Naha Anjeun Leres-leres Hoyong Gawe kanggo Startup?

ngamimitian

Teu aya langkung parah parasaan dina usus anjeun tibatan nalika anjeun ngiringan kaluar padamelan. Kuring sacara teu sopan dibéré boot sakitar 6 taun ka pengker nalika kuring damel di koran régional. Éta mangrupikeun titik penting dina kahirupan sareng karir kuring. Kuring kedah mutuskeun naha kuring badé ngarang deui kasuksésan anu langkung luhur - atanapi naha kuring badé tetep turun.

Ningali ka tukang, kaayaan kuring jujur ​​untung. Kuring ninggalkeun industri anu sakarat sareng ngantepkeun perusahaan anu ayeuna katelah salah sahiji pengusaha paling parah anu dianggo.

Di perusahaan ngamimitian, odds kasuksésan ditumpukkeun ngalawan anjeun. Biaya sareng pengembalian karyawan mangrupikeun salah sahiji inpormasi paling stabil anu tiasa dilakukeun ku perusahaan ngamimitian. Staf anu saé tiasa ngagugulung bisnis, padamelan anu goréng tiasa dikubur.

Hal anu sanés kajadian nalika ngamimitian anu suksés, sanaos. Karyawan anu hébat dina hiji dinten panginten kedah diantep angkat anu sanés. Perusahaan anu ngagaduhan lima padamel benten pisan benten sareng perusahaan anu gaduh 10, 25, 100, 400, sareng sajabana.

Dina 3 taun ka pengker, kuring damel di 3 startup.

Hiji ngamimitian langkung tiheula kuring ... prosés sareng lapisan manajemén nyéépkeun kuring sareng kuring kedah angkat. Éta sanés lepat aranjeunna, leres éta kuring henteu ngagaduhan 'pas' di perusahaan. Aranjeunna teras neraskeun saé pisan sareng masih hormat kuring. Abdi ngan ukur teu tiasa aya didinya deui.

Startup salajengna ngagem kuring! Kuring damel di industri kasar, pikeun perusahaan anu teu ngagaduhan sumber daya. Kuring masihan sataun karir kuring sareng masihan aranjeunna sadayana - tapi teu aya jalan kuring tiasa neraskeun tetep gancang.

Abdi sareng ngamimitian ayeuna kuring ngaraos raoseun pisan sareng. Urang ayeuna aya sakitar 25 pagawé. Abdi hoyong nyatakeun sacara optimis yén éta bakal janten perusahaan anu kuring pensiunan; kumaha oge, odds anu ngalawan kuring! Nalika urang pencét sababaraha ratus karyawan, urang bakal ningali kumaha kuring sanggup ngungkulan. Dina waktos ayeuna, kuring konci pikeun kasuksesan perusahaan janten panginten kuring tiasa tetep 'luhur' tina birokrasi sareng kerja keras ngajaga agility sareng kamajuan ngalangkungan pertumbuhan anu masif.

Sababaraha jalmi panginten panginten anu ngamimitian mangrupikeun dunungan anu kejem upami aranjeunna ngagaduhan karyawan anu luhur. Kuring henteu percanten ... startup kalayan henteu masalah anu langkung penting pikeun kuring. Aya tahapan dina kahirupan startup anu tiasa dianggo kalayan gancang dibandingkeun sareng perusahaan anu didirikeun. Anjeun badé nganggo sababaraha pagawé sareng anjeun bakal langkung seueur. Hanjakalna, ukuran staf leutik nalika ngamimitian jadi kasempetan anjeun pikeun mindahkeun gurat langsing.

Ieu tiasa disada tanpa kejam, tapi kuring resep langkung elehan ngamimitian satengah staf tibatan kaleungitan sadayana.

Janten ... upami anjeun leres-leres hoyong damel pikeun ngamimitian, jaga jaringan anjeun caket sareng simpen artos salaku persiapan. Diajar tina pangalaman sabisa-bisa - sataun dina ngamimitian séhat tiasa nyayogikeun anjeun sapuluh taun pangalaman. Pangpangna, kéngingkeun kulit anu kandel.

