Naha Anjeun Gawé sareng Pendaptar Domain atanapi Reseller?

Depositphotos 32783907 s
Konsép pangusaha sieun ku bos

Kusabab urang damel sareng investor sakedik, aranjeunna kadang nyungkeun kami ngalaksanakeun sababaraha pancén di luar norma pikeun agénsi. Hiji investor anu urang damel sareng ngiring kami sacara périodik pikeun nanganan pameseran domainna. Éta tiasa dianggo saé ngagaduhan perusahaan samentawis pikeun ngatur prosés ieu kumargi biasana aya rada negosiasi sareng sajumlah ageung artos antara pésta.

Prosés na cukup lempeng ka hareup. Kami nganggo rekening escrow pihak katilu anu nandeskeun yén kami parantos neundeun dana pikeun pihak sanés teras kami otorisasi ngaleupaskeun dana nalika kami nampi kapamilikan nami domain. Upami aya jenis kaayaan teu satuju, perjanjian bakal janten mediasi. Ieu ngeureunkeun transaksi bisnis anu teu sopan tina kajantenan.

Sababaraha minggu ka tukang, kami negosiasi mésér domain ti pihak swasta. Domain didaptarkeun ku Yahoo! Usaha Leutik… Kapayun panginten urang.

Kami neundeun artos dina éscrow teras senang-senang dimimitian. Kami ngabantosan pihak sanésna muka konci domain sareng otorisasi mindahkeun domain kana pendaptaran domain klien kami. Ieu mangrupikeun prosés anu cukup saderhana upami anjeun terang naon anu anjeun lakukeun, éta ngan peryogi waktos gumantung kana pendaptaran domain.

Kuring mariksa duanana akun domain klien sareng pihak swasta énjingna sareng teu aya anu robih. Isukna kuring parios deui sareng transferna dibolaykeun. Kuring nelepon pihak swasta sareng anjeunna nyarios yén anjeunna henteu ngalakukeun nanaon.

Kuring nyetél telepon konperénsi sareng kami mencét tim dukungan Yahoo! Saatos ngantosan rada lami, kami pendak sareng téknologi dukungan anu nyarios yén kami henteu tiasa mindahkeun domain sacara éksternal, tapi upami kuring ngagaduhan Yahoo! Akun Usaha Leutik, urang tiasa mindahkeun domain tina akun kana akun.

Upami anjeun parantos ngagaleuh atanapi ngical domain ... Ceuli anjeun panginten ngan ukur rame ieu. Saatos sapuluh sengketa transfer domain, ICANN diatur prosés ieu pikeun mastikeun yén anjeun tiasa mindahkeun domain gampang tina hiji pendaptaran ka anu sanés. Hal ieu dilakukeun pikeun mastikeun yén perusahaan pendaptaran domain henteu tiasa nyandera klienna.

Ieu patarosan anu kuring pasang pikeun Yahoo! wawakil pendukung tapi anjeunna sigana henteu ngartos premis patarosan janten kami tetep jalan. Ieu nalika mimiti pikasieuneun.

Kuring ngadaptarkeun Yahoo! Akun Usaha Leutik pikeun klien kuring nalika dina telepon sareng pihak katilu urang ogé Yahoo! wawakil. Wakilna teras ngawartoskeun ka pihak katilu pikeun ngabolaykeun akun na sahingga domain tiasa dibébaskeun sareng kanggo kuring langsung ngadaptar domain kanggo nyandak éta.

Naon?! Janten urang bakal dasarna nempatkeun domain ieu dina pasaran sababaraha menit teras ngadaptar deui?! Kumaha upami urang kaleungitan domain dina waktos éta ka sababaraha domainer anu seukeut di luar sana sareng prosés pameseran otomatis?! (Kuring henteu terang naha éta leres-leres aya, tapi kuring henteu percanten kana pamundutna). Kuring naroskeun ka perwakilan sareng anjeunna mastikeun yén anjeunna bakal ngontrol domain.

Janten kami narik pemicu sareng kuring ngadaptar domain dina merk klien kuring anu anyar Yahoo! Rekening Usaha Leutik.

Atanapi abdi?

