Pangalusna. Siaran pérs. Kantos.

Depositphotos 21597427 s

Kami nampi tumpukan rilis pers dina koropak kami unggal dinten sareng kuring nebak yén 99% diantaranana dihapus dina pandangan. Éta henteu hartosna aranjeunna henteu kapake ... urang teras-terasan milarian sakedik berita anu aya hubunganana sareng anjeun di komunitas urang. Kauntungannana siaran pers mangrupikeun distribusi anu épéktip ... anu ngarugikeunana nyaéta biasana henteu nyerat ditulis sareng malih - kirang sasaran.

Nalika urang naros ka Dittoe PR, urang Hubungan masyarakat mitra, pikeun nyebarkeun siaran dina aplikasi iPhone kami, aranjeunna sumping deui sareng siaran pers aplikasi mobile éta luar biasa teuing henteu dibagi. Kuring miharep anjeun nganikmatanana sapertos anu kami resep ... kami nampi réspon anu saé!

Martech Zone Ngaluncurkeun Aplikasi Mobile Hype-Gratis Mimiti Kantos

Indianapolis–Di tengah 775,000 “répolusionér,” “motong-ujung” sareng “ngebul akal” aktip seluler anu nyicingan Apple App Store, Martech Zone nyandak léngkah kandel dinten ayeuna ku ngaluncurkeun aplikasi sélulérna anu anyar tanpa nganggo seueur kecap konci atanapi hiperbola.

Sumber online pikeun berita téknologi pamasaran, ulasan produk, jasa sareng prakték pangsaéna anu ngagaduhan "Blog Top Marketing" ku Daya Ageung Iklan 150, Martech Zone nyaéta ngagentos tempatna dina sajarah kalayan ngan ukur aplikasi ios anu diluncurkeun kalayan teu aya maksad naon waé anu merevolusikeun téknologi mobile atanapi ngenalkeun "game changer" pikeun industri pamasaran.

Martech Zone aplikasi ngan saukur ngamungkinkeun pangguna maca, ngabagi sareng nyimpen tulisan, panduan, infografis sareng kumaha-panganyarna pikeun pamasaran online, pamasaran inbound, pamasaran kontén, pamasaran mesin pencari, pamasaran mobile, pamasaran média sosial sareng seueur deui.

Sanaos kritik kasar ti para ahli industri anu nyatakeun yén Martech Zone pamadeg Douglas Karr kedah ngamanpaatkeun kasempetan ieu pikeun sacara parah nyarioskeun pangaruh aplikasi énggal dina ékosistem digital, anu ahli pamasaran inbound pamasaran anu dibebaskeun tetep nekad dina pendekatan praktisna.

Kami ngan ukur hoyong ngajantenkeun eusi kami gampang diakses ku pamiarsa dina média anu ngembang pesat, "saur Karr. "Aya waktos nalika kuring nuju terang ngeunaan aplikasi mobile. Teu sangka urang ngan kedah ngantosan dugi HTML5 sareng panyungsi mobile aya di dieu sareng aktipna ngan saukur ngaleungit cara perangkat lunak desktop. Tapi, aranjeunna henteu acan, sareng sabaraha waktos jalma anu nyéépkeun aplikasi mobile terus ningkat.

Antara Désémber 2011 sareng Désémber 2012, rata-rata waktos anu dianggo nganggo aplikasi mobile naék 35 persén tina 94 menit ka 127 menit sapoé, sedengkeun browsing Wéb turun rada, numutkeun laporan panganyarna ngeunaan tren AS ku mobile analytics tetep Flurry.

Dorong ku kasempetan anu nuju pikeun ngiringan pamirsa ngalangkungan mobile, Karr ngetok para ahli pangalaman pangguna di Postano Mobile ngawangun aplikasi kanggo Martech Zone.

Jalma-jalma di Postano henteu kéngingkeun batu, ceuk Karr. Aranjeunna ngawangun aplikasi anu dirarancang luar biasa – ti integrasi katagori kana podcast terpadu.

Pikeun ngundeur aplikasi bebas Martech Zone aplikasi, buka iTunes App Store.

3 Komentar

  1. 1

    Pos blog ieu cekap akurat dina usaha na pikeun ngajelaskeun produk anu kuring satuju.

    Aplikasi na paling nyukupan dina desain na. Kuring nyarankeun éta tanpa reservasi, tapi ogé tanpa kagancangan dramatis. Sing saha anu resep kana kontén dina situs ieu pastina kedah ngaunduh pakét parangkat lunak ieu, tapi aranjeunna henteu kedah putus janji, teu maliré babaturan atanapi kulawarga, ngalangkungan tuangeun, atanapi nolak perlakuan médis.

    Punten pertimbangkeun diunduh. Atanapi, angkat ulin ka luar. Naon waé anu anjeun resep.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.