Naha kuring resep henteu damel pikeun ngamimitian? Ih… henteu. Pikagumbiraeun, tantangan sadidinten, formasi kawijakan, tumuhna padamel, ngadatangan klién konci ... ieu sadayana pangalaman anu saé anu kuring henteu pernah hoyong nyerah!

Pilarian terang naon anu anjeun hébat, tong heran upami anjeun dikawal panto, sareng siap-siap nyerang kasempetan anu langkung saé ku pangalaman anu teu dibanderol anjeun parantos ngawangun.

15 Komentar

  1. 1

    Sadayana ieu leres! Kuring pasti bisa ngabuktoskeun loba titik ieu, ngamimitian kalawan 10 karyawan ngoperasikeun béda lamun boga sababaraha kasuksésan sarta 100 pagawé, jsb Ieu salawasna metot ningali eta mana.

    Hiji hal anu kuring perhatikeun nyaéta damel pikeun ngamimitian leutik parantos ngarusak kuring! Abdi henteu pernah tiasa ngabayangkeun yén kuring balik deui kana ngagiling sapopoé.

  2. 2

    Tulisan anu saé! Kuring digawé sakabéh karir mah pikeun startups jeung kuring nulis artikel pikeun blog kuring ngeunaan startups.

    Aya sababaraha fakta teuas tiis dunya ngamimitian jalma anu nganggap hal éta kudu nyaho:
    1. Gawé pikeun ngamimitian mangrupa judi KOMUNITAS lamun anjeun dina pasangan / tingkat nu boga. Hiji scumbag bisa ngaruksak sakabéh organisasi. Kuring geus katempo countless startups gagal, sabab hiji pangadeg nyieun kaputusan ego-disetir ngan ngaruksak parusahaan irreparably.
    2. Gaji sakitar 40% sahandapeun tingkat korporasi ageung. Mangpaat teu bisa dibandingkeun (seuseueurna waktos).
    3. Kalolobaan waktu, minggu gawe jauh leuwih panjang batan di dunya perusahaan.
    4. Kamungkinan perusahaan anjeun bakal lebet dina jabatan anjeun… sakitar 60% (gumantung saha anu ngalakukeun panalungtikan ngeunaan jumlahna).
    5. Anjeun kudu jadi boh gélo, kawas mie ramen, atawa boga tabungan nu ngidinan Anjeun resiko.

    Kuring boga operasi kalungguhan dina ngamimitian nu tumuwuh tina 20 nepi ka 100 jalma dina 2 taun (jeung masih tumuwuh) hiji sejen nu indit ti 10-50 dina 6 bulan (aranjeunna masih dina bisnis). Tapi kuring ogé kedah nutup hiji sareng ngantunkeun anu sanés, sabab kuring terang aranjeunna bakal sahandapeun (deui). Dupi anjeun tiasa ngadamel volatility?
    Dunya ngamimitian nyaéta pikeun jalma anu resep kana éta sareng daék janten Fléksibel pisan. Lamun henteu, tetep jauh.
    Éta sapertos bisnis réstoran, sadayana saé / romantis / lucu ti luar, tapi naraka murni di jero. Saha anu ngabejaan Anjeun disebutkeun boh tinggi, pinuh ku anjeun terang naon, atawa nginum teuing koolaid.

    Cheers!
    Apolinaras "Apollo" Sinkevicius
    http://www.LeanStartups.com

    • 3

      Apolinaras - hatur nuhun pisan kanggo input anjeun dina ieu. Ieu mangrupikeun kahirupan anu pikaresepeun, pasti - para nonoman dina padamelan anu munggaran kedah ngartos bédana anu ageung.

  3. 4

    Kuring satuju sareng sudut pandang anjeun ngeunaan ngamimitian sacara umum. Sanajan kitu, eta kudu ngomong yén sakabéh pangalaman dina ngamimitian dumasar kana kamampuhan kapamimpinan tina pangadeg (s).

