Entong Nyalahkeun CMS, Nyalahkeun Desainer Téma

CMS - Sistem Manajemén Eusi

Poé isuk ieu kuring ngagaduhan telepon anu saé sareng calon nasabah perkawis aranjeunna strategi marketing asup. Aranjeunna nyebatkeun yén aranjeunna pendaptaran sareng perusahaan pikeun ngembangkeun halaman wébna. Kuring kantos perhatoskeun sateuacan nelepon yén aranjeunna parantos aya WordPress sareng naroskeun naha aranjeunna bakal neraskeun nganggona. Saur anjeunna leres henteu sareng nyarios yén éta pikareueuseun ... anjeunna henteu tiasa ngalakukeun nanaon sareng situs na anu dipikahoyong. Dinten ayeuna anjeunna nyarios sareng perusahaan anu bakal ngembangkeun dina Expression Engine.

Kuring kedah ngajelaskeun yén kami parantos damel Mesin Éksprési lumayan lega, teuing. Kami ogé parantos damel sareng Joomla, Drupal, MarketPath, Imavex sareng seueur sistem manajemen kontén anu sanés. Sedengkeun sababaraha sistem CMS peryogi perawatan anu lembut pikeun ngungkit sadaya kauntungan tina milarian sareng sosial, kami mendakan yén kaseueuran sistem CMS didamel sami ... sareng leres-leres ngan ukur dipisahkeun ku fungsionalitas administrasi sareng gampang panggunaan.

Kuring bakal daék yakin yén klien ieu tiasa ngalaksanakeun naon waé anu anjeunna pikahoyong dina WordPress. Masalahna sanés WordPress, sanaos, éta cara téma na dikembangkeun. Hiji klien anu urang ngamimitian damel sareng ayeuna mangrupikeun perusahaan Va Loan Refinance. Aranjeunna perusahaan anu saé - masihan artos deui kana badan amal veteran unggal-unggal ngumpulkeun rujukan. Sanaos kami ngalakukeun seueur kustomisasi WordPress, kami cukup agnostik yén klien tiasa gaduh situs anu éndah, dioptimalkeun, sareng tiasa dianggo dina ampir sagala CMS sakumaha aranjeunna tiasa dina WordPress. WordPress ngan saukur populér ayeuna janten urang terang damel langkung seueur dina platform éta tibatan anu sanés.

Pinjaman VA mésér téma khusus teras ngiring urang ngembangkeun strategi milarian sareng sosialna. Téma na mangrupikeun musibah ... henteu nganggo sidebars, ménu, atanapi widget. Unggal elemen atos dikodekeun dina témplatna tanpa nganggo salah sahiji fitur hébat anu ditampi ku WordPress. Kami nyéépkeun sababaraha bulan ka hareup pikeun ngembangkeun téma, ngahijikeun Bentuk gravitasi kalayan Leads360, sareng bahkan ngembangkeun widget anu nampi tingkat hipotik panganyarna pikeun dipajang dina situsna ti bankna.

Ieu masalah sistemik sareng désainer sareng agénsi téma. Aranjeunna ngartos kumaha carana ngajantenkeun situs katingali saé, tapi sanés kumaha ngungkit pinuh ka CMS pikeun ngahijikeun sadaya fitur anu béda anu dipikaresep ku klien engké. Kuring kantos ningali Drupal, Expression Engine, Kabebasan Accrisoft, sareng situs MarketPath anu duanana indah sareng tiasa dianggo… sanés kusabab CMS, tapi kusabab perusahaan anu ngembangkeun téma éta cukup dialaman pikeun ngahijikeun sadaya fitur CMS anu ngungkit pamilarian, sosial, halaman badarat, bentuk, sareng anu sanésna dibutuhkeun.

Désainer téma anu saé tiasa ngembangkeun téma anu saé. Désainer téma anu hébat bakal ngembangkeun téma anu tiasa anjeun anggo salami mangtaun-taun ka payun (sareng gampang hijrah ka payun) Tong nyalahkeun CMS, nyalahkeun desainer téma!

9 Komentar

  1. 1

    Kuku dina sirah. Kami ngembangkeun 90% proyék anu saé ku WordPress sareng aya waktos anjeun bakal ngadangu koméntar sapertos kieu sareng hal-hal sapertos "Nya, éta henteu tiasa ngalakukeun __________". Anu tangtosna réspon anu leres nyaéta, "Upami teu acan aya anu kaluar anu cocog sareng kabutuhan anjeun (téma sareng / atanapi plugins), sareng upami pamekar anjeun terang kumaha ngagunakeun API, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong salaku salami waktos sareng anggaran na di ditu. "

    Tapi kadang-kadang kliénna ngagaduhan pikiran aranjeunna dina hal "anyar", janten anjeun tiasa ngagulung nganggo éta atanapi nolakna.

