Aya naon? Dimana? Kumaha? Stratégi Marketing Wéb

toko

Nalika anjeun badé muka toko, anjeun mutuskeun dimana nempatkeun toko, naon anu kedah disimpen dina toko, sareng kumaha anjeun ngagiring jelema. Muka halaman wéb, henteu paduli naha éta ngadegkeun ritel, peryogi strategi anu sami:

  • Naon anu badé aya dina halaman wéb anjeun?
  • Dimana halaman wéb anjeun?
  • Kumaha carana jalma-jalma mendakanana?
  • Kumaha anjeun ngajaga aranjeunna?

Naon anu bakal aya dina Halaman Wéb anjeun?

Tas PradaPercanten atanapi henteu, aya dua konci pikeun nyimpen toko. Kaseueuran jalma merhatoskeun anu paling penting, naon anu dibeli ku jalma. Anu kadua henteu sakumaha anu jelasna. Éta anu diobrolkeun ku jalma. Conto na? Kuring sering ka warung kopi lokal. Aranjeunna ngagaduhan sagala anu dipikahoyong ku anu resep kopi - lingkungan anu santai, staf anu hébat, jalma anu hébat sareng tuangeun anu hébat.

Warung kopi nawiskeun barang sanésna, sanaos, anu diobrolkeun ku jalma. Aranjeunna nawiskeun musik langsung dina Jumaah sareng Saptu. Aranjeunna ngagaduhan karya seni anu saé dina unggal témbok anu tiasa dipésér ku tamu. Sareng aranjeunna gaduh seueur rohangan pikeun kelompok kanggo nganjang sareng pendakan - janten aranjeunna ngayakeun rapat Kamar Dagang, Pembuat Hujan, Kelompok Gereja, Malam Puisi, sareng sajabana

Warung kopi na lumayan lah! Kopi nyalira bakal ngajaga bisnis anu dipiboga ku aranjeunna - tapi tanpa anggaran iklan, éta barang-barang sanés anu ngabantosan kéngingkeun pelanggan anyar. Éta sababna usaha terus berkembang saatos sataun.

Halaman wéb anjeun tiasa ngagaduhan kontén anu saé, sapertos kopi di damel kopi anu saé. Tapi éta henteu hartosna yén aya anu datang! Aya sababaraha strategi pikeun ngabantosan usaha anjeun anu kedah anjeun damel:

  1. Milarian cara anu sanés pikeun nyiptakeun pamasaran kecap tina lisan ... mairan dina situs séjén, kampanye viral, diomongkeun umum, kartu bisnis blog, ilubiung dina jaringan sosial, sosial tetengger, ngaitkeun kana situs sanés (promosi silang).

Dimana situs anjeun? Kumaha rupana? Kumaha carana jalma mendakanana?

Nalika anjeun muka toko, hal terakhir anu anjeun badé lakukeun nyaéta ngawangun sababaraha mil ti jalan utama sareng muka gedong anu caket. Anjeun kedah nempatkeun toko dimana jalma ngarepkeun ayana sareng dimana jalma-jalma mendakanana.

Toko Prada

Anjeun ogé badé muka toko anu raoseun sareng anu hoyong didugikeun deui ku jalma. Aya toko komputer di jalan ti kuring anu kuring pernah lalar liwat tapi henteu pernah lebet. Interiorna sapertos lomari panyimpenan sareng alat-alat anu kasebar di mana-mana. Tapi nalika nuju kana Best Buy, kuring henteu tiasa ngabantosan jalan-jalan dina témbok televisi layar datar unggal waktos. Abdi resep ngadatangan Best Buy sapertos anu kuring resep balanja di dinya kusabab éstétika.

Kunjungan munggaran anjeun ka warung kopi kuring sareng anjeun terang yén anjeun henteu aya di Starbucks. Aya warna anu hérang, ton karya seni, sareng stasion barista nyanghareup ka pangunjung nalika aranjeunna lebet. Stasion ieu ogé aya jarakna ti panto payun, janten jalma-jalma gaduh waktos kanggo ningali saha anu aya di toko sareng mutuskeun urutanna. Éta henteu a jalur keur ngahasilkeun barang toko dirancang pikeun buru anjeun asup jeung kaluar.

Aya sababaraha strategi pikeun lokasi situs anjeun sareng tata ruang anu kedah anjeun pikirkeun.

  1. Ngararancang sareng nerapkeun strategi mesin pencari janten jalma tiasa mendakan situs anjeun. Ieu henteu hartosna hartosna iklan per klik - tapi éta hartosna ngadaptar situs anjeun sareng mesin pencari, nyebarkeun a robots.txt file pikeun nganteurkeun bot-bot milarian, sareng padamelna Sitemaps pikeun nyayogikeun skéma navigasi pikeun mesin pencari pikeun nganapigasi situs anjeun, ngawartosan mesin pencari nalika anjeun ngarobih, sareng nyerat eusi ramah mesin pencari.
  2. Pilih nami domain anu saé. Éta mangrupikeun domain anu gampang pikeun urang émut, panyambung com. (Masih penting ayeuna), sareng henteu ngagaduhan tanda hénto. Jalma bakal émut yourstore.com, tapi aranjeunna moal émut bot-r-us.info. Kadang domain anu pangsaéna nyaéta kecap konci anu anjeun milari. Hiji conto: blog kuring bakal langkung saé dina peringkat SEO upami nami domain kagungan 'pamasaran' atanapi 'téknologi' di jerona.
  3. Éstétika loka éta. Tata perenah sareng téma situs anjeun kedah nunjukkeun profesionalisme sareng sikep anu anjeun pikahoyong. Abdi kantos nyarios henteu hariwang ngeunaan ieu - éta sadayana ngeunaan eusina. Abdi lepat, sanaos. Situs anu langkung ageung ningali kauntungan dina pangunjung sareng desain anyar. Hoyong muka situs Wéb 2.0? Pastikeun éta siga situs Wéb 2.0!

Kumaha carana supaya jalma dina situs anjeun sareng deui?

PradaAnjeun namina leres, anjeun ngagaduhan barang dagangan anu pas, anjeun parantos nyarios ka jalma-jalma… aranjeunna mimiti sumping tapi kumaha anjeun ngajaga éta? Upami anjeun henteu gaduh cekap eusi sareng stratégi pikeun ngajagaan jalma-jalma deui, anjeun bakal nyéépkeun waktos anjeun pikeun milarian pangunjung anu anyar tibatan ngajaga anu anjeun gaduh.

  1. Eusi hébat sareng narik ati anu dipikaresep ku pamiarsa anjeun bakal ngajantenkeun aranjeunna datang deui.
  2. Naha situs anjeun ngagaduhan RSS tuang? RSS sanés ngan ukur sababaraha téknologi kerén, éta mangrupikeun strategi ingetan anu saé. Sanaos aya anu teu acan balik deui dina situs anjeun, aranjeunna tiasa titajong dina feedna ti jaman ka jaman - panginten nalika anjeun nawiskeun naon anu aranjeunna pilari!
  3. Naha situs anjeun ngagaduhan pilihan ngalanggan Email? Deui, ieu mangrupikeun alat ingetan anu hébat, ngawartosan prospek anu resep atanapi klien anu parantos nunjukkeun minat (ku milih kana email anjeun).

Aya pengecualian tangtosna. Kuring jujur ​​ngagunakeun Prada nyokot didieu sabab kuring mendakan tulisan di toko Prada di tengah-tengah tempat ... Sigana mah lokasi anu dahsyat bahkan tiasa janten kampanye viral anu saé ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.