Naha Perusahaan Anjeun Kedah mayar DNS Anu Diurus?

Manajemén DNS
Waktu maca: 4 menit

Sedengkeun anjeun ngatur pendaptaran domain dina registrar domain, éta sanés ide anu saé pikeun ngatur dimana sareng kumaha domain anjeun ngabéréskeun sadayana éntri DNS anu sanés pikeun ngabéréskeun email, subdomain, host, jsb bisnis utama registrar domain anjeun nyaéta jual domain, henteu mastikeun yén domain anjeun tiasa ngumbar gancang, dikokolakeun kalayan gampang, sareng ngagaduhan kaleuleusan internal.

Naon Manajemén DNS?

Manajemén DNS mangrupikeun platform anu ngontrol klompok server Domain Name System. Data DNS biasana dikintunkeun dina sababaraha server fisik.

Kumaha DNS Gawé?

Hayu urang nyayogikeun conto konfigurasi situs kuring nyalira.

  • Hiji pangguna nyungkeun martech.zone dina panyungsi. Pamundut éta angkat ka sérver DNS anu nyayogikeun jalan dimana paménta http dijaga… dina sérver nami. Teras nami server ditaroskeun sareng host situs abdi disayogikeun nganggo rékaman A atanapi CNAME. Teras pamundut dipasihkeun ka host situs abdi sareng jalur disayogikeun deui anu direngsekeun kana peramban.
  • A pamaké surelek martech.zone dina browser. Pamundut éta angkat ka sérver DNS anu nyayogikeun jalan dimana pamundut mail na dijaga… dina sérver namina. Teras nami server ditaroskeun sareng panyadia hosting email abdi disayogikeun nganggo rékaman MX. Teras email dikirim ka perusahaan hosting email abdi sareng dialihkeun leres kana koropak kuring.

Aya sababaraha aspek kritis dina Manajemén DNS anu tiasa ngadamel atanapi ngarusak organisasi anu platform ieu ngabantosan anjeun pikeun ngabéréskeun:

  1. kagancangan - Langkung gancang infrastruktur DNS anjeun, langkung gancang pamundut tiasa dialihkeun sareng direngsekeun. Ngagunakeun platform manajemén DNS premium tiasa ngabantosan kalakuan pangguna sareng pisibilitas mesin pencari.
  2. Management - Anjeun tiasa perhatoskeun yén nalika anjeun ngomean DNS dina pendaptaran domain, anjeun bakal kéngingkeun réspon standar deui yén parobihan tiasa nyandak jam. Parobihan platform Manajemén DNS ampir sacara real-time. Hasilna, anjeun tiasa ngirangan résiko naon waé dina organisasi anjeun ku kedah ngantosan ngarengsekeun setélan DNS anu diénggalan.
  3. Redundancy - Kumaha upami DNS registrar domain urang gagal? Sanaos ieu henteu biasa, éta kajantenan ku sababaraha serangan DNS global. Kaseueuran platform manajemén DNS gaduh kamampuan failover DNS anu kaleuleuwihi anu tiasa ngajaga operasi misi-kritis anjeun sareng ngajalankeunana upami pareum.

ClouDNS: Hosting DNS Gancang, Gratis, Aman

ClouDNS mangrupikeun pamimpin di industri ieu, nyayogikeun DNS Hosting gancang sareng aman. Aranjeunna nawiskeun sakilo jasa DNS anu dimimitian ku akun hosting DNS gratis sapanjang jalan ngalangkungan server DNS swasta pikeun organisasi anjeun:

