Hapunten Disqus, Abdi Pameget Ayeuna!

disqusKira-kira sataun katukang, lumayan seueur sistem koméntar anu muncul - kalebet SezWho, InténDebate jeung Disqus. Kuring ogé kuat ngalawan sadayana tapi SezWho kumargi anu sanésna ngamuat koméntar ngalangkungan JavaScript sareng henteu nyimpen komentar sacara lokal.

Masalah sareng JavaScript nyaéta yén éta dimuat dina browser, sanés di sérver ... janten nalika mesin pencari ngorondang halaman, éta bakal katingali henteu robih sanaos aya koméntar. Sataun sanggeusna sareng bentangna parantos robih sakedik ... SezWho anu kaluar tina bisnis, IntenseDebate dibeli ku Automattic, perusahaan induk WordPress, sareng Disqus teras-terasan tumuh popularitas. Disqus ogé ngarobih metodologi na - ayeuna aranjeunna ogé nyingkronkeun sareng ningalikeun koméntar-sisi server.

Kalayan sadaya masalah ieu ayeuna direngsekeun, sareng fungsina Disqus 'anu tumuh sareng integrasi kana Média Sosial, éta leres-leres raos pisan pikeun blogger WordPress masang plugin sareng ngahijikeun jasa. Kuring henteu acan nyobian IntenseDebate, atanapi henteu kantos ningali seueur berita atanapi adopsi ngeunaan hal éta ... saha waé anu nganggo éta?

Jalma anu saé di Disqus bahkan ngamungkinkeun kuring ngekspor eusi blog kuring sareng koméntar ngalangkungan XML sareng unggah ka tim pendukungna. Aranjeunna ayeuna hijrah sadaya koméntar anu langkung lami tina blog abdi kana mesinna. Lumayan keren!

Janten ... ka kru di Disqus, kuring ngahaturkeun hapunten pikeun masihan aplikasi anjeun peunteun gagal. Sanaos éta hal anu leres anu kedah dilakukeun dina waktos éta, abdi janten kipas ayeuna! Anjeun ngagaduhan produk anu hébat sareng kuring resep integrasi Twitter!

15 Komentar

  1. 1

    Sabenerna kuring ngalaman sababaraha masalah sareng Disqus, tapi dina tiori éta mangrupikeun plugin anu saé. Kuring resep kumaha aranjeunna ngirimkeun email ka kuring nalika aya anu masihan koméntar, tapi sacara umum sistem ngan ukur henteu dianggo pikeun kuring. Kumaha saur anjeun ngeunaan sistem aranjeunna anu nyandak SezWho?

  2. 2
    • 3

      Kuring dina parahu anu sami, angkat ti WordPress ngan ukur ka Disqus tapi ngagaduhan masalah anu sami maka teras ka IntenseDebate sareng ayeuna nyobian Disqus deui kusabab ID mangrupikeun sagala rupa buggy.

      Disqus kuring sigana ngagaduhan masalah anu sami sareng anu sanés anu gaduh WordPress 2.8.4, ngan saukur henteu bakal ngimpor koméntar.

      Naha kuring kedah mareumanana sareng mendakan anu sanés…. deui?

  3. 4
  4. 5
  5. 6

    Undoubtedly Disqus mangrupikeun salah sahiji sistem koméntar anu paling gancang. Kuring ngaku ideu anjeun ngeunaan javascript sareng sadaya koméntar anu sanés, tapi kuring pikir yén kabutuhan pikeun asup pikeun masihan koméntar rada ngaganggu. naon anu anjeun pikirkeun ?

    • 7

      Kuring pikir éta lebay yén spammers parantos ngambil alih industri janten goréng pisan yén urang kedah ngagaduhan ukuran sapertos logins; Nanging, pikeun situs bisnis - asup akal sareng mangrupikeun cara anu saé pikeun ngumpulkeun sababaraha inpormasi ngeunaan prospek.

  6. 9

    Abdi resep Disqus, saderhana pisan pikeun dipasang sareng gampang dianggo. Satuju sareng Douglas ngeunaan perluna gaduh logins, sahenteuna aya seueur pilihan pikeun log in, google, yahoo, facebook, twitter jsb.

  7. 10
  8. 11

    Nuhun parantos nyungkeun waktos kanggo ngabahas ieu, kuring karasa pisan
    ngeunaan éta sareng resep diajar langkung seueur ngeunaan topik ieu. Upami tiasa, sakumaha anjeun mangtaun
    kaahlian, naha anjeun kapikiran pikeun ngapdet blog anjeun sareng inpormasi lengkep? Ieu
    pohara mantuan pikeun kuring.
     

  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. 15

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.