Naha Halaman Wéb anjeun Ngobrol Sapertos Amazon?

Amazon

Iraha terakhir kali Amazon naroskeun anjeun saha anjeun? Meureun iraha anjeun mimiti ngadaptarkeun akun Amazon anjeun, leres? Sabaraha lami ka tukang éta? Éta anu kuring pikir!

Pas anjeun lebet kana akun Amazon anjeun (atanapi ngan saukur nganjang ka situs aranjeunna upami anjeun lebet), éta langsung nyambut anjeun di juru sisi katuhu. Henteu ngan ukur Amazon nyambut anjeun, tapi éta geuwat nunjukkeun barang anu aya hubunganana: saran produk dumasar kana karesep anjeun, riwayat browsing, sareng ogé daptar anu anjeun pikahoyong. Aya alesan naha Amazon mangrupikeun kakuatan bumi eCommerce. Éta nyarios sareng anjeun sapertos manusa, sareng HENTEU sapertos halaman wéb ... sareng éta seueur merek anu kedah diintegrasikeun kana halaman wébna nyalira. 

Upami anjeun teu acan merhatoskeun, seueur halaman wéb ngagaduhan mémori jangka pondok anu luar biasa. Perkara teu sabaraha kali anjeun nganjang ka halaman wéb khusus, anjeun panginten mendakan inpormasi anjeun teras-terasan. Komo upami anjeun parantos ngaunduh eGuide ti organisasi (saatos ngeusian inpormasi anjeun), sareng anjeun kéngingkeun email anu ngundang anjeun pikeun ngaunduh eGuide salajengna, anjeun panginten anjeun bakal kedah ngeusian inpormasi deui. Ngan ... kagok. Éta sami sareng naroskeun sobat pikeun ni'mat teras nyarios ka aranjeunna "saha anjeun deui?" Pengunjung halaman wéb jelas henteu dihina dina hartos literal - tapi seueur anu pasti gelisah.

Sapertos seueur jalma, kuring leres-leres émut pikeun nginget-nginget raray, tapi uih pisan pikeun émut nami - janten kuring usaha babarengan pikeun ngémutanana pikeun kapayunna. Upami kuring mendakan yén kuring parantos hilap namina, kuring bakal nulis dina telepon kuring. Kuring ogé ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyatakeun inpormasi tambahan dina kontak kuring sapertos katuangan favorit, ulang taun, nami budak, sareng sajabana - naon waé anu penting pikeun aranjeunna. Éta ngahalangan kuring ti teu naroskeun aranjeunna deui-deui (anu kurang ajar) sareng tungtungna, jalma-jalma ngahargaan usaha éta. Upami aya anu bermakna pikeun batur, kuring badé pastikeun pikeun ngémutanana. Halaman wéb anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami.

Ayeuna, hayu urang jujur ​​ka diri urang sorangan - sanaos anjeun nyerat sadayana, anjeun moal émut unggal jéntré penting. Nanging, anjeun ngagaduhan kasempetan anu langkung ageung pikeun émut langkung detil upami anjeun nyobian. Situs wéb kedah ngalakukeun hal anu sami - utamina upami aranjeunna hoyong langkung saé sareng konsumén, nampi kapercayaan sareng ningali langkung seueur transaksi.

Sanaos aranjeunna conto anu paling jelas, Amazon sanés hiji-hijina halaman wéb anu duanana sadar-maju. Aya seueur organisasi anu parantos milih kumaha pentingna pikeun jantenkeun pangalaman online na anu langkung pikaresepeun sareng perhatian. Ieu sababaraha kuring tiasa gampang pisan:

