Pidéo BlueLock: Cloud Computing

bluelock

Wawancara anu hébat sareng pedaran saderhana tina komputasi awan on WishTV sareng rerencangan abdi, Brian Wolff, di BlueLock.

Mangrupikeun téknologi anu matak anu, kuring yakin, antukna bakal ngaliput sadayana Internét. Upami anjeun hoyong maca buku anu hébat dina masa depan komputasi awan, kuring nyarankeun Nicholas Carr's The Big Switch.

One comment

  1. 1

    Kuring resep kana Big Switch. Éta leres-leres masihan kuring cara anu béda pikeun ningali komputasi sareng internét. Nalika téknologi mekar, migrasi ka lingkungan Cloud Computing masuk akal pikeun perusahaan tina sagala ukuran.

    Sareng Brian ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngajelaskeun dina pidéo ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.