Naon DMARC? Kumaha DMARC Battle Email Phishing?

dmarc

Upami anjeun dina industri pamasaran email, anjeun panginten kantos nguping DMARC. DMARC singkatan Auténtikasi Pesen Berbasis Domain, Ngalaporkeun sareng Patuh. Kanggo inpormasi tambihan, kuring bakal nyarankeun kana Agari situs sareng aranjeunna Halaman dokuméntasi sareng sumber daya DMARC dina topik.

Numutkeun ka para ahli di 250ok, sponsor email kami, ieu mangrupikeun kauntungan DMARC:

  • Ngabakukeun operasi sareng interpretasi protokol oténtikasi email anu terkenal sareng sacara lega-deploy SPF sareng DKIM.
  • Ngabantosan anjeun dina ngalaksanakeun sareng ngalebetkeun SPF sareng DKIM dina sadaya aliran mail anjeun tanpa sieun mangaruhan pangaruh.
  • Pitunjuk ISP sareng domain pribadi dina mayungan pangguna tina pangirim anu nganggo panggunaan anu teu sah sareng curang tina mérek sareng kontén anjeun.
  • Nyababkeun panarima di sakumna dunya pikeun ngahasilkeun standar industri (tapi swasta sareng ukur panon anjeun!) Laporan ngeunaan mail anu aranjeunna tampi ti anjeun.

250ok parantos nambihan DMARC Dashboard kana Reputation Informant, alat anu gampang dianggo anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun ngamankeun rékor SPF sareng DKIM ogé ngabantosan anjeun ngadamel transisi anu lancar ka DMARC.

Kami disponsoran sareng ngembangkeun infographic ieu pikeun ngabantosan para pemasar email pikeun langkung ngartos duanana masalah ogé nilai dina nyoko kana spésifikasi DMARC. Hatur nuhun khusus kanggo sadaya tim DMARC anu ngabantosan ngadidik kami sareng nyayogikeun data anu digunakeun dina infographic!

Naon DMARC

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.