  • DNS dinamis - Dynamic DNS nyaéta layanan DNS, anu nyayogikeun pilihan pikeun ngarobih alamat IP tina hiji atanapi sababaraha rékaman DNS sacara otomatis nalika alamat IP alat anjeun dirobah sacara dinamis ku panyadia internét.
  • DNS Menengah - DNS Menengah nyayogikeun cara pikeun ngadistribusikaeun patalimarga DNS pikeun nami domain ka dua atanapi langkung panyadia DNS kanggo waktos pangsaéna sareng kaleunduran ku cara anu gampang pisan sareng ramah. Anjeun tiasa ngatur rékaman DNS nami domain ngan ukur dina hiji panyadia (DNS Utama) sareng panyadia kadua nganggo téknologi DNS Menengah tiasa dijaga tetep anyar sareng disingkronkeun sacara otomatis.
  • Balikkeun DNS - Layanan DNS Reverse anu disayogikeun ku ClouDNS mangrupikeun jasa Premium DNS kanggo pamilik jaringan IP sareng operator na teu kalebetkeun kana rencana Gratis. Hosting Reverse DNS mangrupikeun jasa kelas bisnis sareng ngadukung zona IPv4 sareng IPv6 Reverse DNS.
  • DNSSEC - DNSSEC mangrupikeun fitur tina Domain Name System (DNS) anu ngoténtikasi réspon kana panyungsi nami domain. Éta nyegah panyerang tina manipulasi atanapi ngaracun réspon kana pamundut DNS. Téknologi DNS henteu dirarancang kalayan aman. Hiji conto serangan infrastruktur DNS nyaéta spoofing DNS. Dina hal ieu panyerang ngabajak cache DNS resolver's, nyababkeun pangguna anu nganjang halaman wéb nampi alamat IP anu lepat sareng ningali situs jahat panyerang tibatan anu dimaksud ku aranjeunna.
  • DNS Gagal - Jasa DNS Failover gratis ti ClouDNS anu ngajaga situs sareng jasa wéb online upami aya sistem atanapi jaringan pareum. Kalayan DNS Failover anjeun ogé tiasa migrasi patalimarga di antara koneksi jaringan anu kaleuleuwihi.
  • DNS junun - Managed DNS mangrupikeun jasa anu dikelola sacara lengkep ku perusahaan hosting DNS anu propésional. Panyadia DNS Anu Diatur ngamungkinkeun pangguna pikeun ngatur lalu lintas DNS ku ngagunakeun panel kontrol basis wéb.
  • Anycast DNS - Anycast DNS mangrupikeun konsép saderhana - anjeun tiasa ngahontal hiji tujuan nuturkeun sababaraha jalan anu béda. Daripada gaduh sadayana pangunjung turun kana hiji rute, Anycast DNS ngangggo sababaraha lokasi anu nampi pamundut ka jaringan, tapi di lokasi geografis anu béda. Tujuanana di dieu nyaéta pikeun jaringan pikeun milarian jalur anu pang pondokna pikeun pangguna kana sérver DNS anu khusus.
  • DNS perusahaan - Jaringan DNS DNS ClouDNS 'dirancang pikeun ngolah jutaan patarosan unggal detik. Modél harga aranjeunna henteu dumasar kana tagihan query. Anjeun moal pernah ditagih pikeun puncak anjeun sareng nami domain anjeun moal liren damel, kusabab wates pamundut DNS. Anjeun moal ditagih pikeun jenis banjir query DNS.
  • Sértipikat SSL - Sértipikat SSL ngajagi data pribadi palanggan anjeun kalebet kecap akses, kartu kiridit, sareng inpormasi idéntitas. Kéngingkeun sertipikat SSL mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ningkatkeun kapercayaan konsumén pikeun bisnis online anjeun.
  • Server DNS swasta - Server DNS swasta mangrupikeun server DNS anu nganggo label bodas. Nalika anjeun kéngingkeun sérpér DNS Pribadi, éta bakal dikaitkeun sareng jaringan sareng antarbeungeut wébna. Server bakal dikokolakeun sareng didukung ku pangurus sistemna sareng anjeun bakal tiasa ngatur sadaya domain anjeun ngalangkungan antar muka wéb ClouDNS.

ClouDNS mangrupikeun panyadia DNS Teratur ti saprak 2010. Misi aranjeunna pikeun nyayogikeun jasa DNS anu pangsaéna di planét. Aranjeunna teras ningkatkeun sareng ngembangna jaringanna pikeun ngaleuwihan standar industri sareng nyandak nasabah ROI pangluhurna. Infrastruktur Anycast DNS na kalebet 29 pusat data anu béda-béda aya di 19 nagara di 6 buana.

Henteu seueur teuing kali anjeun duaan tiasa ngahémat artos sareng ningkatkeun kaleuleusan, kagancangan sareng reliabilitas sipat online anjeun - tapi éta pisan anu kami lakukeun Ngan ukur milarian Pareum DNS sareng tingali sabaraha perusahaan anu ngagaduhan masalah sareng reliabilitas DNS na.

Daptar Pikeun Akun ClouDNS Gratis

Catetan: Tautan anu disayogikeun dina tulisan ieu nyaéta tautan afiliasi kami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.