Barudak Cobblers Teu Sapatu

sapatu tukang cocooan

Kamari kuring pendak sareng ahli pamasaran di kota. Éta rapat anu saé sareng kuring leres-leres ngaapresiasi sababaraha tanggapan tangguh anu kuring nampi ngeunaan situs perusahaan kuring. Sacara sederhana, kuring parantos nempatkeun situs halaman tunggal anu bener-bener macet 6 bulan ka pengker sareng henteu kantos ngarobahna.

Kuring bahkan parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé kalayan dibantuan ku Mark Ballard dina situs énggal… siram ku sababaraha gambar perwakilan iStockphoto anu hébat. Éta bakal luar biasa - upami kuring kantos kagungan waktos kanggo leres-leres ngalengkepan éta.
dknewmedia 3

Kaleresan, kuring henteu yakin yén kuring bakal kungsi gaduh waktos kanggo ngarengsekeunana. Janten ... kuring curang sareng mendakan téma anu hadé anu kuring tiasa mésér sareng ngarobih dina sababaraha jam. Éta ngajagaan kuring dugi ka jam 4 énjing énjing ayeuna, tapi situs énggalna saderhana, intina, sareng nyayogikeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun jalma ngeunaan naon éta Highbridge manten.

Kuring leres-leres ngalanggar salah sahiji aturan desain kuring - nempatkeun eusina ku font bodas dina latar anu poék. Anu ngajantenkeun langkung sesah dicerna; Nanging, kuring sadayana ngeunaan glitz sareng situs ieu sareng henteu leres-leres konsentrasi kana pangémutan pangunjung. Situs hiji halaman ieu unik pisan (pastikeun pikeun nganapigasi teras pencét bagian jasa).

Bakal aya bagian mitra dina waktos anu caket kumargi éta seuseueurna strategi bisnis kuring. Hayu atuh terang kumaha anjeun resep dugi ka ayeuna, sanaos!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.