    Kapamingpinan anu goréng sareng pikeun masalah éta di handap kaahlian manajemén rata-rata umumna nyababkeun pangalaman anu goréng sedengkeun kapamimpinan anu saé sareng kamampuan manajemén di luhur rata-rata tiasa ngajantenkeun pangalaman naha usaha suksés atanapi gagal.

    • 5

      Hi SBM!

      Kuring henteu yakin yén pangalaman 'sadayana' aya dina pangadegna. Seueur kali pendiri mangrupikeun pangusaha sareng jalma ide. Kadang-kadang maranéhna teu well-rounded dina nyewa, jualan, pamasaran, ngumpulkeun duit, operasi, jsb - Kuring teu nyangka anjeun bisa ngalepatkeun aranjeunna keur teu boga sagala kaahlian.

      Startups kapaksa kaluar dina dahan sarta nyieun investasi badag dina bakat - sababaraha karya, sababaraha jujur ​​henteu. Salaku Apolinaras nyatakeun, éta tiasa ngaleungitkeun sakumna perusahaan.

      Pendiri ngalakukeun anu pangsaéna sareng naon anu aranjeunna gaduh. Kadang teu cukup. Éta résiko ngamimitian!

      Cheers,
      Doug

  4. 6

    artikel alus! Jeung komentar nu nuturkeun. Jigana ngamimitian-up geus glamorized sarta dijieun kasampak basajan. Upami anjeun leres-leres sareng ngembangkeun langkung ti hiji bisnis bumi, éta tiasa ngaganggu peujit. Nalika anjeun damel pikeun hiji, anjeun kedah siap ngalaman anu luhur sareng anu handap sareng anu gaduh.

    Sanaos anjeun panginten anjeun ngartos éta, dugi ka anjeun aya…

  5. 7

    Hejo Doug

    Tulisan anu saé pisan sareng pas waktosna ogé. Pikiran ngeunaan ngaléngkah ti nalika kuring aya sabab kuring henteu yakin kana kamekaran anu aya dina waktos kuring. Aya hal anu kuring hoyong diajar sareng henteu tiasa dugi sareng upami urang tiasa ngajual klien éta. Éta tangtangan nalika damel sareng industri SDM.

    Sanajan kitu, opprtunity I tingali nu ngajadikeun kuring nganggap eta malah leuwih mangrupa agénsi iklan ngamimitian .. literal handap jalan ti imah kuring. Tulisan ieu bakal ngajantenkeun kuring mikirkeun hal-hal salami sababaraha bulan ka hareup sareng ningali dimana haté kuring.

  6. 8

    pos hébat. Éta ngagaduhan kuring sadayana dipecat pikeun ngajantenkeun perusahaan leutik anu kuring cicing - er, damel - di. Teu ngamimitian, tapi kantos-ngembang.

  7. 9

    Kuring lulus dua taun ka pengker na bener diusahakeun neangan hired di sababaraha startups. Abdi parantos kasulitan. Kuring sok ngarasa kaahlian sareng etos kerja kuring bakal paling cocog pikeun ngamimitian. Abdi ngarepkeun ngamimitian hiji atanapi damel pikeun hiji di posisi kuring salajengna, iraha waé éta.

  8. 10

    Jigana digawé pikeun ngamimitian-up bakal hébat. Tapi éta ogé asalna tina ide yén kuring hoyong janten pengusaha sareng kuring resep kana pasang surut sareng gaya hirup hectic. Éta anu kuring ngarepkeun dina ngamimitian anu kuring henteu nyangka seueur perusahaan ageung bakal masihan kuring.

    Nanging kuring tiasa ningali kumaha gaya hirup éta henteu cocog pikeun sadayana janten éta gumantung kana naon anu anjeun milarian dina karir.

  9. 11

    Doug,

    Pos anu saé, sapertos biasa.

    Kuring condong satuju sareng anjeun, sacara umum.

    Tapi, sababaraha titik tambahan nyaéta:

    1) Ieu nikah - I masihan, anjeun masihan.

