Naha Anjeun Leres-leres Hoyong Gawe kanggo Startup?

ngamimitian

Teu aya langkung parah parasaan dina usus anjeun tibatan nalika anjeun ngiringan kaluar padamelan. Kuring sacara teu sopan dibéré boot sakitar 6 taun ka pengker nalika kuring damel di koran régional. Éta mangrupikeun titik penting dina kahirupan sareng karir kuring. Kuring kedah mutuskeun naha kuring badé ngarang deui kasuksésan anu langkung luhur - atanapi naha kuring badé tetep turun.

Ningali ka tukang, kaayaan kuring jujur ​​untung. Kuring ninggalkeun industri anu sakarat sareng ngantepkeun perusahaan anu ayeuna katelah salah sahiji pengusaha paling parah anu dianggo.

Di perusahaan ngamimitian, odds kasuksésan ditumpukkeun ngalawan anjeun. Biaya sareng pengembalian karyawan mangrupikeun salah sahiji inpormasi paling stabil anu tiasa dilakukeun ku perusahaan ngamimitian. Staf anu saé tiasa ngagugulung bisnis, padamelan anu goréng tiasa dikubur.

Hal anu sanés kajadian nalika ngamimitian anu suksés, sanaos. Karyawan anu hébat dina hiji dinten panginten kedah diantep angkat anu sanés. Perusahaan anu ngagaduhan lima padamel benten pisan benten sareng perusahaan anu gaduh 10, 25, 100, 400, sareng sajabana.

Dina 3 taun ka pengker, kuring damel di 3 startup.

Hiji ngamimitian langkung tiheula kuring ... prosés sareng lapisan manajemén nyéépkeun kuring sareng kuring kedah angkat. Éta henteu lepat aranjeunna, leres éta kuring henteu ngagaduhan 'pas' di perusahaan. Aranjeunna teras neraskeun saé pisan sareng masih hormat kuring. Abdi ngan ukur teu tiasa aya didinya deui.

Startup salajengna ngagem kuring! Kuring damel di industri kasar, pikeun perusahaan anu teu ngagaduhan sumber daya. Kuring masihan sataun karir kuring sareng masihan aranjeunna sadayana - tapi teu aya jalan kuring tiasa neraskeun tetep gancang.

Abdi sareng ngamimitian ayeuna kuring ngaraos raoseun pisan sareng. Urang ayeuna aya sakitar 25 pagawé. Abdi hoyong nyatakeun sacara optimis yén éta bakal janten perusahaan anu kuring pensiunan; kumaha oge, odds anu ngalawan kuring! Nalika urang pencét sababaraha ratus karyawan, urang bakal ningali kumaha kuring sanggup ngungkulan. Dina waktos ayeuna, kuring konci pikeun kasuksesan perusahaan janten panginten kuring tiasa tetep 'luhur' tina birokrasi sareng kerja keras ngajaga agility sareng kamajuan ngalangkungan pertumbuhan anu masif.

Sababaraha jalmi panginten panginten anu ngamimitian mangrupikeun dunungan anu kejem upami aranjeunna ngagaduhan karyawan anu luhur. Kuring henteu percanten ... startup kalayan henteu masalah anu langkung penting pikeun kuring. Aya tahapan dina kahirupan startup anu tiasa dianggo kalayan gancang dibandingkeun sareng perusahaan anu didirikeun. Anjeun badé nganggo sababaraha pagawé sareng anjeun bakal langkung seueur. Hanjakalna, ukuran staf leutik nalika ngamimitian jadi kasempetan anjeun pikeun mindahkeun gurat langsing.

Ieu tiasa disada tanpa kejam, tapi kuring langkung resep elehan ngamimitian satengah staf tibatan leungit sadayana.

Janten ... upami anjeun leres-leres hoyong damel pikeun ngamimitian, jaga jaringan anjeun caket sareng simpen artos salaku persiapan. Diajar tina pangalaman sabisa-bisa - sataun dina ngamimitian séhat tiasa nyayogikeun anjeun sapuluh taun pangalaman. Pangpangna, kéngingkeun kulit anu kandel.

