DivvyHQ: Perencanaan Kandungan Jilid Tinggi sareng Alur Kerja

dasbor divvyhq

Upami anjeun damel di perusahaan perusahaan, perencanaan kontén sareng éksékusi penting pikeun strategi marketing anjeun sadayana. Tantanganna nyaéta ngatur ideu, sumber, tugas, sareng marios status produksi sacara umum. DivvyHQPlatform na nyayogikeun sadaya alat anu diperyogikeun ti idéasi dugi ka éksékusi. Platform ieu didesain pikeun eusi sareng média sosial.

DivvyHQ mangrupikeun alat cloud, perencanaan kontén sareng alur kerja produksi anu diwangun pikeun ngabantosan para pemasar sareng produser kontén janten / tetep teratur sareng suksés ngaéksekusi inisiatif pamasaran anu rumit, rumit sareng eusi. Fungsionalitas unik Divvy urang ngagabungkeun almenak basis wéb, manajemén eusi sareng kolaborasi online pikeun ngabantosan tim kontén global néwak ide-ide eusi, napelkeun sareng ngajadwalkeun proyék kontén, ngahasilkeun jinis-jinis eusi sareng tetep dina luhur tenggat waktos produksi.

Fitur DivvyHQ

  • dasbor - Kengingkeun gambaran gancang tina naon anu parantos, naon anu parantos sareng naon anu dianggo ku tim anjeun ayeuna.
  • Kalénder Dibagi Teu Terbatas - Saloba almenak anu dibagikeun anjeun kedah ngajaga dunya anjeun teratur sareng tim anjeun dina kaca anu sami.
  • Manajemén Alur Kerja Gampang - Henteu janten masalah ukuran tim anjeun, atanapi pajeulitna prosés produksi anjeun, Divvy bakal ngabantosan anjeun ngahasilkeun eusi, disatujuan sareng diterbitkeun sacara épisién.
  • Sagala jinis eusi - Anjeun ngahasilkeun langkung ti ngan ukur eusi digital. Anggo Divvy pikeun ngabantosan perencanaan sareng produksi jinis eusi naon waé anu anjeun kedah atur.
  • Eusi / Penerbitan Sosial - Ngaleungitkeun peluncuran platform sareng gampang ngirim eusi sosial sareng gambar langsung ka Facebook, Twitter, sareng anu sanésna.
  • Parkir Gagasan Anjeun hébat - Saha anu terang iraha sareng ti saha ideu konténna tiasa sumping. Tempat parkir Divvy ngamungkinkeun tim anjeun nyimpen ideu dugi ka rapat perencanaan kontén salajengna.
  • kaamanan - Jaga kontén anjeun aman sareng tindakan kaamanan anu parantos dilaksanakeun ku DivvyHQ.

Anjeun tiasa nyobian DivvyHQ gratis ku Signing dina situs aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.