    Kadang-kadang nu leungit dina tarjamahan dina ngamimitian-up. Pilihan saham tiasa janten borgol emas anu positip dina hal ieu, tapi anu ngamimitian-up anu ngabagi jumlah sakedik kalayan harga mogok anu luhur langsung teu tulus sareng karyawanna, khususna sabab gaji di ngamimitian biasana henteu rata-rata pasar.

    2) Kapribadian vs Performance

    Hanjakalna, sering teuing ngamimitian dipingpin ku kapribadian sareng kaputusan insular anu mangaruhan nyewa sareng dipecat. Anjeun hoyong ieu dumasar kana kinerja

    3) Kapamingpinan mangrupakeun konci

    Pangusaha henteu kedah gaduh sadayana kaahlian, tapi aranjeunna kedah gaduh hikmah pikeun ngimbangan kakuranganana sareng ngadangukeun jalma-jalma di sakurilingna ku cara anu bermakna.

    4) Outgrowing hiji pagawe

    Ieu disada alus dina kertas, tapi pasti moal keur pagawe anu teu ngarti kumaha kaahlian maranéhna teu tetep Pace, utamana lamun kapamimpinan jeung staf ngora tanpa skill pinuh-set sorangan pikeun insulate diri tina questioning, sakumaha mindeng. kasus di parusahaan tahap awal.

    5) Jalma ningali kaluar pikeun #1

    Konsékuansi négatip tina elehan staf tinggi nu teu sukarela teu alus. Motivasi ngaliwatan sieun teu pernah cageur. Jalma-jalma henteu lebet kana padamelan sareng padamelan salajengna, janten upami réréncangan ragrag resumena bakal diasah.

    Gemblengna, sakali deui, kuring satuju sareng seueur anu anjeun nyarios, tapi kuring nyangka anjeun ningali ieu nganggo gelas rosy.

    Start-up anu paling suksés di jaman ayeuna (Google) ngarawat karyawan kalayan hormat, sanés salaku panangan anu disewa pikeun dianggo salaku alat kabijaksanaan.

    Hal anu kuring sok uih deui dina lingkungan ngamimitian nyaéta rapport - upami anjeun tiasa ngawangun hubungan sareng dasar umum sareng kapamimpinan anjeun maka éta pas. Upami kapamimpinan anjeun jauh, standoffish, net-net, dipotong-sareng-garing sareng ngantunkeun anjeun ngagaruk sirah anjeun nalika anjeun ngalaman beuratna ku faktor 2 atanapi 3X teras aranjeunna henteu nampi sareng ditipu ku aranjeunna. ego sorangan jeung insecurity.

    Ezra

  10. 12

    Hiji-hijina bédana definitif antara ngamimitian sareng perusahaan anu mapan nyaéta umur organisasi.

    Saluareun éta, sagala parusahaan bisa nungtut jam lila ti karyawan, nawiskeun lunches bébas, ngimbangan jalma kirang atanapi nangkeup ideu anyar. Startups anu didukung usaha tiasa gaduh jutaan di bank, sareng perusahaan umur 100 taun tiasa nyanghareupan masalah aliran kas. Manajer anu cemerlang sareng monstorous nyumput dimana-mana.

    Umur perusahaan henteu kedah ngawartosan kaputusan karir anjeun, tapi budaya sareng kapercayaan jalma-jalma dina organisasi éta. Tong naroskeun naha anjeun badé damel atanapi henteu pikeun ngamimitian. Panggihan kualitas mana anu paling pikaresepeun dina perusahaan anu pikaresepeun. Teu malire tanggal incorporation sareng turutan impian anjeun.

    • 13

      Abdi badé hormat teu satuju, Robby.

      Umur sanés ngan ukur bédana. Seringna Startups damel tina artos injeuman kalayan sumber kauangan sareng sumber daya manusa anu terbatas. Aranjeunna dina tekenan pisan pikeun tumuwuh sarta meunang ka cashflow positif gancang-gancang.