Naha kuring resep henteu damel pikeun ngamimitian? Ih… henteu. Pikagumbiraeun, tantangan sadidinten, formasi kawijakan, tumuhna padamel, ngadatangan klién konci ... ieu sadayana pangalaman anu saé anu kuring henteu pernah hoyong nyerah!

Pilarian terang naon anu anjeun hébat, tong heran upami anjeun dikawal panto, sareng siap-siap nyerang kasempetan anu langkung saé ku pangalaman anu teu dibanderol anu anjeun anggo.

15 Komentar

  1. 1

    Sadaya ieu leres-leres leres pisan! Kuring pasti tiasa ngabuktoskeun seueur hal ieu, anu ngamimitian sareng 10 padamel tiasa dianggo béda nalika aya sababaraha kasuksésan sareng 100 pagawé, sareng sajabana. Éta salawasna pikaresepeun pikeun ningali jalanna.

    Hiji hal anu kuring perhatoskeun pikeun damel pikeun ngamimitian alit parantos ngancurkeun kuring! Abdi henteu pernah tiasa ngabayangkeun kuring balik kana ngagiling sapopoé.

  2. 2

    Pos anu saé! Kuring damel sadayana karir kuring pikeun ngamimitian sareng kuring nyerat tulisan pikeun blog kuring ngeunaan ngamimitian.

    Aya sababaraha kanyataan hésé tiis tina dunya ngamimitian anu nganggap éta kedah terang:
    1. Gawe kanggo ngamimitian mangrupikeun judi bahkan upami anjeun aya dina tingkat pasangan / pamilik. Hiji scumbag tiasa ngarusak sadayana organisasi. Kuring parantos ningali startup anu henteu kaetung gagal, sabab salah saurang pangadeg nyandak kaputusan anu didorong ku ego ngan ukur ngaruksak perusahaan anu teu tiasa dibenerkeun deui.
    2. Gaji sakitar 40% handapeun tingkat perusahaan ageung. Mangpaat henteu tiasa dibandingkeun (seuseueurna waktos).
    3. Kaseueuran waktos, minggu damel langkung lami tibatan di dunya perusahaan.
    4. Kamungkinan perusahaan anjeun bakal tetep dina masa jabatan anjeun ... sakitar 60% (gumantung saha anu ngalakukeun panilitian ngeunaan nomer).
    5. Anjeun kedah édan, sapertos mie ramen, atanapi gaduh tabungan anu ngamungkinkeun anjeun résiko.

    Kuring gaduh operasi timah dina ngamimitian anu tumuh tina 20 janten 100 urang dina 2 taun (sareng masih ngembang) anu sanésna angkat tina 10-50 dina 6 bulan (aranjeunna masih dina bisnis). Tapi kuring ogé kedah nutup hiji sareng ngantunkeun anu séjén, sabab kuring terang aranjeunna bakal turun (deui). Dupi anjeun tiasa ngatur volatility?
    Dunya ngamimitian nyaéta pikeun jalma anu ngagaduhan burih pikeun éta sareng daék fleksibel. Upami anjeun henteu, tinggal ngajauhan.
    Éta sapertos bisnis réstoran, sadayana pikaresepeun / romantis / imut ti luar, tapi MURNI NERAKA di jero. Saha waé anu nyebatkeun anjeun sanés tinggi, pinuh ku anjeun terang naon, atanapi nginum koolaid teuing.

    Cheers!
    Apolinaras "Apollo" Sinkevicius
    http://www.LeanStartups.com

    • 3

      Apolinaras - hatur nuhun pisan kana masukan anjeun ngeunaan ieu. Mangrupikeun kahirupan anu pikabungaheun, pasti - déwasa ngora dina padamelan munggaran kedah ngartos anu béntenna.

  3. 4

    Kuring satuju sareng sudut pandang anjeun ngeunaan start up sacara umum. Nanging kedah disebatkeun, yén sadaya pangalaman dina ngamimitian dumasar kana kamampuan kapamimpinan pangadeg.

