Entong janten Punk, janten Hunk sareng Chunk Eusi anjeun

sakumpulan eusi

yen baong, hampura! Mudah-mudahan, éta ngagaduhan perhatian anjeun. Dan Zarrella gaduh tulisan anu saé pikeun chunking eusi anjeun. Kuring ngulang sababaraha naséhatna sareng ngalungkeun sakedik nasihat kuring.

Chunkless:

Aya seueur pisan panilitian ngeunaan paripolah pangunjung wéb sareng kumaha aranjeunna maca sareng transverse artikel sareng halaman dina wéb browser. Metodeu umum pikeun pengunjung wéb nyaéta maca data atanapi judul di sakumpulan daripada maca tulisan di luhur ka handap. Sacara pribadi, kuring parantos merjuangkeun nyerat ku cara kieu, tapi kuring terus nyobian. Misahkeun potongan eusi sareng judul anu tiasa dikencarkeun, diwarnaan béda, atanapi ukuranana langkung ageung bakal ngamungkinkeun pengunjung anjeun nyeken eusi anjeun gancang. Salaku tambahan, misahkeun paragrap anjeun ngamungkinkeun pangguna pikeun gancang nyeken, kadang ngaluncatan tina muka kalimat kana kalimat muka tibatan maca sadaya detil diantawisna.

Naha anjeun ngagaduhan sadayana éta?

Meureun… meureun henteu! Anjeun panginten langsung ucul kana ieu sakedap. Tulis tulisan anjeun sareng tulisan dina cara anu tangtu pikeun gampang navigasi sareng pamahaman:

  1. Anggo Téks Kandel - menonjol, sanés?
  2. Anggo Subheadings - subheadings ngamungkinkeun folks pikeun gancang nyeken eusi.
  3. Anggo Spasi Ayat - jarak misahkeun eusi na ngamungkinkeun datang gancang maca kalimat muka.
  4. Anggo Daptar Bullét sareng Nomer - ieu teratur sareng gampang dibaca.
  5. Tulis 5 dugi ka 10 Chunks - coba pikeun duanana ngawatesan sareng tetep konsisten kana jumlah paragrap (nyaéta sakumpulan) dina eusi anjeun. Konsistensi bakal ngabantosan dina ingetan pamaca sabab nuju netepkeun harepan sareng pamiarsa.

Kuring henteu ngahaja sapotong mimiti topik ieu ngahaja, sareng éta nunjukkeun, henteu? Kamungkinanna anjeun henteu maca paragrap lengkep éta.

Éta henteu ngan ukur pikeun blog!

Kuring kaliru sapertos saha waé anu henteu ngacung, tapi kuring badé damel langkung saé. Anjeun kedah ogé ... naha éta halaman wéb anjeun atanapi blog anjeun, anu nganjang bakal ngajaga langkung seueur ngeunaan situs anjeun sareng tulisan na tibatan henteu potongan. Nalika aranjeunna langkung émut, aranjeunna bakal langkung seueur deui!

2 Komentar

  1. 1

    Doug, naséhat anu saé, kuring nganggo headline dina masalah pikeun ekséktor luhur kusabab kuring terang yén éta pondok dina waktosna sareng tiasa mutuskeun gancang upami serat kuring pantes pikeun waktos aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.