dnScoop nyarios dnScoop.com henteu leres nanaon

Harun nunjukkeun yén dnScoop.com, sapertos mesin pangajen anu sanés, henteu aya artos.

Naha henteu percanten ka aranjeunna? Ngan ukur naroskeun dnScoop sakumaha dnScoop.com patut ... Ironisna, aranjeunna satuju:

dnScoop

Sugan éta ngan ukur kuring, tapi kuring bakal nimpa kode pikeun nyatakeun éta hargana $ 500k.

5 Komentar

  1. 1

    Kuring meunang tajongan kaluar maranéhanana situs nilai. Poé ieu kuring henteu nyangka nami domain leres-leres tiasa nempatkeun nilai dina situs.

  2. 2

    cukup metot, kuring indit ka dnscoop, sarta situs abdi patut $64,480 nurutkeun aranjeunna. Upami kuring nyandak nomer éta sareng ngabagi kana panghasilan situs, éta kasarna anu bakal kuring laksanakeun dina 2.5 taun upami kaayaan ayeuna lumaku (anu kuring yakin bakal terus ningkat). Tapi éta tatarucingan anu saé anu ngabantosan anjeun meunteun situs anjeun langkung saé. Aya pembeli??? 😉

  3. 3
  4. 4

    Tapi anjeun kedah nyarios yén nilai-nilai sering disada tiis. Kawas kuring ragu saha bakal masihan $20K pikeun situs abdi, acan eta nyebutkeun éta patut nu loba.

    Éta condong masihan nilai anu langkung luhur tibatan seueur jasa anu sanés.

  5. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.