    Kapamingpinan anu kirang sareng pikeun masalah ieu di handapeun rata-rata kamampuan manajemén umumna ngakibatkeun pangalaman anu goréng sedengkeun kapamimpinan anu hadé sareng kamampuan manajemén di luhur rata-rata tiasa ngajantenkeun pangalaman éta pantes naha bisnis hasil atanapi gagal.

    • 5

      Hai SBM!

      Kuring henteu yakin pangalaman 'sadayana' aya dina pendiri. Sababaraha kali pendiri mangrupikeun pangusaha sareng jalma ideu. Kadang-kadang aranjeunna henteu saé pisan dina ngupahan, penjualan, pamasaran, ngasilkeun artos, operasi, sareng sajabana - Sigana anjeun moal nyalahkeun aranjeunna pikeun henteu ngagaduhan katerampilan.

      Startup dipaksa kaluar dina dahan awak sareng ngadamel inpéstasi ageung dina bakat - sababaraha damel, sababaraha ogé henteu leres. Sakumaha nyatakeun Apolinaras, éta tiasa ngirangan sadayana perusahaan.

      Pendiri ngalakukeun anu pangsaéna kalayan naon anu dipiboga. Kadang henteu cekap. Éta résiko ngamimitian!

      Cheers,
      Doug

  4. 6

    Tulisan anu saé! Sareng koméntar anu nuturkeun. Sigana mah start-up parantos dipesona sareng didamel katingali saderhana. Upami anjeun leres-leres sareng ngembangkeun langkung ti bisnis di bumi, éta tiasa rada nyerep. Nalika anjeun damel pikeun salah sahiji, anjeun kedah siap ngalaman anu luhur sareng anu handap sareng anu bogana.

    Padahal anjeun panginten panginten anjeun ngartos éta, dugi ka aya didinya…

  5. 7

    Hei Doug

    Tulisan anu saé pisan sareng pas waktuna ogé. Parantos mikirkeun ngalih ti iraha kuring atos sabab kuring henteu yakin naon anu tumuh aya nalika kuring. Aya hal anu kuring hoyong pelajari sareng henteu tiasa dugi sareng upami urang tiasa ngajual mimitina di dinya. Mangrupikeun tantangan nalika damel sareng industri SDM.

    Nanging, opoprtunity anu kuring tingali anu ngajantenkeun kuring nganggap éta langkung seueur mangrupikeun agénsi iklan ngamimitian .. literial di jalan ti bumi kuring. Tulisan ieu badé leres-leres ngajantenkeun kuring mikir sababaraha waktos salajengna sareng tingali dimana haté kuring.

  6. 8

    Pos hébat. Éta ngagaduhan kuring sadayana dipecat pikeun masihan pangaruh kana perusahaan alit anu kuring hirup - er, damel - at. Sanés ngamimitian, tapi teras-terasan.

  7. 9

    Kuring lulus dua taun ka pengker sareng leres-leres ngusahakeun padamelan di sababaraha ngamimitian. Abdi ngalaman masalah. Kuring kantos ngaraos katerampilan sareng etos kerja kuring bakal paling cocog pikeun ngamimitian. Kuring miharep ngamimitian hiji atanapi damel pikeun hiji dina posisi kuring salajengna, iraha wae éta tiasa.

  8. 10

    Sigana mah digawé pikeun ngamimitian bakal saé. Tapi éta ogé asalna tina ideu yén kuring hoyong janten wirausaha sareng kuring resep pasang surut sareng gaya hirup sibuk. Éta anu bakal kuring ngarepkeun dina ngamimitian anu kuring henteu nyangka seueur perusahaan ageung bakal masihan kuring.

    Nanging kuring tiasa ningali kumaha gaya hirup éta moal cocog pikeun sadayana janten gumantung kana naon anu anjeun milari dina karir.

  9. 11

    Doug,

    Pos anu saé, sapertos biasana.

    Kuring condong satuju sareng anjeun, sacara umum.

    Tapi, sababaraha poin tambahan nyaéta:

    1) Éta perkawinan - kuring masihan, anjeun mikeun.

