Naha Anjeun Kedah Ditch Elevator pitch Anjeun

pitch lift

Dina persiapan acara anu bakal urang lakukeun taun ayeuna, VP Pangembangan Bisnis urang - master networker - Pelukis Harrison, sareng kuring nuju ngabahas sagala rupa anu urang hated ngeunaan acara jejaring. Top dina daptar éta jual keras sareng pitches lift. Sawaktos-waktos, kuring ngiringan acara ieu, sareng rasana siga batur ngahurungkeun buzzer sareng sadayana kaluar tina sudutna diayunkeun. Aranjeunna nuju ngacak-ngacak sareng ninun ngalangkungan para hadirin silih pitunjuk milarian pertandingan.

Sareng jarang sumping.

Harrison parantos pasang sababaraha acara jaringan anu paling berkesan di nagara éta. Daripada an pitch lift, Hadirin didorong pikeun ngabagi naon anu ngajantenkeun aranjeunna Heboh dina 30 detik. Sanaos éta sigana rada hokey, éta nempatkeun para hadirin langsung, sareng aranjeunna kedah ngali jauh dina nyayogikeun anekdot pribadi kana hal anu aranjeunna leres-leres bangga, atanapi paduli, atanapi naon anu aranjeunna pikahoyong. Daripada a pitch, éta mangrupikeun pandangan sakedapan kana sisi manusa tina jalma anu nangtung atanapi linggih di dinya diantara jalma anu teu dikenal.

Dina acara anu kuring hadir, kuring henteu jauh-jauh nyobian émut saha kartu bisnis na saha. Kuring terang ciri ngeunaan unggal jalma anu berkesan. Salaku conto, kuring pendak sareng David Roux. David mangrupikeun pamaén drum batu anu resep maén di Garéja na unggal Minggu. Kumisan ti éta Heboh ciri, Daud mangrupikeun palatih hirup pikeun jalma ngora. Henteu lami saatos éta kuring nyewa David pikeun ngalatih putri abdi nyalira.

Masalah sareng Pitches

Aya sababaraha masalah konci dina pit lift:

  1. perkiraan - Naha anjeun bakal nganggap yén jalma anu aya di saluareun anjeun hoyong dijemput pisan?
  2. kaayaan teu nyaho - Kumaha anjeun bakal ngartos masalah anu disanghareupan ku anjeun bari henteu terang ngeunaan naon-naon?
  3. tujuan - Kaseueuran waktos sanés anu hadir jaringan anu anjeun badé bisnis, éta jalma anu aya dina jaringanna anu pesen anjeun ditepikeun liwat lisan.

Naon Anu Kedah Anjeun Bagikeun

Upami anjeun terang yén jalma di saluareun anjeun ngagaduhan jaringan calon nasabah anu luar biasa anu anjeun tiasa bantosan, kumaha anjeun nyarios aranjeunna béda? Anjeun moal ngangkat aranjeunna pisan, leres henteu? Abdi henteu bakal. Ieu anu bakal difokuskeun kuring:

  • Awesome - ngayakeun paguneman sareng jalma anu aya di saluareun kuring sareng mastikeun yén kuring ngabagi hal anu émut sareng aranjeunna yén aranjeunna moal gancang hilap. Pikeun kuring, tiasa janten kuring mangrupikeun Samaun Angkatan Laut AS atanapi bapak tunggal ti dua. Aya seueur pemasar di unggal kota ... tapi henteu seueur teuing éta Gurun Shield sareng Gurun Badai Samaun anu ngajabat dina Kapal Landing Ship sareng ngasuh dua budak anu luar biasa nyalira!
  • kapercayaan - Abdi hoyong terang saha waé jalma anu saluareun kuring duanana jaringan sareng a panaséhat dipercaya tina. Upami jalma anu kuring nangtung di seberang jaringan ngagaduhan klien atanapi mitra anu luar biasa yén aranjeunna mamatahan anu mangrupakeun klien anu sampurna pikeun kuring, kuring hoyong nanem modal langkung seueur waktos hubungan sareng aranjeunna sareng diajar kumaha urang tiasa janten nilai pikeun hiji lian.
  • Ngajarkeun - Daripada nyungkeun jalma ti kuring, kuring hoyong ngajar aranjeunna. Abdi hoyong ngadidik aranjeunna kana jinis nilai anu kuring tiasa bawa ka palanggan sareng jinis masalah anu kami bantosan. Abdi hoyong bagikeun kasus pamakean anu saleresna anu bakal aranjeunna émut sareng malikeun sareng jalma dina jaringan anu percanten ka aranjeunna.
  • nanya - Émut janten gaduh nilai? Abdi hoyong terang naon anu kuring tiasa laksanakeun janten nilai pikeun jalma ieu. Sareng kuring hoyong jelas yén kuring nyuhungkeun bantosan pikeun kéngingkeun aksés ka jaringanna sabab aranjeunna pas pisan pikeun produk sareng jasa perusahaan kuring.

Para jaringan anu pangsaéna anu kuring damel sareng terang rahasia anu paling henteu. Targétna sanés jalma-jalma dina acara jejaring ... éta jalma anu ngagaduhan pangunjung dina jero maranéhanana jaringan nambahan. Sugan anjeun ngiringan acara sareng 50 hadirin anu sanés. Prospek anjeun henteu aya di tempat éta, mangrupikeun rébuan prospek dina hiji koneksi kecap-lisan di luar tempat éta!

Ditch pitch lift.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.