Naha Langganan Dropdown Gawé?

ngalanggan peta panas

Nalika kami ngaluncurkeun deui buletin kami, kuring hoyong leres-leres ngajantenkeun langganan langganan mangrupikeun fitur anu dominan dina situs kami. Kami nambihan bagian turun-handap di luhur situs sareng éta luar biasa. Nalika kami kantos kéngingkeun hiji atanapi dua palanggan sateuacanna, ayeuna urang ngagaduhan puluhan palanggan unggal minggu. Buletin Téhnologi Pemasaran ngembang cukup populér, kalayan ampir 3,000 palanggan!

dropdown langganan heatmap

Abdi hoyong nambihan sababaraha dropdown deui di ditu - panginten Facebook, Twitter, Video, Podcast, sareng tab Search. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngungkabkeun kontén tanpa kedah pangguna pikeun napigasi ka halaman anu énggal. Ogé, tapak anu dibutuhkeunna langkung alit tibatan formulir langganan dina sidebar.

Peta panas disayogikeun ku Nguatkeun deui. Upami sanés pikeun peta panas, kuring henteu yakin yén kuring bakal sadar sabaraha jalma anu pencét di dinya! Ayeuna waktuna pikeun nguatkeun olahtalatah nepi ka aranjeunna hoyong ngalanggan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.