    Kadang-kadang éta leungit dina tarjamahan nalika ngamimitian. Pilihan saham tiasa janten cekelan emas positip dina ieu, tapi mimiti-éta anu nyayogikeun jumlahna récéh sareng harga mogok tinggi geuwat disingenuous sareng karyawanna, utamina kusabab gaji di mimiti biasana henteu rata-rata pasar.

    2) Kapribadian vs Kinerja

    Hanjakalna, sering teuing start-up dipimpin ku kapribadian sareng nyandak kaputusan sacara sélulér anu mangaruhan ngiringan sareng némbak. Anjeun miharep ieu bakal dumasar kinerja

    3) Kapamingpinan mangrupakeun konci

    Pangusaha henteu kedah ngagaduhan sadayana keterampilan, tapi aranjeunna kedah gaduh hikmah pikeun ngimbangan kakuranganana sareng ngupingkeun jalma-jalma di sakurilingna kalayan cara anu bermakna

    4) Ngalangkungan padamel

    Ieu kadéngé saé dina kertas, tapi pastina sanés pikeun pagawé anu henteu ngartos kumaha kamampuanana henteu tetep gancang, khususna upami kapamimpinan sareng stafna ngora tanpa setélan pinuh ku nyalira diri pikeun naroskeun, sapertos anu sering kasus di perusahaan tahap awal.

    5) Jalma-jalma awas pikeun # 1

    Akibat négatip tina omzet karyawan tinggi anu henteu sukarela henteu saé. Motivasi ngaliwatan sieun henteu pernah séhat. Jalma-jalma henteu asup kana padamelan ku padamelan anu salajengna dina émutan, janten upami rerencangan murag teraskeun deui bakal diseukeutan.

    Sacara umum, deui, kuring satuju sareng seueur anu anjeun carioskeun, tapi kuring pikir anjeun ningali ieu ku gelas anu beureum.

    Start-up anu parantos paling suksés dina jaman ayeuna (Google) ngarawat karyawan kalayan hormat, sanés salaku padamelan pikeun dianggo salaku pakakas anu wicaksana.

    Hal anu kuring sering datang deui dina lingkungan anu ngamimitian nyaéta hubungan - upami anjeun tiasa ngawangun hubungan sareng persamaan sareng kapamimpinan anjeun maka éta pas. Upami kapamimpinan anjeun jauh, mandiri, net-net, motong-sareng-garing sareng ngantepkeun anjeun ngeruk sirah nalika ngalaman kaluar beuratna ku faktor 2 atanapi 3X maka aranjeunna henteu kéngingkeun sareng kasasar ku aranjeunna ego sorangan sareng teu aman.

    Ezra

  10. 12

    Hiji-hijina bédana anu pasti antara perusahaan anu ngamimitian sareng perusahaan anu mantep nyaéta yuswa organisasi.

    Saluareun éta, sagala perusahaan tiasa nungtut jam lami ti pagawé, nawiskeun dahar beurang gratis, ngimbangan jalma kirang atanapi nangkeup ideu anyar. Startup anu didukung ku usaha tiasa gaduh jutaan di bank, sareng perusahaan umur 100 taun tiasa nyanghareupan masalah arus kas. Manajer anu cemerlang sareng monstorous nyumput dimana-mana.

    Umur perusahaan henteu kedah ngawartosan kaputusan karir anjeun, tapi budaya sareng kapercayaan jalma-jalma dina organisasi éta. Entong naroskeun naha anjeun badé damel pikeun ngamimitian. Pendakan kualitas mana anu anjeun pikaresepeun dina perusahaan anu pikaresepeun. Teu maliré tanggal ngahiji sareng nuturkeun impian anjeun.

    • 13

      Abdi bade hormat teu satuju, Robby.

      Umur sanés ngan ukur bédana. Seringna Startup damel tina artos anu diinjeum kalayan sumber kauangan kauangan sareng kawatesanan. Aranjeunna dina tekenan anu ageung pisan pikeun tumuh sareng ngalir ka arus kas positip gancang-gancang.

