13 Cara Pikeun Sasaran Iklan Témbok Anjeun

pariwara pariwara

Iklan tampilan terus maju dina kaindahanana sakumaha anu urang kantos bahas dina wawancara ngeunaan Iklan Programmatic sareng Pete Kluge tina Adobe. Upami anjeun mikir ngeunaan ngembangna promosi anjeun kana iklan tampilan, aya sababaraha sababaraha cara pikeun nyayogikeun kesan iklan anjeun pikeun nyobian néwak pamirsa anu langkung relevan, tingkat klik-tingkatan anu langkung luhur, sareng paningkatan konversi:

  1. Target Brand - ku ngaevaluasi eusi dina kaca sareng ngaidentipikasi nami mérek atanapi produk, anjeun tiasa ngamimitian iklan dumasar kana anu milari produk anjeun atanapi produk pesaing anjeun.
  2. Saluran Targeting - jaringan iklan tampilan nawiskeun saluran bijaksana internal pikeun situs anu gaduh minat anu béda. Berita, olahraga, kadaharan, hiburan, jst.
  3. Target Alat - pariwara tiasa sasaran nuju mobile, tablet sareng jinis tampilan anu béda.
  4. Target Demografi - umur, jenis kelamin, ras, kabeungharan, gelar, sareng inpormasi demografi anu sanés.
  5. Target Geografis - nagara, nagara, kabupatén, kota, lingkungan, kode pos, garis lintang sareng garis bujur atanapi radius.
  6. Sasaran Kata konci - Jaringan iklan tampilan janten langkung saé dina nganilai kontén dina halaman sareng ningalikeun iklan anu saluyu dumasar kana kecap konci anu dipilih ku pangiklan.
  7. Target Target - dumasarkeun kana tingkah laku browsing pangunjung, riwayat pameseran sareng patalina situs, iklan tiasa ditargetkeun ku minat sapertos olahraga, masak, politik, jst.
  8. Target dina-Pasar - Iklan tampilan real-time dina tawaran atanapi produk anu aya hubunganana nalika pangunjung aya dina situs anjeun nalungtik atanapi balanja.
  9. Retargeting - nalika datang datang dina situs anjeun teras angkat, jaringan iklan ngagaduhan cookie pihak-katilu anu ngamungkinkeun aranjeunna ningali éta dina situs-situs alternatip dimana aranjeunna tiasa disayogikeun tawaran pikeun balik.
  10. Milarian Retargeting - nalika pangunjung milarian, dugi kana situs anjeun teras angkat, jaringan iklan mesin pencari ngagaduhan cookie pihak-katilu anu ngamungkinkeun aranjeunna ningali éta dina pamilarian anu silih dimana aranjeunna tiasa disayogikeun tawaran pikeun balik.
  11. Target Situs - aya seueur perusahaan téknologi pamasaran anu hoyong ngahontal pemirsa, janten kami gaduh jaringan tampilan sareng portal mandiri dimana pangiklan tiasa mésér kesan iklan langsung.
  12. Targeting Dumasar Waktos - Waktos siang, perpisahan dinten, atanapi acara dumasar waktos saatos pangunjung anjeun nyandak tindakan dina situs anjeun.
  13. Target Grafik Sosial - popularitas, pangaruh, patalina, sareng nuturkeun.

Sistem anu langkung énggal bahkan ngaramal kamungkinan nganjang anu diklik dumasar kana évaluasi real-time pangunjung anu sumping sareng ningalikeun iklan anu pas. Émut yén, bahkan ku pamundut dasar, pamasar tiasa nyusun skénario anu ditargetkeun pisan dumasar kana kamampuan udagan target iklan tampilan anu béda. Henteu sadaya jaringan iklan tampilan nawiskeun unggal jinis, janten pastikeun ngaevaluasi jaringan iklanna.

Témbong tina MediaMath.

3 Komentar

  1. 1

    Kami nembé ayeuna nuju kana iklan tampilan tapi parantos ngamimitian ngawangun sajumlah daptar pemasaran ulang. Kampanye terakhir kami def suksés.

  2. 2

    Retargeting mangrupikeun salah sahiji metode iklan tampilan paporit kuring. Kanyataan yén aranjeunna parantos terang ngeunaan mérek anjeun mangrupikeun kauntungan ageung pikeun anjeun sareng dolar iklan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.