Disqus: Juara Juara Sistem Koméntar

logo disqus

Kuring henteu yakin naon anu kantos kajantenan InténDebate… Siga anu ditelan ku Automattic kalayan henteu anyar anu pikaresepeun dina sababaraha waktos. Abdi angkat Disqus pikeun nguji sistem anu mayar, Echo, sareng henteu kagum pisan.

Fiturna tiasa atanapi henteu aya di sakedap waktos, tapi Disqus ayeuna bersih dihijikeun sareng Twitter sareng Facebook pikeun ngamajukeun tulisan blog sacara sosial. Dinten ayeuna, kuring perhatoskeun yén nalika kuring ngeklik "Resep" dina postingan, éta nyayogikeun kuring pilihan pikeun ngirim pesen éta ka Twitter boh Facebook. Kuring tiasa ngalakukeun éta sateuacan nyungkeun koméntar - tapi ayeuna asik yén aranjeunna parantos nambihan fitur kana tombol suka.

Poto layar 2011 03 23 jam 6.49.01 PM

Integrasi sosial plugin koméntarna, kamampuan kustomisasi, kanyataan yén éta sinkronisasi lancar sareng WordPress ... sareng paningkatan teraskeun, sadayana tetep ngajaga sistem saderhana, ngajantenkeun ieu sistem koméntar pangsaéna dina pasaran.

Kuring resep ningali naha aya cara pikeun Disqus ngahijikeun Facebook Comments - panginten dina tab? Kuring ngarasa sapertos éta mangrupikeun bagian sosial anu leungit tina platform maranéhna… naha anjeun satuju?

12 Komentar

  1. 1
  2. 4
    • 5

      Halo Marie-José. Sigana mah kuring henteu ngalakukeun naon-naon di luar biasa sareng setelan Disqus pikeun kéngingkeun kancingna. Éta tiasa janten téma anu kuring pilih. Kuring satuju deui: tarjamahan - éta mangrupikeun hal anu paling henteu direncanakeun ku perusahaan tapi leres-leres diperyogikeun.

  3. 6

    Kuring parantos ngamimitian nganggo Disqus nembé sareng kedah satuju yén éta mangrupikeun alat favorit kuring anu mairan, ogé. Kuring henteu fussed teuing ngeunaan integrasi koméntar Facebook - sakumaha anjeun parantos nyarios Disqus ngamungkinkeun anjeun ngabagi koméntar anjeun ku Facebook ogé.

  4. 7
  5. 8
  6. 9

    Blog abdi diwangun nganggo jasa Blogger, sareng dugi ka ayeuna kuring ogé nganggo disqus. Kuring masih henteu yakin yén éta langkung saé tibatan nawaran blogger anu masihan komentar utami, tapi kuring resep integrasi média sosial anu anjeun carioskeun. Sigana mah gering kedah diuji sakedik deui

  7. 10
  8. 11
  9. 12

    Kanyataan éta gampang pisan dilebetkeun kana platform naon waé panginten janten faktor konci kasuksésan Disqus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.