Panemuan Domain: Manajemén Perusahaan ngeunaan Aset Domain

manajemén domain

Rusuh nyumput di dunya digital. Naon waé perusahaan tiasa gampang ngalacak aset digital na dina jaman nalika pendaptaran domain lumangsung dina puluhan cara anu béda sareng nalika ngahiji sareng akuisisi teras-terasan nambihan halaman wéb anu anyar.

Domain anu didaptarkeun sareng henteu pernah dikembangkeun. Situs wéb anu mangtaun-taun tanpa aya pembaruan. Seratan campuran dina platform pamasaran. Pangeluaran kaleuleuwihi. Leungit pangasilan.

Éta lingkungan anu teu stabil.

Lingkungan digital perusahaan terus robih, sareng ngalacak tiasa hésé, upami henteu mustahil.

Seueur perusahaan parantos ngagaduhan kusut dina kerusuhan digital ieu.

Pertimbangkeun perusahaan anu nyobian ngadaptar domain khusus sareng mendakan éta parantos dilaksanakeun. Mariksa halaman wéb, éksékutip anu dikenalkeun kontén anu katingalina mirip merek sareng mérek sorangan sareng gancang departemén légal na nyiapkeun serangan litigious - ngan ukur mendakan domain didaptarkeun ka cabang usaha anu énggal.

Kahartos, perusahaan hariwang yén panipuan parantos kajantenan, sareng aranjeunna bakal ngirangan biaya anu cukup pikeun merangan éta sabab teu ngagaduhan pamanggih yén aranjeunna gaduhna sapanjang waktos.

Ieu mangrupikeun conto tina huru-hara anu aya di dunya digital. Hésé pisan pikeun ngalacak sadayana, dimana-mana, sareng ngartos sapinuh anu anjeun leres-leres gaduh. Éta nyiptakeun kabingungan sareng éta bakal ngaluarkeun artos perusahaan artos.

Aya résiko sanés anu nyanghareupan pamasar digital modéren kaasup karyawan nakal anu ngembangkeun domain anu C-suite henteu terang ngeunaan atanapi ngeposkeun kontén anu teu sopan dina saluran perusahaan resmi.

Mungkin para karyawan ngajalankeun bisnis sampingan nyalira dina domain anu didaptarkeun ka perusahaan. Éta panginten parantos ngadaptarkeun nyalira tapi ngalebetkeun produk atanapi logo perusahaan. Perusahaan nganggap enteng aranjeunna terang persis naon anu dipiboga sacara digital, tapi umum pisan anu henteu dipikaterang ku aranjeunna.

Résiko tambihan kalebet tanggel waler anu henteu dihaja - kamungkinan dahsyat yén sababaraha eusi dina sababaraha situs web anu teu dikenal jero dina portopolio perusahaan anu henteu dikawaskeun tiasa nyababkeun gangguan.

Upami anjeun henteu ngendalikeun domain anjeun, kumaha anjeun terang naon anu ngagaduhanana? Upami pagawé nakal atanapi agén henteu sah ngadaptar domain dina nami perusahaan anjeun sareng ngirim inpormasi anu hina atanapi salah, anjeun tiasa nanggungjawaban.
Aya ogé résiko perusahaan bersaing ngalawan dirina - henteu ngan ukur nyésakeun SEO sareng téknologi pamasaran anu kuat dina méja, tapi leres-leres ngarugikeun unit usaha masing-masing ku teu dihaja netepkeun aranjeunna dina oposisi.

Salaku conto, sebutkeun anjeun ngajual tilu jinis widget, sadayana diwangun ku babagian perusahaan anjeun. Upami anjeun nyebarkeun ieu leres, mesin pencari bakal ningali anjeun salaku powerhouse widget sareng nyorong anjeun ka luhur daptar aranjeunna. Tapi tanpa koordinasi, mesin pencari ningali tilu perusahaan anu leres-leres nyambung, sareng sanés kéngingkeun dorongan tina ukuran anjeun, anjeun ngetrok ka tukang.

Sadaya faktor ieu - tina biaya sababaraha pendaptaran domain ka perusahaan anu nyatana rébuan halaman wéb anu henteu dipikaterang - nyiptakeun kabingungan, merek lemah sareng tungtungna ngeureunkeun perusahaan tina resep tapak digital digital anu épisién, épisién sareng ramah-pangguna.

Sateuacan perusahaan bahkan tiasa mikirkeun ningkatkeun tapak éta, éta kedah lengkep ngahartoskeunana. Éta dimimitian ku pinuh pemetaan aset digital perusahaan, henteu aya artina dina jaman nalika dunya online terus berubah.

"Kumaha anjeun terang naon tindakan anu kedah dilakukeun kecuali anjeun terang naon anu anjeun gaduh?" naroskeun ka Russell Artzt, pangadeg sareng CEO Digital Associates. "Sakali anjeun ngagaduhan inpormasi ieu, anjeun tiasa nyandak kaputusan anu cerdas ngeunaan ngabéréskeun lingkungan digital anjeun."

asup Associates Digital, perusahaan pamasaran digital anu ngabantosan klien ngartos lingkungan digitalna anu saleresna sateuacan nyarankeun jalan tindakan. Dina manah Digital Associates nyaéta Domain Discovery, produk anyar anu tiasa mendakan sadaya domain anu didaptarkeun ka perusahaan anu dipasihkeun. Éta ngamangpaatkeun basis data global anu kuat langkung ti 200 juta domain sareng 88 juta perusahaan, sareng sajuta domain anyar ditambihan unggal minggu.

Domain Discovery mangrupikeun solusi perangkat lunak anu tiasa diukur anu ngulas 88 juta perusahaan global sareng langkung ti 200 juta domain anu kadaptar - kalayan sajuta langkung ditambih dina basis data mingguan - pikeun nangtoskeun tapak suku digital perusahaan.

Kalolobaanana pikeun usaha tina sagala ukuran, Domain Discovery nganggo basis data perusahaan na pikeun ngahartikeun detil, struktur perusahaan langkung ti 88 juta perusahaan sadunya - sadayana tina alamat IP kana nomer telepon dugi ka eksekutif C-Suite - pikeun ngaidentipikasi registrasi anu sigana teu sono ku alat domain-search konvensional.

Sakali perusahaan leres-leres ngartos aset digitalna, Digital Associates tiasa nganalisis kinerja online perusahaan sareng nyusun strategi pikeun koordinasi pesen pamasaran, ngirangan biaya digital sareng ngamaksimalkeun kameunangan.

Éta perusahaan anu leres-leres gaduh cecekelan tapak digital lengkepna anu bakal suksés dina ékonomi ayeuna. Ayeuna, kumaha oge, kaseueuran perusahaan henteu sadar kumaha cekelan aranjeunna dina aset digitalna sareng kumaha ngalaksanakeun sababaraha cék téknologi sareng kasaimbangan tiasa ngajantenkeun béntenna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.