      Budaya sareng kapercayaan jauh langkung ageung ku kasalametan murni dina awal perusahaan. Tingali kana sagala parusahaan hébat kiwari anu boga budaya jeung kapercayaan nu Anjeun keur pilari jeung Abdi judi rada yén maranéhna teu boga kasempetan nalika aranjeunna strapped pikeun kas, hutang, sarta ngajawab kana investor ribut!

      Aya sababaraha anu ngadukung amal sareng 'héjo' di tempat kerja kuring, tapi kami henteu ngagaduhan kauntungan pikeun ngabantosan ngarobih dunya (acan).

      Doug

      • 14

        Pernyataan anjeun ngagambarkeun tesis utama anjeun, anu kuring yakin nyaéta nyatakeun yén aya jurang anu dramatis, dasar sareng pangaruh antara organisasi ngora sareng sepuh. Nanging, kuring perhatikeun ieu:

        Anjeun nulis ngeunaan pausahaan anu "garap tina duit injeuman kalawan sumberdaya finansial sarta manusa kawates. Aranjeunna dina tekenan anu ageung pikeun tumbuh sareng dugi ka aliran kas anu positip gancang-gancang. Ieu disada sapertos pedaran ngeunaan tilu produsén mobil ageung, salah sahiji seueur lembaga perbankan anu nembe gagal, atanapi leres-leres. sagala perusahaan anu berjuang. Éta henteu éksklusif pikeun ngamimitian.

        Anjeun ogé posit yén "budaya sareng kapercayaan jauh langkung ageung ku kasalametan murni dina awal perusahaan." Tapi naha henteu gagal salamet anu nyababkeun anjeun tina raksasa bisnis koran anu mapan? Anjeun nunjukkeun yén éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun damel tapi anjeun sanés anu ngagagas terminasi.

        Tungtungna, titik katilu anjeun sigana eusi nu "ngabantosan ngarobah dunya" merlukeun kauntungan. kiva, freenet sarta tangtu Lisénsi / Linux Ubuntu sadayana startups nu geus benefited dunya, tanpa loba pamikiran keur kauntungan sorangan.

        Titik kuring sorangan rada béda. Sanajan meureun aya sababaraha kualitas anu kacida korelasi, hiji-hijina bédana anu dijamin pisan antara perusahaan ngamimitian sareng pangusaha tradisional nyaéta umur. Kuring bakal tangtangan saha waé anu mikirkeun ngudag (atanapi ngahindarkeun) padamelan dina ngamimitian pikeun naroskeun ka diri naon kapercayaan ngeunaan umur anu parantos terangkeun sudut pandangna.

        Abdi henteu nyangka pesen ieu ngan ukur akademik atanapi pedantic. Nalika mutuskeun dimana anjeun badé damel, umur perusahaan mangrupikeun tempat anu teu masuk akal pikeun ngamimitian. Gantina, hiji kudu mertimbangkeun industri, nilai, etos gawé, budaya gaw, sarta personalities jalma nu papanggih di unggal organisasi individu.

        Preferensi abject pikeun ngamimitian atanapi usaha tradisional, dina pamanggih kuring, mangrupikeun bentuk ageism. Salaku pencari padamelan anu diskriminasi, urang kedah meunteun pangusaha dumasar kana kriteria anu bermakna. Ieu teu kaasup tanggal incorporation.

  11. 15

    Kuring geus digawé pikeun ngamimitian-up pikeun 5 bulan kaliwat tur ngarasakeun eta. Kami parantos nempatkeun sumber daya minimal urang kana desain ulang situs sareng perbaikan coding. Aya loba pikagumbiraeun keur kuring jeung masa depan taun hareup sakumaha kuduna jeung jalma anu di startups. Kuring terang bakal aya deui padamelan anu bakal datang sareng langkung seueur ngadorong situs salami 6 bulan ka hareup, tapi mugia éta bakal mayar sareng kuring henteu nganggo éta. Henteu kanggo sadayana, tapi kuring henteu hoyong padamelan tradisional.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.