakan.

Kanggo perusahaan téknologi pamasaran, kuring nyarankeun rencana gratis pikeun diskon unggal dinten. Hayu palanggan test ngajalankeun platform anjeun sareng ningali nilaina nyalira - teras aranjeunna bakal senang mayar jasa éta.

Naha anjeun diskon? Naha anjeun ningali hasilna anu béda?

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.