TanyaNicely

Di dieu di PERQ, urang mimitian nganggo TanyaNicely - program anu ngumpulkeun eupan balik anu tiasa dipilampah via a Score Promoter Net ngalangkungan e-mail. Pikeun kaperluan kami, kami hoyong kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan naon anu paruk pikir jujur ​​ngeunaan produk urang. Survey 2-bagian saderhana dikirim ka unggal konsumén urang. Bagéan ka 1 naroskeun ka palanggan pikeun meunteun kamungkinan pikeun ngarujuk kami dina skala 1-10. Bagéan ka-2 ngamungkinkeun pikeun eupan balik terbuka - dasarna naroskeun naha palanggan milih peunteun éta, kumaha urang tiasa langkung saé, atanapi saha anu bakal disarankeun. Aranjeunna pencét ngalebetkeun, sareng éta! Teu aya daérah pikeun ngeusian nami, alamat email, atanapi anu sapertos kitu. Kunaon Kusabab urang HANYA email ka aranjeunna sareng kedahna parantos terang saha waé aranjeunna!

Naha anjeun leres-leres angkat ka pelanggan 6+ bulan, saha anjeun parantos ngembangkeun hubungan anu saé, sareng naroskeun saha éta? Henteu! Sanaos ieu sanés hubungan tatap muka, teu masuk akal pikeun naroskeun inpormasi anu anjeun parantos gaduh. Salaku jalma anu parantos nampi tungtung email sapertos kitu, kuring tiasa nyaritakeun yén nalika kuring kedah nyayogikeun inpormasi ka aranjeunna deui, éta raoseun sapertos kuring dijual ka… sareng émut anjeun, kuring parantos ngagaleuh produk anjeun . Entong naros ka kuring saha kuring nalika anjeun parantos kenal kuring.

Janten, balik deui ka AskNicely - palanggan ngeklik kana email, milih nomer antara 1-10 teras nyayogikeun tanggapan tambahan. Inpormasi éta teras dikirim ka organisasi anu ngalaksanakeun survey éta, dimana aranjeunna tiasa langkung cocog sareng kabutuhan konsumén individu éta di payun. Skorna langsung dipasang kana profil palangganna.

Coba Percobaan Gratis AskNicely

formstack

Upami anjeun pamasar, atanapi anjeun gaduh bisnis eCommerce, kamungkinan ageung saé anjeun terang sahaformstack nyaéta. Upami anjeun henteu terang,formstack mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun usaha mendesain bentuk online nyalira sareng ngatur data anu dikumpulkeun. Éta istilah jalma awam, sahenteuna. Platformna jauh langkung rumit tibatan éta (sapertos AskNicely nyaéta), tapi kuring bakal ngaliwat sababaraha fitur anu ngajantenkeun alat Dursasana anu saé.

Langkungna Waktos,formstack parantos ngalakukeun upaya ngahijikeun téknologi anu ngamungkinkeun bentuk statis henteu polos. Marengan aspék kustomisasi visual dina platform, bisnis ogé tiasa ngaropea bentuk cara ditampilkeun ka pangguna. Salaku conto: gumantung kana kumaha pangguna parantos ngeusian formulir anu sateuacana (atanapi bagian sateuacanna pikeun bentuk),formstack bakal ngungkit "Pormat Sarat" kanggo nunjukkeun patarosan anu paling raos yén pangguna pikeun ngajawab. Nyatana, sababaraha patarosan tiasa diloloskeun sadayana. "Pormat Kondisional" dianggo pikeun ngabantosan ngalancarkeun prosés ngeusian formulir sareng ningkatkeun tingkat parantosan. Lumayan asik, leres?

Ayeuna, dugi ka papacangan sareng klien ayeuna,formstack ngagaduhan pilihan pikeun nerapkeun "Bidang Formulir Pra-Populasi." Sakumaha anu kuring disebatkeun sateuacanna, éta pisan kagok pikeun naroskeun ka jalma anjeun ngagaduhan hubungan saha aranjeunna. Nya anéh. Sareng upami anjeun henteu merta mikir éta "anéh," datang halaman wéb henteu resep kedah ngeusian sadaya inpormasi kontakna sareng-sareng. Pikeun jalma anu parantos ngalaksanakeun bisnis anjeun, anjeun tiasa ngajantenkeun supados inpormasi kontak konsumen sacara harfiah disalin tina hiji bentuk kana bentuk anu sanés. Éta henteu sami sami sareng henteu gaduh formulir anu dipidangkeun pisan, tapi pastina mimiti anu saé.

