Entong Nyalahkeun CMS, Nyalahkeun Desainer Téma

CMS - Sistem Manajemén Eusi

Poé isuk ieu kuring ngagaduhan telepon anu saé sareng calon nasabah perkawis aranjeunna strategi marketing asup. Aranjeunna nyebatkeun yén aranjeunna pendaptaran sareng perusahaan pikeun ngembangkeun halaman wébna. Kuring kantos perhatoskeun sateuacan nelepon yén aranjeunna parantos aya WordPress sareng naroskeun naha aranjeunna bakal neraskeun nganggona. Saur anjeunna leres henteu sareng nyarios yén éta pikareueuseun ... anjeunna henteu tiasa ngalakukeun nanaon sareng situs na anu dipikahoyong. Dinten ayeuna anjeunna nyarios sareng perusahaan anu bakal ngembangkeun dina Expression Engine.

Kuring kedah ngajelaskeun yén kami parantos damel Mesin Éksprési lumayan lega, teuing. Kami ogé parantos damel sareng Joomla, Drupal, MarketPath, Imavex sareng seueur sistem manajemen kontén anu sanés. Sedengkeun sababaraha sistem CMS peryogi perawatan anu lembut pikeun ngungkit sadaya kauntungan tina milarian sareng sosial, kami mendakan yén kaseueuran sistem CMS didamel sami ... sareng leres-leres ngan ukur dipisahkeun ku fungsionalitas administrasi sareng gampang panggunaan.

Kuring bakal daék yakin yén klien ieu tiasa ngalaksanakeun naon waé anu anjeunna pikahoyong dina WordPress. Masalahna sanés WordPress, sanaos, éta cara téma na dikembangkeun. Hiji klien anu urang ngamimitian damel sareng ayeuna mangrupikeun perusahaan Va Loan Refinance. Aranjeunna perusahaan anu saé - masihan artos deui kana badan amal veteran unggal-unggal ngumpulkeun rujukan. Sanaos kami ngalakukeun seueur kustomisasi WordPress, kami cukup agnostik yén klien tiasa gaduh situs anu éndah, dioptimalkeun, sareng tiasa dianggo dina ampir sagala CMS sakumaha aranjeunna tiasa dina WordPress. WordPress ngan saukur populér ayeuna janten urang terang damel langkung seueur dina platform éta tibatan anu sanés.

Pinjaman VA mésér téma khusus teras ngiring urang ngembangkeun strategi milarian sareng sosialna. Téma na mangrupikeun musibah ... henteu nganggo sidebars, ménu, atanapi widget. Unggal elemen atos dikodekeun dina témplatna tanpa nganggo salah sahiji fitur hébat anu ditampi ku WordPress. Kami nyéépkeun sababaraha bulan ka hareup pikeun ngembangkeun téma, ngahijikeun Bentuk gravitasi kalayan Leads360, sareng bahkan ngembangkeun widget anu nampi tingkat hipotik panganyarna pikeun dipajang dina situsna ti bankna.

Ieu masalah sistemik sareng désainer sareng agénsi téma. Aranjeunna ngartos kumaha carana ngajantenkeun situs katingali saé, tapi sanés kumaha ngungkit pinuh ka CMS pikeun ngahijikeun sadaya fitur anu béda anu dipikaresep ku klien engké. Kuring kantos ningali Drupal, Expression Engine, Kabebasan Accrisoft, sareng situs MarketPath anu duanana indah sareng tiasa dianggo… sanés kusabab CMS, tapi kusabab perusahaan anu ngembangkeun téma éta cukup dialaman pikeun ngahijikeun sadaya fitur CMS anu ngungkit pamilarian, sosial, halaman badarat, bentuk, sareng anu sanésna dibutuhkeun.

Désainer téma anu saé tiasa ngembangkeun téma anu saé. Désainer téma anu hébat bakal ngembangkeun téma anu tiasa anjeun anggo salami mangtaun-taun ka payun (sareng gampang hijrah ka payun) Tong nyalahkeun CMS, nyalahkeun desainer téma!

9 Komentar

  1. 1

    Paku dina sirah. Kami ngembangkeun 90% proyék kami anu saé sareng WordPress sareng aya waktos anjeun bakal nguping koméntar sapertos kieu sareng hal-hal sapertos "Muhun, éta henteu tiasa __________". Anu tangtosna réspon anu leres nyaéta, "Upami teu acan aya anu kaluar anu cocog sareng kabutuhan anjeun (téma sareng / atanapi plugins), sareng upami pamekar anjeun terang kumaha ngagunakeun API, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu anjeun hoyong laksanakeun. salami waktos sareng anggaran éta aya. ”

    Tapi kadang klien boga pikiran maranéhanana diatur dina hal "anyar", jadi Anjeun boh gulung jeung atawa ngahurungkeun turun.