Sapoé sanggeusna, sareng domain éta masih aya dina akun pihak katilu sareng nembongan dina milik kuring tapi henteu ditransperkeun sacara lengkep. Dina titik ieu, kuring ngalakukeun sababaraha panilitian sareng a WHOIS milarian pikeun ningali inpormasi umum anu aya hubunganana sareng domain. Pasti, éta nyatakeun yén domain masih didaptarkeun sareng pihak katilu. Tapi ieu bagian anu anéh ... registrar domain sanés Yahoo! Usaha Leutik, ieu Melbourne IT di Australia.

Kuring nempatkeun tikét kana Melbourne IT sareng aranjeunna nyerat deui sapoé sanggeusna yén aranjeunna registrar nyata sareng Yahoo! Usaha Leutik ngan ukur resép. Arghhhhhh! Sadaya waktos éta runtah.

Janten, urang ngamimitian prosés transfer domain di Melbourne IT. Singkat carita, aranjeunna ogé ngagaduhan sistem anu ngaganggu dimana anjeun henteu tiasa leres-leres mindahkeun domain tina hiji akun kana akun anu sanés. Anjeun ngan saukur mindahkeun anu gaduh akun ti hiji jalma ka anu sanés. Kuring ngan ukur éta sareng mayar biaya anu sanés (kuring henteu terang naon anu kuring mayar di Yahoo! Usaha Leutik).

Di dieu kami sababaraha minggu ka hareup sareng kuring yakin kami ngagaduhan domain anu tungtungna ditransfer. Béja anu pangénggalna mah nyarios yén bakal dugi ka 7 dinten kanggo parantosan janten ngarep kami!

Nu Bottom Line

Intina didieu nyaeta anjeun kedah awas dimana anjeun ngadaptar domain. Prosésna, kurangna dokuméntasi, dukungan teu terang sareng bahkan prosés anu, kuring yakin, ngalanggar peraturan ICANN, prustasi sareng pikaseurieun. Kuring henteu ragu yén prosésna tiasa langkung gampang upami domain didaptarkeun di registrar sanés reseller.

Langkung saé, ngan ukur lengket sareng GoDaddy. Henteu ngan ukur anjeun bakal nyingkahan masalah ieu, anjeun ogé bakal ngaluarkeun sakedik kirang sareng kéngingkeun layanan palanggan anu hébat.

4 Komentar

  1. 1

    Hei Doug,

    Kuring nembé ngamimitian hiji proyek dimana kuring mindahkeun klien sacara neuleu jauh ti bisnis Yahoo leutik ka Godaddy, waktos anu sampurna. Patarosan kuring naha kuring ngan ukur ngalangkungan nyobian ngalangkungan bisnis alit Yahoo sareng ngobrol sareng Melbourne IT? Ogé, asumsina sadayana saé, naha katingalina anjeun bakal gaduh kontrol pinuh pikeun domain sareng Melbourne IT salasahiji gambar? Ngan ukur héran naha urang kedah ngan ukur ninggalkeun domain anu kadaptar di dinya, sanés nyandak résiko sareng waktos sanés.

    Hatur nuhun,
    Jon

    • 2

      Hai Jon, jujur ​​pangalamanana parantos ngerakeun pisan (sareng panganteur Domain Melbourne urang bahkan henteu jalan di Chrome), kuring kaluar ti dinya. Domain keur ditransper (ramo meuntas) ayeuna.

  2. 3

    Hatur nuhun kana waleran Doug! Abdi ngarep pisan apdet ngeunaan ieu. Kuring ngan ukur ngungkulan hiji klien sanés ngalangkungan aranjeunna sareng kuring milih ngajaga aranjeunna didinya kusabab kasusah ieu. Paling heunteu, kuring miharep masarakat ningali tulisan blog ieu sareng milih henteu ngamimitian yayasan na ngalangkungan bisnis alit Yahoo. Kuring yakin pisan dina masihan unggal boga usaha kamampuan pikeun ngontrol asetna sorangan. Teuing sabaraha kali jalma bahkan henteu sadar kana téknis pikeun kalibet sareng perusahaan anu ngajantenkeun modal anu kedah janten inpormasi, rugi, nalika aranjeunna milih milari perusahaan sanés.

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.