Naha Anjeun Naskah ti Kamar Mandi?

kasalahan olahtalatah téks

Kasempetan lumayan saé upami anjeun nga-sms ti kamar mandi ... nyatana 2 tina 3 jalma ngaku ngalakukeun éta. Ieu mangrupikeun hal anu kuring pikirkeun ngeunaan nginjeum hapé saha waé ayeuna! Kami ngahargaan éta nalika klien kami nganggo jasa olahtalatah téks kami… tapi alhamdulillah aranjeunna biasana di luar a bumi kanggo diical! Sedengkeun pikeun 2 / 3rds anjeun ... Muga-muga anjeun sadayana gaduh layar sentuh sareng anu katilu ogé ngagaduhan keyboard.

Sedengkeun pikeun anjeun anu nga-sms di bioskop ... hehehehe, urang ningali anjeun. Kuring panasaran naha bioskop teu acan masang blokir telepon sélulér. Abdi mayar tambahan pilem upami kuring henteu kedah nguping nada nada Justin Bieber batur! Nuhun ka dulur-dulur di Tatango kanggo cekik ... Abdi badé ngumbah ayeuna.

Dimana anjeun kaliru tina olahtalatah téks Infographic

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.