Naha Kuring Mamatahan Perusahaan SaaS Ngalawan Ngawangun CMS sorangan

Entong Ngawangun CMS

Kolega anu terhormat nelepon kuring ti agénsi pamasaran anu naroskeun sababaraha saran nalika anjeunna nyarios ka bisnis anu ngawangun platform online na nyalira. Organisasi ieu diwangun ku pangembang anu berbakat tinggi sareng aranjeunna tahan ngagunakeun sistem manajemen eusi (CMS)… Tibatan nyetir pikeun nerapkeun solusi bumi sorangan.

Éta hal anu kuring kantos nguping… sareng kuring biasana mamatahan ngalawan éta. Pamekar sering yakin yén CMS mangrupikeun tabel database dimana kontén disimpen sareng anu tiasa gampang diropea sakumaha diperyogikeun. Tapi aranjeunna kaleungitan ratusan fitur anu disayogikeun ku CMS. Henteu kakantun prioritas bisnis pikeun organisasi.

Naha Anjeun Henteu Ngadamel CMS?

  1. Kamampuan Milarian sareng Média Sosial - Abdi nyerat Fitur Unggal Sistem Manajemén Eusi Kedah Kedah Kanggo Optimasi Search Engine pikeun hiji bisnis anu pamekar hoyong ngalakukeun ieu. Tulisan éta ngalangkungan sadayana anu mana waé sistem manajemen kontén leres-leres kedah dipimilik - tina sitemaps XML, ngalangkungan gambar anu diulas… diperyogikeun pikeun ngamajukeun sareng sindikasi kontén anjeun di wéb kalayan gampang. Ngaleungitkeun salah sahiji fitur ieu nempatkeun perusahaan anjeun dina kakurangan ngalawan pesaing anjeun. Henteu kakantun prioritas anu teras-terasan boh milarian sareng sosial - kalayan cara-cara anyar pikeun ningkatkeun, ngajadikeun otomatis, ngaoptimalkeun, sareng ngahijikeun kontén anjeun kana média sareng saluran éta.
  2. Prioritas Pangwangunan - Nalika anjeun hirupkeun platform online, platform anjeun henteu pernah Puguh. Bug, fitur, integrasi… getih anjeun mangrupikeun platform online anjeun. Hasilna, sistem manajemén eusi dasar anu anjeun parantos bina kedah ditunda jauh tina daptar prioritas anjeun. Nalika tim pamasaran anjeun katingali ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun kontén pikeun ngajalankeun penjualan, aranjeunna dipeungpeuk ku kurangna fitur dina CMS anu dipelak di bumi anjeun. Hasilna, penjualan sareng pamasaran moal tiasa nyumponan poténsialna. Palaksanaan CMS anu sacara lega diadopsi ngandung harti yén aya pangrojong sareng paningkatan anu teras-terasan sareng éta. Éta bisnis anu ngadukung CMS gaduhna salaku maranéhanana prioritas, sareng bisnis anjeun tiasa dijaga Anjeun platform salaku prioritas anjeun.
  3. Éta Biaya Anu Henteu Diperyogikeun - Naha anjeun bakal nyobian nyiptakeun deui anu parantos diwangun? Platform siga WordPress ngagaduhan kamampuan anu luar biasa ku ton kalenturan. Upami tim anjeun hoyong, éta tiasa nganggo WordPress salaku headless CMS… Dimana tim pamasaran anjeun tiasa ngagunakeun sadaya kamampuanana, tapi tim pangembangan anjeun tiasa nganggo WordPress API pikeun nyebarkeun sareng ngahijikeun kana platform anjeun. WordPress ogé tiasa nganggo kamampuan Single Sign-On (SSO)… ngabagi nami pangguna sareng kecap akses sareng platform anjeun. WordPress ogé tiasa dijalankeun dina subdirektori… atanapi aplikasi anjeun tiasa nganggo proxy tibalik.

Pikirkeun sababaraha skénario anu tim pamasaran anjeun hoyong laksanakeun.

  • Sugan anjeun badé ngalegaan eusi halaman, nambihan bagian, sareng ngalebetkeun kolom ... naha CMS anjeun ngagaduhan kalenturan éta?
  • Sugan aranjeunna hoyong nambihan pendaptaran acara ... naha CMS anjeun ngagaduhan kamampuan ngirimkeun penjadwal tautan sareng panginget?
  • Sugan anjeun hoyong ngagem ebook gratis, naha tim pamasaran anjeun ngagaduhan kamampuan pikeun nyembul kalayan hajat kaluar sareng ngarobih bidang pendaptaran?
  • Sugan anjeun mikahoyong pikeun mageuhan patalimarga klién anjeun tina patempatan prospek anjeun - naha anjeun ngagaduhan sarana pikeun ngabagi dua jinis patalimarga dina analitik pikeun ngaidentipikasi pangaruh pamasaran anjeun?
  • Sugan anjeun keukeuh ngajadikeun otomatis newsletter anjeun sareng ngahijikeun tulisan blog pangénggalna sahingga anjeun henteu kedah ngawangun email anjeun unggal minggu ... naha anjeun ngagaduhan RSS feed anu tiasa disesuaikan pikeun ngalakukeun éta?

Aya sacara harfiah ratusan skenario anu meryogikeun kalenturan dina bagian CMS anjeun pikeun pinuh ngungkit eusi anjeun dina usaha pamasaran anjeun. Tim pangwangunan anjeun bakal ngagaduhan waktos anu sesah pikeun ngajaga CMS modéren anu sacara harfiah ngagaduhan puluhan pangembang full-time ngahesekeun sareng ngadukung kamampuan CMSna ... sareng seueur téma sareng pamekar plugin anu ngembang kamampuan éta.

Sareng Meureun Anjeun Kedah Ngahijikeun CMS

Kuring parantos nyayogikeun sababaraha alesan pikeun ngawangun CMS. Hiji sudut pandang anu teu didadarkeun di luhur nyaéta kasempetan anu sumping sareng ngahijikeun anjeun platform inti kalayan CMS.

Hiji perusahaan anu kuring damel sareng gaduh skrip saderhana anu tiasa dilebetkeun kana situs anjeun pikeun ngaidentipikasi usaha anu sumping di situs éta. Kuring ngembangkeun plugin WordPress anu sacara otomatis nambihan skrip sareng nyayogikeun pandangan di WordPress pikeun aranjeunna. Nalika plugin na diterbitkeun dina Repository WordPress, panerapanna naék naék. Kunaon Kusabab pangguna WordPress teras-terasan milarian plugins anu nyayogikeun fitur anu aranjeunna sediakeun.

Upami pangembang anjeun ngawangun panel administrasi anu hadé anu ngahijikeunana via WordPress Plugin, anjeun sacara signifikan ngembangna jangkauan SaaS anjeun. Nalika aranjeunna gaduh jutaan palaksanaan di panjuru dunya sareng anjeun badé ningkatkeun pisibilitas anjeun ... diréktori CMS panginten janten tempat anu saé pikeun ngamajukeun platform anjeun.

Tetep sumberdaya pangwangunan anjeun bébas ngadukung tali hirup tina pendapatan perusahaan anjeun - platform anjeun. Ngalaksanakeun sistem manajemen kontén pikeun pinuh ngungkit stratégi pamasaran kontén anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.