Domain Dirobih kana Marketingtechblog.com

irung

irungIeu tiasa googlecide… Atanapi blogocide, urang tingali. Abdi nyerat kamari yén kuring kuduna mah henteu ngamanpaatkeun nami abdi salaku nami domain kuring.

Sanaos kitu, anjeun bakal perhatoskeun mulai dinten ayeuna yén kuring sacara resmi ngarobih domain situs tina dknewmedia.com janten martech.zona. Kuring bakal neraskeun URL salami 6 bulan ka payun dugi ka lalu lintas ka dknewmedia.com tilas, maka kuring bakal ngécékeun sadayana.

Kuring badé terang anjeun kumaha tangguh transisi ieu. Mudah-mudahan sadayana lancar!

Catetan: Ieu moal aya pangaruhna upami anjeun ngalanggan ngalangkungan email atanapi ku RSS.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Salami anjeun ngalaksanakeun 301 alihan anjeun leres, sigana mah henteu janten masalah dina hal Google-icide. Kuring henteu ningali alesan pikeun pangsiun DouglasKarr.com sanaos. Upami anjeun 301 alihan sadayana kana URL anu saluyu, maka anjeun bakal ngajaga jus link salami aya tautan anu lebet ka DouglasKarr.com aya (anu sigana bakal salamina).

  3. 3

    Sigana lemes dugi ka ayeuna, kuring yakin éta sadayana bakal hasil pikeun anjeun, Doug.

    Ogé, kuring yakin yén Doug Karr senang. 🙂

  4. 4
  5. 5

    Saur ieu mangrupikeun langkah pinter Doug. Nami domain énggal langkung cocog sareng Ecological target anjeun, sareng sapertos anu diucapkeun ku Willy di luhur, salami anjeun ngagaduhan setelan 301 alihan leres, peringkat mesin pencari anjeun leres-leres henteu kedah sangsara.

  6. 6
  7. 7

    Hai Doug:
    Kuring mindahkeun URL kuring dina Januari sareng mendakan yén ngarobih eupan sapertos anjeun pisan mangrupikeun bantosan anu ageung.

    Nanging kuring parantos mutuskeun henteu mundur dina situs lami kuring. Kuring ngagaduhan seueur tautan tina blog sareng situs wéb sanés kana situs anu lami, kuring masih nampi seueur patalimarga anu lebet tina éta. Kaseueuran jalma anu nempatkeun kuring dina blogroll ngagaduhan situs anu lami. Sababaraha urang masih nganggo karesep, sanés RSS. Seueur hasil google masih situs anu lami.
    Pokokna, anu paling untung pikeun anjeun ku transisi.
    Chris

  8. 8

    Kuring miharep anjeun ngalakukeun sababaraha tulisan susulan ka anu ieu.

    Nalika kuring mésér nami domain anu mimiti, konyol kuring milih anu nganggo tanda hurung. Éta sanés masalah ageung, tapi hal anu kuring bakal ganti antukna.

    Abdi resep terang kumaha éta bakal mangaruhan usaha SEO sareng patalimarga kuring.

  9. 9

    Langkung saé upami anjeun tiasa ngadamel tulisan ngeunaan kumaha anjeun mindahkeun, nyaéta kumaha anjeun mindahkeun pamasangan WordPress anjeun, kumaha cara pangalihan, tips naon waé anu anjeun pelajari sapanjang jalan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.