Pilihan sanésna nyaéta ngirimkeun URL bentuk unik anu atribut bentukna pikeun pangguna atanapi konsumén khusus. URL ieu biasa dipendakan dina email "Hatur Nuhun" sareng aranjeunna sering ngarahkeun kana survey Follow-Up. Daripada daérah kanggo ngalebetkeun nami, email atanapi nomer telepon, éta ngaluncatan patarosan anu munggaran. Teu aya perkenalan - ngan ukur interaksi anu bermakna.

Xbox

Nalika kuring henteu sacara pribadi an Xbox pangguna, kuring terang seueur jalma anu. Salah sahiji anggota tim kuring, Felicia (Spesialis Eusi PERQ), nyaéta pangguna anu sering sering. Di sagigireun pilihan éksténsif dina kaulinan, Felicia resep panganteur pangguna Xbox One ayeuna - anu duanana pikaresepeun sareng dipersonalisasi.

Nalika ngagunakeun Xbox (atanapi bahkan PlayStation, pikeun masalah éta), adat pikeun nyiptakeun profil gamer - duanana pikeun tujuan ngabédakeun pangguna anu béda sareng pikeun kaulinan online. Naon anu saé ngeunaan profil gamer ieu nyaéta yén panganteur Xbox ngarawat anjeun sapertos manusa. Pas anjeun log on, anjeun sacara harfiah dipapag ku "Hai, Felicia!" atanapi "Hai, Muhammad!" dina layar (sareng éta bakal nyaritakeun “wilujeng sumping!” nalika anjeun angkat). Éta nyarios sareng anjeun saolah-olah leres-leres terang anjeun - sareng sajujurna, éta leres-leres terang.

Profil pangguna Xbox anjeun ngagaduhan dasbor unik sareng sadaya aplikasi anjeun, sadaya skor gim anjeun sareng daptar sadaya réréncangan anjeun ayeuna. Anu khusus pikaresepeun ngeunaan platform ieu nyaéta, dibarengan ku nunjukkeun sagala rupa anu ngajantenkeun pangalaman unik sareng pikaresepeun, parangkat lunak nyobian ngajantenkeun pangalaman sanaos langkung hadé.

Hiji hal anu dipikaresep ku Felicia nyaéta yén anjeunna nampi saran game sareng aplikasi, TEUING dumasar kana panggunaanna nyalira, tapi dumasar kana naon anu dianggo babaturanna ayeuna. Kusabab aya rasa komunitas di sabagéan ageung konsol gim video, sareng seueur pangguna anu gaduh minat anu sami, masuk akal pikeun cabang sareng nunjukkeun ka anu anyar pikeun pangguna. Upami Felicia ningali yén bagian anu hadé ti réréncangan na maénkeun "Halo Wars 2," contona, anjeunna panginten hoyong mésér éta permainan supados anjeunna tiasa maén sareng aranjeunna. Anjeunna teras tiasa ngeklik gambar gimna, sareng nganggo kartu anu disimpen dina profilna pikeun mésér gim, unduh sareng mimiti maénkeun.

Kami parantos jauh, jauh ti saprak jaman mimiti ngeusian, tapi kami masih kedah jalan anu panjang. Masih seueur pisan usaha di luar sana anu ngagaduhan kabiasaan "nyandak artos sareng ngaji." Aranjeunna nuju kéngingkeun inpormasi, stats sareng bisnis anu diperyogikeun pikeun ngajaga diri - tapi aranjeunna henteu aktip nyobian ngajaga konsumén éta. Upami kuring diajar naon waé sababaraha taun ka pengker ti damel di PERQ, éta konsumén raos langkung raoseun nalika usaha ngembangkeun hubungan sareng aranjeunna. Konsumén hoyong ngaraos wilujeng sumping - tapi anu langkung penting, aranjeunna hoyong ngartos. Beuki kami ngartos konsumén urang ka payun, beuki condong aranjeunna pikeun neraskeun bisnis sareng kami.

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.