Dimana Tombol Salajengna?

Teras

Kagunaan mangrupikeun élmu, tapi sababaraha hal éta naluri. Abdi émut gaduh seueur argumen sareng jalma ngeunaan kagunaan nalika kuring damel salaku Manajer Produk. Aya sababaraha hal anu dibéré - sapertos kumaha panon ngalacak layar (kénca ka katuhu), kumaha jalanna ka handap, sareng kumaha aranjeunna ngarepkeun tindakan di beulah katuhu.

Henteu seueur élmu anu kalibet, sababaraha hal ieu duanana aya naluri, sareng sababaraha diantarana biasana dumasar kana tren saméméhna dina navigasi online.

Wengi ayeuna urang ngagaduhan réncang putrina, janten kuring mutuskeun mesen online Dominos. Situs wéb anyarna rada zippy - siga éta sadayana Java. Éta sacara grafis pikaresepeun ku panon, sareng éta gancang. Éta langkung saé tibatan Pizza Hut atanapi Papa John's ... sareng éta tiasa dianggo, henteu sapertos Donato.

Re: Donato's: Bulan engké sareng kuring pikir kuring parantos belasan usaha dimana kuring henteu tiasa mesen kusabab kumaha lambatna atanapi kusabab layar error .NET masif.

Kuring mendakan hiji masalah anu matak pikasieuneun kalayan kagunaan situs éta, sanaos. Tingali kana layar ieu sareng bayangkeun anjeun ngeusianana:
Dominos Pizza Léngkah 1
Saatos anjeun ngeusian inpormasi anjeun, panon anjeun ngalacak - sareng ngarepkeun - maju ka layar salajengna ku ngaklik ka katuhu. Kuring kedah milarian sakedap sateuacan mendakan tombol salajengna. Perhatian kuring dicekel ku tombol Kupon sareng lapangan ka katuhu, janten kuring sesah mendakanana.

Hiji parobihan saderhana tiasa ngajantenkeun halaman ieu langkung gampang sareng, kuring yakin, ningkatkeun konversi konsumén:
Dominos Pizza Salajengna

Ngan ukur mindahkeun tombol ka katuhu, dimana panon kuring ngarep-ngarep bakal lacak, bakal janten pamutahiran anu lega dina panganteur anu sanés anu saé. Abdi ogé mendakan warna énggal, panginten héjo, kanggo nyayogikeun isyarat visual sapanjang aplikasi dugi ka jalma éta réngsé. Posisi anu tetep, warna, sareng kaunggulan bakal nyayogikeun pangalaman seamless anu bakal mingpin pangguna ngalangkungan situs.

Tambihan seger kana situs Dominos nyaéta Pizza Tracker na:
Dominos Pizza Tracker

Bagéan anu lucu nyaéta unggal bagian luntur sareng kaluar ... kalayan bagian 5 (pangiriman) mangrupikeun bagian anu pangageungna. Kalayan kecap séjén, Dominos panginten nembé ngawangun file flash 30-menit kalayan jangkauan anu cukup pikeun nampung mahluk +/- 15 menit (tebakan kuring). Éta gimik ... tapi jalan.

Aya sababaraha interaksi anu asli dina kaca - nami supir pangiriman éta aya kanggo eupan balik sareng peringkat langsung. Éta hébat!

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aranjeunna henteu nganteurkeun, tapi sababaraha di antarana gaduh pesenan online. Éta sanés prosés anu saé, sanaos! Abdi kedah nyerat buku ngeunaan masalah usability na.

  2. 3

    Abdi henteu ngan ukur tiasa mendakan tombol "Salajengna", nalika milarian éta kuring henteu tiasa ngeureunkeun ngagambar panon kuring ka tombol "KUPON ONLINE" anu ageung. Lamun bade screw up on lokasi tombol Next / link, ulah ngagali diri deeper ku kaasup tombol beureum buta nguap dina layar.

  3. 4

    Éta tombol salajengna mangrupikeun masalah anu ageung. Kuring parantos aya dina situs-situs anu sesah pisan pikeun napigasi (kusabab desain anu jelek) anu kuring nembe kaluar.

  4. 5

    Sabenerna kuring gaduh sababaraha inpormasi jero ngeunaan ieu sareng Tracker nyata - éta konci pikeun sistem pesenan internal Domino anu dianggo pikeun ngalacak efisiensi. Sabenerna akurat +/- 40 detik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.