  2. 2

    Éta nembé. Saatos ngamimitian damel di Reusser Design, kuring parantos ngalih kana damel dina EE, CMS pilihan urang, ti WordPress, anu kuring sering damel nalika kuring sorangan. Abdi satuju sareng anjeun dina téma WP kuring parantos bénten-bénten. Sapertos téma WooTheme's Canvas, salaku conto, saé pisan pikeun dianggo dina jero, bari aya sababaraha "premium" sareng tema khusus di luar sana anu ngan ukur ... icky.

    Upami didugikeun, kuring resep pisan EE pikeun manajemén eusi halaman wéb, dina kasus "blogging" sanés prioritas. Éta saderhana, elegan, sareng langkung mantep tibatan WP, saur kuring. Masih, nalika anjeun ngalakukeun seueur nyerat atanapi blogging dina CMS anjeun, henteu aya anu ngéléhkeun pangalaman pangguna tina WP pikeun panulis éta.

    Nuhun kana postingan anjeun!

    • 3

      @awelfle: disqus Abdi rada kagok nalika ngeunaan EE, éta pasti ditulis deui pikeun pangembang MVC. Kalayan diémutan éta, kuring ngartos yén pamekaran rada langkung ramah sareng skalabilitas sareng henteu seueur masalah. Kusabab kuring henteu nganggap nyalira salaku pamekar resmi, kuring condong tetep sareng barang gampang anu henteu meryogikeun seueur pamikiran (tapi sacara jujur ​​tiasa nyababkeun langkung seueur karusakan!)

  3. 4

    Situs ieu sigana pérsi dirobah tina TwentyEleven. Naha éta kasus? Jalan anu mana waé, anjeun leres; éta sadayana ngeunaan téma, sanés CMS. Tapi WordPress, IMHO, mangrupikeun platform anu paling saé kanggo damel di momen ieu.

    • 5

      Soca anu saé, @jonschr: disqus! Éta téma TwentyEleven anu parantos dirobih pisan ... urang leres-leres robih! Urang ngan ukur henteu ngagaduhan masking sadaya nami téma. Sareng kami resep kanyataan yén kami masihan jalma anu saé di @Wordpress: disqus perhatian anu aranjeunna pantes.

      • 6

        Kusabab panasaran: Kuring dugi ka dieu ngalangkungan halaman badarat HTML lempeng anu narik dina feed ieu. Naha henteu ngahijikeun langsung? Éta mangrupikeun salah sahiji gambar WordPress anu pangageungna pikeun kuring; témplat halaman anu béda kana gelar naon waé anu anjeun pilih.

        • 7

          Hai @jonschr: disqus - dimana halaman badaratna? Kami nyebarkeun tautan ka situs sapertos http://www.corporatebloggingtips.com tapi hoyong museurkeun patalimarga deui kana hiji sumber. Abdi langkung resep ngagaduhan sadayana patalimarga di dieu, nyorong otoritas nepi ka domain ieu, sareng mastikeun aya tautan deui nyorong domain ieu sareng mesin pencari. Miharep éta anu anjeun hartosna! Upami kuring nyebarkeun dina sababaraha domain, kuring ngabagi otoritas éta ... Abdi langkung gaduh 1 situs anu kuat tibatan 2 anu lemah.

          • 8

            Yap, éta hiji! Hmm. Ngajantenkeun akal ... Sanaos kitu, naha henteu ngan saukur ngadamel "halaman badarat" salaku halaman indéks situs ieu? Henteu aya pelanggaran anu dihaja; ngan héran naon kauntunganna. Abdi resep halaman badarat, BTW. Saé pisan.

          • 9

            @jonschr: disqus teu aya pelanggaran anu dicandak pisan! Anjeun panginten reuwas sadar yén éta mangrupikeun situs WordPress, ogé. Sareng aya ton halaman internal anu katingali ku mesin pencari. Dina waktos buku dileupaskeun, lumayan aya situs badarat khusus pikeun buku. Kuring hoyong gaduh domain anu dioptimalkeun sakadar pikeun "blogging perusahaan" sareng éta hasil lumayan saé. Abdi hoyong konténna sering diénggalan dina situs tapi kuring henteu hoyong nyerat blog anu sanésna - janten narik eupan, komunikasi sosial, sareng nganggona salaku kalénder acara tetep ngarobah. Éta rangking saé pisan pikeun sajumlah istilah jadi éta damel sareng teras ngajual buku kanggo urang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.