      Budaya sareng kapercayaan jauh langkung ageung ku salamet murni dina mimiti perusahaan. Tingali kana perusahaan hébat naon waé ayeuna anu ngagaduhan budaya sareng kayakinan anu anjeun milari sareng kuring bakal judi rada henteu aranjeunna ngagaduhan kasempetan éta nalika aranjeunna dipasihan artos, dina hutang, sareng ngajawab ka investor anu rame

      Aya sababaraha pendukung amal sareng 'hejo' dina padamelan kuring, tapi kami henteu ngagaduhan kauntungan pikeun ngabantosan dunya (acan).

      Doug

      • 14

        Pernyataan anjeun ngagambarkeun tésis utama anjeun, anu kuring yakin ngaku yén aya celah anu dramatis, mendasar sareng berdampak antara organisasi ngora sareng lami. Nanging, kuring nyatet ieu:

        Anjeun nyerat perkawis perusahaan anu "damel tina artos injeuman kalayan sumber kauangan kauangan sareng kauangan terbatas. Aranjeunna dina tekenan anu ageung pisan tumuh sareng ka aliran masuk positip gancang-gancang. " Ieu sigana sapertos pedaran ngeunaan tilu mobil ageung, salah sahiji lembaga perbankan anu nembe gagal, atanapi leres sagala parusahaan anu berjuang. Éta henteu éksklusif pikeun ngamimitian.

        Anjeun ogé positip yén "budaya sareng kapercayaan jauh langkung ageung ku salamet murni dina mimiti perusahaan." Tapi henteu kagagalan salamet naon anu nyababkeun anjeun ti buta bisnis bisnis koran? Anjeun nunjukkeun yén éta mangrupikeun tempat anu pikasieuneun pikeun dianggo tapi anjeun sanés jalma anu ngagentoskeun panghentian.

        Tungtungna, titik katilu anjeun sigana eusi anu pikeun "ngabantosan ngarobih dunya" meryogikeun kauntungan. kiva, Freenet sarta tangtu Lisénsi / Linux Ubuntu nyaéta sadayana anu ngamimitian anu parantos nguntungkeun dunya, tanpa dipikir-pikir pikeun kauntungan nyalira.

        Intina kuring sorangan rada béda. Sanaos meureun aya sababaraha kualitas anu aya hubunganana pisan, hiji-hijina bédana anu dijamin antara perusahaan ngamimitian sareng dunungan tradisional nyaéta umur. Kuring bakal nangtang saha waé anu ngémutan ngudag (atanapi ngajauhan) padamelan dina ngamimitian pikeun naroskeun ka diri sorangan naon kapercayaan ngeunaan umur parantos ngawartosan panempo aranjeunna.

        Sigana mah pesen ieu sanés ngan saukur akademik atanapi pedantic. Nalika mutuskeun dimana anjeun badé damel, umur perusahaan mangrupikeun tempat anu teu wajar pikeun ngamimitian. Sabalikna, urang kedah ngémutan industri, nilai, étika damel, budaya tempat damel, sareng kapribadian jalma anu anjeun pendakan dina unggal organisasi masing-masing.

        Préferénsi anu hina pikeun ngamimitian atanapi perusahaan tradisional nyaéta, numutkeun kuring, mangrupikeun bentuk ageism. Salaku milarian padamelan anu diskriminatif, urang kedah ngaevaluasi dunungan dasar kriteria anu bermakna. Ieu henteu kalebet tanggal dilebetkeun.

  11. 15

    Kuring parantos damel pikeun ngamimitian-ayeuna salami 5 bulan kapengker terasrasakeun. Kami parantos nempatkeun sumberdaya minimal kami kana desain ulang situs sareng perbaikan coding. Aya seueur pikagumbiraeun pikeun kuring sareng masa depan taun payun sakumaha mistina sareng jalma anu nuju ngamimitian. Kuring terang bakal aya deui padamelan anu bakal datang sareng langkung ngadorong situs dina 6 bulan ka payun, tapi mudah-mudahan éta bakal mayar sareng kuring henteu nganggo kaluar. Sanés kanggo sadayana, tapi kuring henteu hoyong padamelan tradisional.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.