Tanda kutip Don Draper Hikmah Marketing

don draper tanda petik

Kuring henteu acan maca saha waé panulisna Lalaki mad, tapi henteu diragukeun aranjeunna gaduh sababaraha folks kana stafna anu parantos damel di industri pamasaran. Saur aranjeunna aranjeunna kedah nyalametkeun sadaya angst ngeunaan industri dina mangtaun-taun sareng nyalametkeun aranjeunna pikeun karakter anu luar biasa anu dimaénkeun ku Jon Hamm.

Ieu sababaraha karesep kuring Don Draper tanda petik:

Jalma-jalma nyaritakeun saha éta, tapi urang henteu malirkeun sabab urang hoyong aranjeunna janten anu urang hoyong janten.

Jalma-jalma hoyong diwartosan naon anu kedah dilakukeun anu parah janten aranjeunna ngupingkeun saha waé.

Anjeun produk na. Anjeun perasaan hal. Éta anu ngajual. Sanés aranjeunna. Sanés jinisna. Aranjeunna teu tiasa ngalakukeun naon anu urang lakukeun, sareng aranjeunna hate ka kami.

Iklan dumasar kana hiji hal, kabagjaan. Sareng anjeun terang naon kabahagiaan éta? Kabagjaan nyaéta bau mobil anyar. Éta kabébasan tina sieun. Éta papan iklan di sisi jalan anu ngajerit mastikeun yén naon waé anu anjeun lakukeun henteu kunanaon. Anjeun henteu kunanaon.

Infographic hebat ieu, Don Draper Momen tina Hikmah Marketing nyaeta ti Glow Média Anyar.

Tanda kutip Don Draper

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.