Naon ukuran Iklan CTR Mobile sareng Desktop Tertinggi?

Ukuran Kampanye Iklan Pangsaéna

Pikeun pamasar, iklan mayar sok janten sumber akuisisi palanggan anu dipercaya. Sedengkeun cara perusahaan nganggo iklan mayar tiasa bénten - sababaraha iklan nganggo pikeun retargeting, sababaraha pikeun kasadaran mérek, sareng sababaraha pikeun akuisisi nyalira - unggal urang kedah kalibet dina sababaraha cara. 

Sareng, kusabab buta téga / buta iklan, henteu gampang pikeun narik perhatian pangguna nganggo iklan tampilan teras ngajantenkeun aranjeunna nyandak tindakan anu dipikahoyong. Ieu hartosna, dina hiji sisi, anjeun kedah seueur ékspérimén pikeun terang naon anu resonates sareng target audién anjeun. Di sisi anu sanésna, anjeun kedah ngawasi ROAS (Return on Ad Spend). ROAS tiasa némbak upami seueur teuing ékspérimén. Misalna, bayangkeun nyéépkeun seueur artos pikeun ngalereskeun salah sahiji tina seueur variabel dina maén (olahpesen, desain, jst).

Utamana, ku krisis, penting pikeun ngartos kumaha ngamaksimalkeun pangunjung bari tetep nyéépkeun iklan dina tingkat optimal. Dina pos ieu, kami bakal ngabantosan anjeun milih ukuran iklan anu leres dumasar kana tujuan kampanye anjeun. Bade kalayan ukuran iklan anu pangsaéna tiasa ningkatkeun viewability tina iklan anjeun, CTR, sahingga, laju konvérsi. Hayu urang teuleum. 

Di Automatad, urang diulik langkung ti 2 milyar tayangan iklan tampilan tina ratusan panerbit wéb pikeun milarian pangsa ukuran iklan (dina%), biaya pikeun mésérna, naon anu CTR, sareng seueur deui. Kalayan data ieu, urang bakal tiasa ngaidentipikasi ukuran iklan anu pangsaéna pikeun dianggo dumasar kana tujuan anjeun.

Kampanye Kasadaran Merk

Pikeun kampanye kasadaran merek, anjeun kedah ngahontal langkung seueur pangguna. Beuki jangkauan, hasilna bakal langkung saé. Janten anjeun kedah mastikeun yén kréatip anjeun aya dina ukuran anu paling dipénta. 

  • Ukuran Iklan Mobile Pangsaéna - Padahal aya seueur ukuran iklanna sareng pormat sayogi, ngan ukur dua ukuran iklan mangrupikeun kaseueuran tayangan iklan dina alat sélulér - 320 × 50 sareng 300 × 250. 320 × 50, ogé katelah, mobile leaderboard nyalira néwak ngadeukeutan 50% tina sadaya tayangan tampilan dikirimkeun via mobile. Sareng, 300 × 250 atanapi sagi opat sedeng ngagaduhan ~ 40 persén. Sacara sederhana, ku fokus kana ngan ukur hiji atanapi dua ukuran iklan, anjeun bakal tiasa ngahontal pamirsa anu lega dina wéb anu kabuka.

Ukuran Iklan (dikirimkeun) % tina Jumlah Pendapatan
320 × 50 48.64
300 × 250 41.19

  • Ukuran Iklan Desktop Pangsaéna - Nalika ngeunaan desktop, anjeun kedah nganggo bahan iklan anu langkung ageung. Misalna, 728 × 90 (papan pamimpin desktop) nyandak jumlah tayangan anu paling luhur. Unit iklan nangtung 160 × 600 datang di gigireunna. Kusabab duanana papan pamimpin desktop sareng unit iklan nangtung gaduh panémbong anu langkung luhur, langkung saé ngagunakeunana pikeun kampanye kasadaran mérek.

Ukuran Iklan (dikirimkeun) % tina Jumlah Pendapatan
728 × 90 25.68
160 × 600 21.61
300 × 250 21.52

Kampanye Pemasaran Kinerja

Sabalikna, kampanye kinerja ditujukeun pikeun kéngingkeun saloba konversi sabisa. Naha éta mangrupikeun daptar email, pamasangan aplikasi, atanapi kintunan formulir kontak, anjeun condong ngaoptimalkeun pikeun konvérsi. Janten, dina hal ieu, langkung saé nganggo ukuran ku CTR tinggi pikeun iklan iklan anjeun.

  • Ukuran Iklan Mobile Pangsaéna - Sakumaha urang parantos ningal yén kaseueuran tayangan sélulér ngan kawengku ku dua ukuran iklan, langkung saé pikeun ngiringan. Sanaos aya ukuran iklan anu sanés kalayan CTR anu langkung saé - 336 × 280, salaku conto - kaseueuran halaman wéb condong nyingkahan unit anu langkung ageung kumargi éta tiasa ngaganggu pangalaman pangguna. Janten, anjeun panginten henteu tiasa nganteurkeun seueur kesan sakumaha rencana na. 

ukuran iklan sélulér pangsaéna

  • Ukuran Iklan Desktop Pangsaéna - Nalika ngeunaan desktop, anjeun gaduh langkung seueur ukuran iklan pikeun ékspérimén. Tapi langkung saé nganggo ukuran anu ngagaduhan CTR tinggi sareng cekap paménta (langkung seueur situs anu nampi ukuran na). Janten, 300 × 600 anu pangsaéna upami urang nganggap CTR boh paménta. Anu pangsaéna salajengna nyaéta, 160 × 600. Upami anjeun henteu milarian jangkauan anu langkung ageung, anjeun tiasa nganggo 970 × 250 sabab ngagaduhan CTR pangluhurna dina desktop.

ukuran iklan desktop anu pangsaéna

Unduh Studi Ukuran Iklan lengkep

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.