  2. 2

    Éta nembé. Saatos ngamimitian damel di Reusser Design, kuring teras-terasan ngalih ka damel di EE, CMS pilihan kami, tina WordPress, anu biasana dianggo nalika kuring nyalira. Abdi satuju sareng anjeun dina téma WP kuring ngajantenkeun bédana. Sapertos téma Kanvas WooTheme, contona, saé pisan pikeun dianggo, sedengkeun aya sababaraha "premium" sareng téma khusus anu sanés…

    Kitu cenah, kuring resep pisan EE pikeun manajemén eusi halaman wéb, dina kasus dimana "blogging" henteu janten prioritas. Saderhana, elegan, sareng langkung kuat tibatan WP, saur kuring. Leungit, nalika anjeun seueur nyerat atanapi blogging dina CMS anjeun, teu aya anu ngéléhkeun pangalaman pangguna WP pikeun panulis éta.

    Hatur nuhun pikeun pos anjeun!

    • 3

      @awelfle: disqus Abdi rada kagok lamun datang ka EE, eta pasti ditulis leuwih pikeun pamekar MVC. Kalayan émut éta, kuring ngartos yén pamekaran langkung ramah sareng skalabilitas sareng henteu janten masalah. Kusabab kuring henteu nganggap diri kuring salaku pamekar formal, kuring condong kana hal-hal anu gampang anu henteu meryogikeun seueur pamikiran (tapi tiasa nyababkeun karusakan anu langkung seueur!).

  3. 4

    Situs ieu sigana mangrupikeun versi TwentyEleven anu dirobih. Éta hal? Barina ogé, anjeun leres; éta sadayana ngeunaan téma, sanés CMS. Tapi WordPress, IMHO, mangrupikeun platform anu pangsaéna pikeun dianggo dina waktos ayeuna.

    • 5

      Panon anu saé, @jonschr:disqus ! Téma TwentyEleven anu parantos dirobih pisan… kami leres-leres nyéépkeunana! Urang ngan teu meunang sabudeureun pikeun masking sakabéh ngaran téma. Sareng kami resep kanyataan yén kami masihan jalma anu saé dina @Wordpress:disqus perhatian anu pantes.

      • 6

        Kusabab panasaran: Kuring meunang ka dieu ngaliwatan kaca badarat HTML lempeng nu ditarik dina feed ieu. Naha henteu ngahijikeun aranjeunna langsung? Éta salah sahiji draws pangbadagna WordPress 'pikeun kuring; témplat halaman anu béda pikeun gelar naon waé anu anjeun pilih.

        • 7

          Hai @jonschr:disqus - dimana éta halaman badarat? Urang nyebarkeun Tumbu kaluar ka situs kawas http://www.corporatebloggingtips.com tapi hoyong museurkeun lalulintas deui ka sumber tunggal. Abdi langkung resep gaduh sadaya lalu lintas di dieu, nyorong otoritas kana domain ieu, sareng mastikeun tautan naon waé deui nyorong domain ieu sareng mesin pencari. Miharep éta naon anu anjeun maksud! Upami kuring nyebarkeun dina sababaraha domain, kuring ngabagi otoritas éta… Abdi langkung resep gaduh 1 situs anu kuat tibatan 2 anu langkung lemah.

          • 8

            Yep, éta hiji! Hmm. Ngajadikeun rasa… Sanajan kitu, naha henteu ngan saukur nyieun "halaman badarat" kaca indéks loka ieu? Taya ngalanggar pisan dimaksudkeun; ngan wondered naon kaunggulan. Abdi resep halaman badarat, BTW. Saé pisan.

          • 9

            @jonschr: disqus henteu ngalanggar pisan! Anjeun tiasa reuwas sadar yén éta situs WordPress ogé. Sareng aya ton halaman internal anu katingali ku mesin pencari. Dina waktos bukuna dileupaskeun, éta lumayan umum gaduh situs halaman badarat khusus pikeun buku éta. Abdi hoyong gaduh domain anu dioptimalkeun ngan pikeun "blogging perusahaan" sareng éta damel saé. Abdi hoyong eusina sering ngamutahirkeun dina situs tapi kuring henteu hoyong kedah nyerat blog sanés sadayana - janten narik feed, komunikasi sosial, sareng nganggo éta salaku kalénder acara tetep terus robih. Ieu rengking kacida alusna pikeun sababaraha istilah jadi eta tuh pakasaban sarta terus ngajual buku pikeun urang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.